Villians Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bende katılmak istiyorum hadi yapılması için baskıyı arttıralım[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness....
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yapalım...yapalım...yapalım...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Villians, 24 Ekim 2005 19:42 tarihinde demiş ki: bende katılmak istiyorum hadi yapılması için baskıyı arttıralım YAPIN ULANNNNN yada susma sustukca sıra sana gelecek diye dolaşsak mı etrafta?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yalan olucak gibime gelio umarım olmaz..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =))
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 neredesin ghaldszar... yapılsın yapıslın, katılmak istiyorum ben de...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Üstümdeki nerdesin ya msnden de görüsemiyoruz.Allah kolaylık versin sana.Dildesin di mi sen? Bence şimdi bu yarışmayı kurcalama sonra Dil sınavını kazanan Adam Destanı yazar ; yazın tüm ödüllerini alırsın. Ben de katılmak istiyorum.Ben de bir şeyler çiziktirmek istiyorum başlasın artık...
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ghaldzar'ı dürterim ben bi ara. Da kendisi pek dürtülebilir durmuyor bu aralar. Olmadı ben bişeyler ayarlamaya çalışırım Bakalım[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 up! up! up! up! up! up! up! up! up![signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bir öykü yarışması hiç de fena olmaz...Ben de yapalım derim:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak"
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 up! yine, yeni, yeniden[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yukarı yukarı daha da yukarı[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet durtebildiniz mi ?[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 buda masal oldu sanırım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Hmm eğer 3 günde hikayeleri toplar yine aynı üç gün içinde sonuçlandırırsak yalan olmaz.Hemen başlayalım.Biri faketmez hemen anlatsın sistemi.Jüri müri olmucak kim bana yemek sepetinden bi dürüm yollarsa o kazanıcak-Linç etmeyin...Şaka bir yana gerekirse biz çıkartırız her yerden jüriyi yannız katılıcak hikayeler lazım yoksa bu güzü yarışmasız geçircez... Konu isteyenlerde paticikteki güz yarışmasının yalan oluşu hakkında yazabilirler...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 27 Kasım 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 aslında kendimiz yapabiliriz bencede :) bi topic açsak, onu birinin gereksiz mesajlara karı modere etmesi gerekir, bu durumda nasıl olacakta moderatörsüz olacak :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar