beybin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 [spo1=converse'inize sıkıştırın !][/spo] [spo2=en kolayı!][/spo] işte en güzel yol , kızlar için. hayır bacağa yazmak değil =) öncelikle bir adet ses kaydedici alınır .. bu alete , bir gece öncesinden akılda kalmayacak tüm formüller hatta tarih dersi konuları anlatılır. Amaaa yavaş yavaş konuşarak kaydedilir ( daha sonra sınavda kulağaınızda kulaklık play tuşuna basıp dinlemeye başladığınızda yazabileceğiniz hızda kaydedin sesinizi) bir adet harley davidson bot , ya da çizmenin içine ses kaydedici yerleştirilir . derste saçlar açılır ve kulaklık takılır . Sonra dinleye dinleye sorunun cevabı yazılır . =) Mutlu sınavlar :D[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..[Bu mesaj beybin tarafından 27 Ekim 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ses kaydederek erkekler de çekebilir kopya. gomlek cebine koyulan walkmanin kulaklıgı ceket kolundan geçirilip ele kadar getirilir. daha sonra sınavda kafanızı yaslıyormuş gibi yapıp kulaklıgı takarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 benim converseim yok bittim ben, harley de yok, cizme de yok ohoo yaşamıyım ben *!camdan atlar*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: dory, 28 Ekim 2005 00:06 tarihinde demiş ki: benim converseim yok bittim ben eheh +1[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mp3 player dir en kolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 en kolayı çalışmaktır aslında(!).[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 erkekler için olanı yok mu ?[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: dory, 28 Ekim 2005 00:06 tarihinde demiş ki: benim converseim yok bittim ben, harley de yok, cizme de yok ohoo yaşamıyım ben *!camdan atlar* Kız bile değilim. Kader utansın! Heh ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben de sen bize kopya vercen sandım bu iş yaş[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kapişonun içine mp3 sistemi kurmuşluğum vardır bi kerede dalgınlıkla hocaya kafa sallayarak cevap vermişliğimde vardır ama sonra çakmasın diye ısınma hareketlerini yapıyomuş gibi yaptım[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: codename_curse, 28 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: kapişonun içine mp3 sistemi kurmuşluğum vardır bi kerede dalgınlıkla hocaya kafa sallayarak cevap vermişliğimde vardır ama sonra çakmasın diye ısınma hareketlerini yapıyomuş gibi yaptım hehe :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 çalışında kopya çekmeye gerek kalmasın=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... [url]www.robbiewilliams-tr.com[url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Zergling, 28 Ekim 2005 13:02 tarihinde demiş ki: erkekler için olanı yok mu ? niye erkekler converse yada harley giyemez mi mesela war bnde converse ben erkek diil mym?? erkeim o zmn olabiliyo[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 dümdüz tahta sıra deilse biraz böyle kaliteli bi sıranız warsa rotring in ucunu kapıyıp kopyaları yazın belli bir açıdan çok cillop gözükür..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ööretmenee diiceeem[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yaldızlı faberkastel kalemler var, kalem traşla açılabilen türde. onlardan yeteri kadarının üstüne yorgan iğnesiyle formülleri yazın. sonra ceketinizin iç cebine kalemleri koyun. tek tek kalemleri çıkararak üzerlerini okuyun, işinize göreni kullanın. bunun özelliği her açıdan görülmemesi, yazdığınızı görmeniz için yazılı tarafı cama gelcek şekilde tutun ve hafif çaprazdan kaleme bakın. böylece yazdıklarınızı okuyabilceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: wook, 28 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki: said: dory, 28 Ekim 2005 00:06 tarihinde demiş ki: benim converseim yok bittim ben eheh +1 +2[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 converse ne :PpP bi kere görmüştüm iki oldu buda *!camdan atlar *[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin [Bu mesaj fenerbahce tarafından 30 Ekim 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 [spo1=converse][/spo] boyle cogunlukla "önüne gelen herkesin" ayagında gorebilecegin, farkli olmak adına ustune bişeler iğneleyen oje suren (tebesir ile boyayanını bile biliyorum) yırtan sonrada farkli bi renkle diken vs vs ayakkabının canını cıkartan bir kesim tarafından giyilen resimdeki nesne.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...[Bu mesaj dory tarafından 30 Ekim 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arkadaşlar, yanlışınız var. butun ozentilerin converse giymesi, butun converselileri ozenti yapmaz. lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 elvyn iyi söylemiş. converse giyerim, ama özenti değilim. hatta rockçı kültürümüzün ayakkabısıdır converse. clubber insancıklar özenti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla hiç kopya hazırlamadım çekme ıhtıyacı duymamıstım ama atılmadan öncekı dönem bazı derslerde sınav kagıdını yanımdakı arkıma verırdım o yazardı :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eheh güzel taktiktir o bende lisedeyken yapiyodum :D hoca 1 kere yakaladı gibi oldu direk radyo ya geçmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sıra altı kitap gibisi yoktur.. hoca sıkı ise sıra altı defter arası küçük not kagıdı.. geçen sene bu sayede takdir getirdiydim..[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ehehe çalışın kopya çekmeyin daha iyi olur:D Çekiceksenizde duvara yada sıranın altına yazmak en iyisidir. Sınav sırasında baskın olursa bile(bizim okulda üst arama filan yapıolardı bi ara, sınıfa dalıp aramaa diyip duruolardı:D) kopyaları bulamazlar:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar