Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2d/3d eskiz defteri - daesu

Daesu

Öne çıkan mesajlar

evede almam lazım ya iş getiriorum mouse la yapmaya çalışmak şaka gibi oluyo...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

abi insanmısınız siz nası çiziyosunuz ya hele o karakelem mükemmel olmuş gerçekten, gerçi ben pek anlamam işin detaylarını falan bilmediğimden eleştirilecek birşey göremiyorum bilgisizliğimden ötürü ama gerçekten süper çizmişsin keşke bende çizebilsem çöp adam çizmekten acizim :)
edit:üsteki yorumları ilk sayfaya bakaraktan yapmıstımki ilerki sayfalarda daha da bi dumura uğradım harbiden insan değilsin(yanlıs anlama sakın yeteneğinden ötürü bu tabiri kullanıyorum) bunun kanaatine vardım.Sergi falan açmayı düşünüyomusun merak ettim cidden eğer öyle sadece zevk için falansa harcanıyosun ;)
*!tapar*
[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş

[Bu mesaj Lothrodel tarafından 27 Kasım 2005 07:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ya kardeşim benim gibi yeteneksiz insanları gaza getiriyorsunuz yahu yapmayın etmeyin oturup basmalı kalemlerle 75 saat birşeyler karalayacağım şimdi hiçbişeye benzemicek üzülecem :( sonra yine gaza gelip tablet alıcam ühü

deviantarttaki galerinde olanlar harika, tebrikler.

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 15:19 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...