ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bide bitane lavuk var omuz larının yanında kare bişiyler adama dibinden 7-8 tane shotgun kurşunu boşalttım adam banamısın demedi. bende hastır dedim kapadım bidaha gebertmeyi deniim şu harifi.özel bi yerimi var acaba bu lavuğun.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 şimdi geberttim şerefsizi.o iskelet çıkaran alet züper.bide grafikleri detaylı incelemek için yeniden başladım.(ilk oynadıımda karanlıktan geçen şeyin d3 teki gibi yaratık sanmıştım:D 2 .sinde farkettimki kızmış sadece:D)sudaki yansımalar güzel ama hl deki nin yanına yaklaşamaz bence bump mappinglerde çok detaylı deil ama insan modellemelerine hayran kaldım.bide bütün her ayarları tepeye aldım öyle girdim 3 ile 5 arasında fps aldım acaba oyunu öyle oynıyabilirmiyim dedim bi tuşa bastımmı 15 sn sonra geçekleştirdii için vazgeçtim :D.yeni bi ekran kartı şart gerçi bunuda alalı daha 1 yıl olmadı ama.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: ReD_DoG, 18 Ağustos 2005 01:12 tarihinde demiş ki: bide bitane lavuk var omuz larının yanında kare bişiyler adama dibinden 7-8 tane shotgun kurşunu boşalttım adam banamısın demedi. bende hastır dedim kapadım bidaha gebertmeyi deniim şu harifi.özel bi yerimi var acaba bu lavuğun. Bende refleks oldu artık onlar . Adam kapıyı kırdıktan 0.5 saniye sonra kafasında grenade patladı . Tamam korkudan g ye bastım evet ama öldürdüm yani .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 http://www.oynasana.com/sunucular/37g23t1 oynasana'da bu oyunun multisini oynayabiliyosunuz baglantisina guvenen ve ben korkmam diyenlerle hos musabakalar yapabiliriz :) (tabi kafama; bu oyunun nasil bir ping ile akici oynanabilecegi konusunda epey soru isaretleri takildi ,o yuzden sunucu hep bos herhalde kimse oynayamiyo en azindan denemeye deger ) fear multi demo uyelik grekebilir ,en azindan download icin[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 indiriyimde oynayalım bakalım multi[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hl2 grafik olarak daha ii bence, herşey max. 1024*768 oynadım bu arada.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 merdivenden inerken kız çıkınca karşıma undying geldi gözümün önüne nedense, çıksada oynasak:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 demosunu oynadım geçen gün. kafayı yiyordum bir an. gölgelerden her an birşeyler çıkabiliyor. hele merdivenden inerken karşımda toza dönüşen bir adamı görünce epey afallamıştım. merdivenden indiğimde de karşımda suratıma bakan bir kız gördüğümde kafayı yiyorum sandım. sonra zaten gölgelerden tırsa tırsa ilerlemeye devam ettim. yalnız rakipler çok zor gibi geldi bana. tamam sessizce gidiyorsan, uzaktan tek kurşunla adamı öldürebiliyorsun (kafadan). ama aynı anda 3-4 kişi sahneye girdiğinde hem alet çok kasılıyor, hem nişan almak zor, hem de anında kafana yüzlerce kurşun yağmuru başlıyor. hl2'deki moblar biraz daha kolaydı gibi. yine de bomba atıp kaçtığın rakiplerin. "bomb" diyip uzaklaştığını gördüğün zaman çok zevk veriyor. sonra saklanıyorsun. adamlar kendi aralarında "hold up" "wait" daha sonraları ise "go check" gibi komutlar vermesi olayı daha da heyecanlı hale getiriyor :). sen bekliyorsun onlar bekliyor. yavaş yavaş ilerliyorsun, bir bakıyorsun onlar da kontrollü bir şekilde ilerlemiş felan... grafikler çok hoş. ama makineyi çok kasıyor. doom 3 gibi bump mapping'e abanmışlar ama oyunun motorunu daha güzel yapmışlar. yine de half-life 2'nin fizik motorunu değişmem. su, ateş efekti felan yeterince güzel olmamış. ha bir de, karakterlerin konuşmaları felan çok hoş, özellikle ağız ve yanak hareketleri. ancak, half-life 2'deki "gerçekçi deri" hissinden sonra fear biraz eski kaçıyor :) yine de bump mapping çok hoş. çıksa da oynasak. tek zorlandığım şey düşmanlar oldu. easyde bile silahı ve rakibi kontrol etmek çok zordu. uzağa kaçıp tek tek ayıklamaya çalışıyordum. onun dışında herşey çok zevkli. ne zaman çıkacak ki bu?[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Oyun kastığı için düşmanlar zor gelmiş olabilir, slow-motionda çıt çıt alıyorum hiç zorlanmadan.. ayrıca şu omuzlarında uydu varmış gibi duran adamın[zor ölen] silah manyak ötesi! direk çelik kazık atıyo hedefe, adamları resmen sinek gibi yapıştırıyorum duvara, hele kafadan vurunca ayrı bi zevk veriyo:D kendimi predator zannettim bi an:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yapay zeka olarak bariz HL2'den iyi. Demo'yu kaç kere oynadım, her seferinde AI farklı yol izledi. Hep oyun tanıtımlarında derler "Yapay Zeka çok gerçekçi, her defasında farklı şeyler yapıyorlar". İşte ilk defa bunu F.E.A.R.'da gördüm.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Laorx, 30 Ağustos 2005 20:09 tarihinde demiş ki: Oyun kastığı için düşmanlar zor gelmiş olabilir, slow-motionda çıt çıt alıyorum hiç zorlanmadan.. ayrıca şu omuzlarında uydu varmış gibi duran adamın[zor ölen] silah manyak ötesi! direk çelik kazık atıyo hedefe, adamları resmen sinek gibi yapıştırıyorum duvara, hele kafadan vurunca ayrı bi zevk veriyo:D kendimi predator zannettim bi an:D bide tuzla buz eden silah var.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 o silah tek atışta öldürdüğü için slow-motion'da pek zevkli olmuyo uzaktan avlamak için kullandım sadece..[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Oyun torrente düşmüş dallama satıcılar yüzünden (vugames forumlarında erken satanları şikayet edin demiş ama erken upload edenler ne olacak :p?). Normal çıkışı ayın 18'i, sendit'ten 25£'a preorder edilebilir, ben ettim şahsen.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 orj almaya deycek bi oyun deil bence.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yapmaaa, mp'deki zevki hiçbir oyunda almadım ben bunun. Adamın kafasına tekme atıyorum tak yatıyor nihaohh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cs:s ownz:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Half Life 2 daha güzel ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ayrıca HL2 grafikleri daha güzel olmasına rağmen aynı anda bikaç adam olduğunda çok kasıyo ve ısınıyo bilgisayar. Üstelik HL2 yi canavar gibi çalıştırıyo highda. Hiç de ısınmıyor. Anlamadım gitti. Orjinal değil ama bakmak için alırım. Korkutmalar iyi ama hakkaten düşmanlar zor olmuş biraz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Para verip aldığım HL2 ve Guild Wars'tan sonra 3. orijinal (birkaç tane çok ucuza ve birkaç tane de hediye/ödül vardı onları saymıyorum) oyun oldu, 64,77 YTL kesmişler baktım şimdi kart haraketlerine. Gözümü kırpmadan verdim valla. FİYIR! Bu arada öehh demek istiyorum çünkü: status: Item Shipped (14th Oct 2005) Sendit'i Vivendi Universal'a şikayet edeceğim oyun çıkmadan 4 gün önce gönderiyor adamlar! Şaka bir yana ISendit [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...[Bu mesaj Silphatos tarafından 14 Ekim 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Torrentini indirmemek için zor tutuyorum kendimi :/. Hafta içi gelir inşallah.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ben çekiyorum Torrent'i ama orjinal alıcam heralde. Artık oyunları çalıştırmak için yok Alcohol'u kur, image'ı mount'la, drive'ları disable et falan, kasılmaz ki bu. Sendit rullaz.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hobgoblin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Şu an itibariyle oyunu oynayan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 okulda oynayanlar var, bitirdiler alıntı yapayım: FEAR oynamayin cidden oynamayin salin. Oyun olamicak kadar psikopat bisey bu, birakin gidin tavla oynayin muhabbet falan edin bisiler yapin OYNAMAYIN. bu gece **, ****, ben oyunu bitirdik ama akil sagligimizi da bitirdik. daha konusmuyorum isteyen oynasin kendine iskence yapsin.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hobgoblin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: zaidral, 16 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki: okulda oynayanlar var, bitirdiler alıntı yapayım: FEAR oynamayin cidden oynamayin salin. Oyun olamicak kadar psikopat bisey bu, birakin gidin tavla oynayin muhabbet falan edin bisiler yapin OYNAMAYIN. bu gece **, ****, ben oyunu bitirdik ama akil sagligimizi da bitirdik. daha konusmuyorum isteyen oynasin kendine iskence yapsin. Yav nereden buldunuz oyunu delireceğim yok yok yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yahu bütün oyun bu demodaki gibiyse ben oynuyamam bu oyunu :) abime oynattırdım bu oyunu bide ışıklara fln kapadım adam 2. sahnede direk bilgisayarı kapadı :P[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar