Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarla Chatleşmek

Bone

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir program olsa, ingilizce veya türkçe yazı yazsak, bilgisayar da ona göre cevap verse.

Ne işin var sanal chat ile, git mircde takıl felan diyceksiniz ama insanın canı sıkılıyor bir yerden sonra değişik şeyler yapmak istiyor...[hline]You are not bad afterall,
You just dress bad.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir program vardı msdos ekranı gibi bişi çıkarıo orda bilgisayar ile konuşuyordun şaka programları olarak indirmiştim ama kafadan 3 sene olmuştur uçtu gitti program.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sosyal ağlarda paylaş

ya karde$im ne geregi var :)
gezeve meveze hikaye hehe.
kafanizi $i$recek bir$ey ariyorsaniz,
gidin kiz arkada$larinizdan biriyle konu$un.
vidvidivdivdivdi hepsi boyle. o programlardan iyi kafa kari$tirir / $i$irirler :D[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir -
old quaxis, new exile developer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 10 August 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
A.L.I.C.E. var zaten

Di mi ya. Ama A.L.I.C.E biraz eskidi. Hatta Granny A.L.I.C.E diyebiliriz. :-P Sonuçta türünün ilk örneği.

Birde parody parrot vardı. Daha doğrusu parody parrot içinde Dr. Sbaitso. Aklı selim insanı manyak edip çıkaran bir hintli doktor ile konuşuyordunuz. (A.L.I.C.E'nin de amacı rehabilitasyon idi hatırlatırım) Parody ile doktorun münakaşaları pek bir matraktı.

Şahsen papağan Parody ile muhabbet etmek daha keyifli gelmişti bana. Ha bu programda yazmak zorunda da kalmıyorsunuz. Direk konuşuyorsunuz. Gerçi bazen kendi sesini duyarak birşey söylediniz sanıyor vede cevap vermeye çalışıyor. İşte o zaman seyreyleyin gümbürtüyü.

Güzel yanı Parody'i eğitip AI'sini geliştirebiliyordunuz. Oyunlar oynaya biliyor, onu besliyor, beraber şarkılar söyleyip, şakalarını dinleyebiliyordunuz. Sesli emirler vererek microsoft office xp gibi ama daha gelişmiş bir biçimde bilgisayarınızı kullanabiliyordunuz.

Son olarak es kaza bu programı bulup yüklerseniz Parody'nin yanında yüksek sesle shut down demeyin. Anında bilgisayarınızı kapatıyor sersem kuş.

Bana ses kartım ile beraber gelmişti. Ama aynı kartın sonraki pekçok sürümünde bu programı vermediler. Neden bilmiyorum.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

copernic ile AI Bot diye arayınca
oakoe diye birşey buldum
brain özelliği felan varmış. Hatta kendin beyin koyabiliyormuşsun felan anladığım kadarıyla. Ama bende çalışmadı program.

Chat bot var. Ama MSN Messenger ve IRC için onlar.

o geveze mi huysuz mu ne dediğiniz sanırım basit bir program. Adam saçma sapan laflar ediyordu sanırsam benim yaşım adım ile ilgili. Pek chat programı değil hatırladığım kadarıyla.

şu ghaldın yazdığı siteyi bir inceliyim.
Ama ChatBot diyor. Umarım irc ile ilgili değildir..[hline]You are not bad afterall,
You just dress bad.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Arada Ghaldszar ın verdigi adresteki botlar cok zeki hatta konusmalara gore sinirlendiginde mimik hareketleri gosterebilen bir bot bile war download edip kendi sitenize ucretsiz olarak koyabiliyorsunuz tabi verecegi cevaplari vs girmek zorundasınız ama gercekten hos bi ara bende ugrasiyordum botlarla ve bunun ilgili bir topic im de vardi:)[hline]Trust Is a Weakness
Sosyal ağlarda paylaş

bu işler ...nasıl işler? :)neyse şaka bi yana hürriyetin arka sayfasında buna benzer bişey vardı sanal beyin geliştirdiler felan diye. çok değişik gelmişti gözüme. Script falan değilmiş sanırım. bi araştırın baya ilginç bişiydi.[hline]Neyleyim sensiz dünyayı?
İlk defa aşık olmuşum birine böyle
Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kobe, 11 August 2003 09:36 tarihinde demiş ki:
Bu Arada Ghaldszar ın verdigi adresteki botlar cok zeki hatta konusmalara gore sinirlendiginde mimik hareketleri gosterebilen bir bot bile war download edip kendi sitenize ucretsiz olarak koyabiliyorsunuz tabi verecegi cevaplari vs girmek zorundasınız

Hepsi AI Botu di mi?
mIRC botu değil.

Mimik gösteren bot dediğin hangisi? Vereceği cevapları felan gireriz de bak çok merak ettim şimdi.

Çok fazla bot var hangisini seçeceğimi bilemiyorum. ALICE'ın sitesine baktım. Orda Silver versiyon felan var. free versiyon sanki çok uyduruk gibi geldi bilemiyorum.. Neyse şu ghald'ın sitesini incelemeye başlıyım ben..[hline]You are not bad afterall,
You just dress bad.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe Simdi Bende bulamadim Isyerinde 1-2 Tanesini Indirmistim
ama Baktıklarım arasında en Zeki yanitlar Vereni Maybelle Gordugum Tek Kotulugu Icerisinde Adini Gordugu Cumlelerde Sapitiyor en Iyi yonu ise eger Bilmedigi bir kelime/cümle olursa hemen konuyu Ceviriyor baska birsey soruyor bu bana Gore Cok guzel
Demo oldugu icin konusmayi ekleyemediginiz fakat tamamen mimik hareketleri olan shockwave bir ablamiz var Onada Burdan try Diyin Abla Tamamen bir snat eseri hatta hazir olan Cumleleri okuttugunuzdaki bir insanda olan butun kivrimlari hareket ediyor birdesoyle ir guzellik var nette bircok karakteri var benim en cok hosuma giden Ve hepinizin bildigi Smeagol :) indirip konusmalari vs ona uyguluyorsunuz.
neyse bir sonraki N.I.C.O.L.E ablamiz bu ise biraz edepsiz ve sadece text bazli bir bot sakin adini soylemeyin cok kiziyor :)
bir diger Arkadasimiz ise Mr. Brain En Zevklileri Siz yerine o size soruyor cevabinizi sevmezse eger soyledikleriyle belli ediyor.
Simdi gelelim benim en merak ettigme Paula Isyerinde Bakamamistim 18Mb downloadi olan bir botumuz buda bu kadar buyuk olduguna gore marifeti vardir diye dusunuyorum neyse bunuda kurduktan sonra taze taze yazarim size ha birde unutulmamasi gereken Pandora Varki Burada kendinize bot yaratabiliyor buna konusmayı ogretiyr image verebiliyorsunuz ve buynlarin hepsini free olarak yapıyorsunuz sizin botunuz oluyor. Sizin Cocugunuz yani :)

Neyse Simdilik Bu Kadar Az Kaldi Paula hakkinda yazicam :)

edit: yazim ve url hatalari fixlendi :)
[hline]Trust Is a Weakness

[Bu mesaj Kobe tarafından 12 August 2003 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...