Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Biraz önce bi banner da dikkatimi çekti.. bi kadın yüzü f.e.a.r diye bi oyun bakmaya calıstım nedir ne degil diye güzel bi korku oyunu sanırım.. Demosu 700mb bu arada.Oha dedim nası demo bu Kendisi 5-6 cd olucak sanırım. http://www.fileplanet.com/155812/150000/fileinfo/F.E.A.R.-Demo-[Single-Player] 3dGamers bakmak isterseniz torrent leri burda var.Ben indiririm single ftw diyosanız çekin ss leride koyun =)[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Ağustos 2005 08:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 korku oyunu degil eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 prepare to be scared yazıyodu.bilemicem artık indiren olursa versin info yu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 www.3dgamers.com/dlselect/games/fear/fear_delta_level1.avi.html önce bunu izle, half life gibi çığır açacak bir oyun.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 oyun uber bişey. slow-mo ile fps yi birleştiriyor. korku teması filanda var. çok güzel...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 oy oy oy hemen başlıyorum çekmeye yarın sabaha iner artık:D[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: huun, 06 Ağustos 2005 08:11 tarihinde demiş ki: korku oyunu degil eheh nasıl değil ya?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 eskilerde korku oyunu diye bir tur vardi . fps de korkmaktan daha farkliydi aklima o gelmis . yaslandik artik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Çektim, bitirdim. 20 dakika bile sürmedi, 640 küsür megabaytlık bir demo için aşırı kısaydı diyebilirim. Grafikleri doom 3'ü andırdı bana, daha aydınlık hali tabi. Yakın dövüş muhabbetleri de var, düşmanlar maşallah burun deliğine kadar silahlı olduğundan kastırmadım. Bir de 3894 çeşit silah vardı, isimleri de farklı, böyle bi garip olmuş. Particle bilmemne diye bir silah var duvara dayalı bir yerlerde, rastlayan saldırsın ona. İskeletini çıkarıyor adamın:D Değer mi, değebilir hastasıysanız bu türün. Ama öbür türlü çıkmasını beklemek daha mantıklı :-). Çünkü demo çok çok büyük. fall 2005 imiş..[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çektim, oynadım. athlon xp 2600+, radeon 9600xt, 512 ram makinamı fazla kastı. grafikler düşük olsa da, fps çok rahatsız etmese de action sırasındaki ani takılmalar oyunu oynanılmaz hale getiriyordu. tabi ilk iş arkadaşa gidip x800xt'li makinasına saldırdım. her şeyi açtık, sadece çözünürlüğü düşürdük. hızı gayet iyiydi. grafikler şu ana kadar gördüğüm en güzel grafiklerdi. D3 bunun yanında biraz zavallı kaldı. ama doğal olarak çok high-end bi bilgisayar istiyo. fizik motoru da çok iyi. genel olarak atmosferler de son derece başarılı. özellikle savaşlar çok hoşuma gitti. hakkaten çatışmada olduğunuzu hissediyorsunuz. düşmanlar hakları azalınca camdan atlayarak kaçıyorlar mesela, ya da direk camdan balıklama dalıp size ateş etmeye başlıyorlar. AI da baya baya güzel olmuş. oyunda korku amaçlı kullanılan bazı şeyler biraz klişe olsa da (sinir bozucu küçük kız) arada sırada germiyor değil. daha çok aksyon oyunu olsa da hafif bi korku oyunu havası da var. bir ara screenshot falan koyarız. oyunu ben acaip sevdim. çıksa da oynasak. bu arada o particle bilmemne silahını bulamadık, merak ettim. nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 -hatalı mesaj- [Bu mesaj mayfer tarafından 08 Ağustos 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dungeon siege in demosu 1.5 gb diyolardı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hani böyle 2 tane penceresi olan adam dolu bir oda var, orda duvara dayalı duruyor. Hatta sonra arkadaki koridordan devam edip açık bir alana çıkılıyor. Oyun sisteme göre değiştiriyor grafik ayarlarını, ortalama bir sistemle kastırmadan oynanır yani. Ha ne derece güzel gözükür, tartışılır :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Doom 3 motorunun acizliğini gözler önüne seren bir oyun F.E.A.R.. Grafikler gerçektende çok güzel (ki 6600GT ile Medium detail'de oynayabildim sadece). Bazı yerlerde deli tırstım. Çıksada oynasam.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama, sizin hareketleriniz, bombalar falan suda gerçekten dalgalar yaratıyor. sadece texture olarak da değil, gerçekten su yükselip alçalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben ilk gördüğüm suya atladım direk zaten, ki su efektleri çok önemlidir benim için. (bulut efektleri sonra gelir, bu bakımdan morrowind kraldır diyebiliriz evet) 2.8 ghz p4, 256 mb radeon 9550, 1024 mb ram ile anti aliasing kısık 800x600 de çoğu özelliği maxa dayayıp takılmadan oynuyorum. [signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler [Bu mesaj Heffer tarafından 08 Ağustos 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benim oyunun motorunda anlamadığım herşeyi fulleyince kasmaktan oynanmıyor ama (9600xt var) normale alınca 1280x960 da bile kasmadan oynayabiliyorum .Güzel oyun bekliyecez.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 fx5800 ultra , p4 3.2, 1gb ram ile low de oynuorum..yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 simdi kalktım çekmiş bilgisayar demoyu bakalım nasıl[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oynayabilmek için bilgisayar gerekiyormuş[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 nameless harikasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Demo'nun başındaki adamlardan kan çıkmadı ya ne iştir o kadar infilak ediyordu adamlar bunlardan elektrik çıktı . Korktum kapadım zaten hehe ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 1.6ghz pentium M işlemcili 521mb Ram ve radeon mobility9700ül laptopımda low detaylar 1400*1050 çözünürlükte çok akıcı oynanıyor, detayları bir miktar açılabilir, sonra denerim. 700mblık bi demo için aşırı kısa. Ama oyun güzel. Grafikler sağlam. Yapay zeka çok iyi. Düşmanlar etraftaki dolapları falan devirip kendilerine siper yapıyolar. El bombalarına tepkileri güzel, vs.. [signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! [Bu mesaj aktiftablet tarafından 16 Ağustos 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 AAAY korktum ben . Bi yerde merdivene binerken kafayı çevirince kız gözüküyor sonra inip sola döndüğün anda adamı görüyorsun ''He deserved to die , they all deserved to die'' dediği yerde içim kalktı bi sonra zaten ekran aydınlandı yerde kanlı ayak izleri ... kapadım sonrasını anlatsın biri yoksa açmam evde tek kalıyorum ben kardeşim yapmayın ya böyle oyunlar . Oyuna mükemmel diyebilirim bu arada .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 p4 3.0 128mb 9600xt 1024ddr ile kendi auto detect yaptımı 640x480(miydi?) fsaa kapalı efectlerin bazıları max bazılarını medium a alıo ve baz ı yerlerde 25-30 a düşüo fps. çözünülüğü 800x680(miydi?) alıyım dedim baz yerlerde oynamak elde deil.bu ekran kartı bu kdr eskidimi yaw.yoksa bi anormallikmi var?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar