Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 http://www.amazon.com/gp/product/B0003009AI/002-3219581-8440829?v=glance&n=172282&n=507846&s=electronics&v=glance[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Şu bölüme bi daa girmeyecem ağlamak istiyom! Hele şu 11. sayfadaki sarı montlu kız T-T[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evede almam lazım ya iş getiriorum mouse la yapmaya çalışmak şaka gibi oluyo...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ya vallahi müthiş bişi almak istiom ben =(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abi insanmısınız siz nası çiziyosunuz ya hele o karakelem mükemmel olmuş gerçekten, gerçi ben pek anlamam işin detaylarını falan bilmediğimden eleştirilecek birşey göremiyorum bilgisizliğimden ötürü ama gerçekten süper çizmişsin keşke bende çizebilsem çöp adam çizmekten acizim :) edit:üsteki yorumları ilk sayfaya bakaraktan yapmıstımki ilerki sayfalarda daha da bi dumura uğradım harbiden insan değilsin(yanlıs anlama sakın yeteneğinden ötürü bu tabiri kullanıyorum) bunun kanaatine vardım.Sergi falan açmayı düşünüyomusun merak ettim cidden eğer öyle sadece zevk için falansa harcanıyosun ;) *!tapar* [signature][hline]god hates us all Beşiktaş [Bu mesaj Lothrodel tarafından 27 Kasım 2005 07:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yok zevk içinde yapıyorum cıkarlarımı düşünerekte yapıyorum :P zevk işi cizim yaw .. sergi dedigin nedir gülüm.aslında digital print yapıp sergi acan var yurt dışında ama bilmeme 5-6 arkadaş toplanır acarız bi gün belki karma sergi. sergi öldü ama[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya kardeşim benim gibi yeteneksiz insanları gaza getiriyorsunuz yahu yapmayın etmeyin oturup basmalı kalemlerle 75 saat birşeyler karalayacağım şimdi hiçbişeye benzemicek üzülecem :( sonra yine gaza gelip tablet alıcam ühü deviantarttaki galerinde olanlar harika, tebrikler. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 15:19 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 en altta ki "the old boys" adlı filmden deilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 olm lan aşmış bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 the old boys? oldboy o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yalniz millet gaza gelip tablet markasi filan soruyo, arkadaslar marifet tablette degil, bu daesu eseksipasinda... [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 20:27 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 uzun zamandır girmiyordum girdim yine ağzımın suları aktı tekrardan /bow janım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 çocuk sakat oldu yeni çalışmalarda yapamıyor. hadi 'deasu' de hadi :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 al şarapsız al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sana laflar hazirladim bishop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 link degiştirdim[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 08:40 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 oteki link daha guzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu resmin adı nedir? "çinde sel baskını" mı? :P çok süper. dur abi bizde başladık kursa yakında tahtına oturucam senin. ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 voo süper olmus, çinde sel baskini? ahuahu aklima geldi valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 vururum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 /clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 abi şu foruma koyduğun eski resimleri deviantart'a da koysan. üzmesen fanlarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 yenilenme projesi bonek yenilenmeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 yenilenme derken? eski çalışmalarını da mı koyamıyorsun? mis gibi şeyler lan. böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar