Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Görmeyenler için :) Ragnaros'un dövdüğü boss! Kılıcı! Ödül..[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 thottbottaki bu silah icin yazilan commentlara bitiyorum.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kim aldı ?[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 daha gecen gun disenchant ettim iki tane...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geçen hafta emerald dream alliance'ın en iyi pvp warrior'u zevyr sunucuda ilk elde eden kişi oldu bunu ama pvp'yi bıraktığı için prot build artık. eskiden fury idi, keşke dönse pvp'ye.. (quel'serrar kullanıyordu) ona rağmen tokatlıyor milleti.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bunun questi icin 4 ayri item lazim 10 adet elementium bar 1 adet Essence of the Firelord (MC de Ragnarostan dusen parca) 2 adet Bindings of the Windseeker (bunlar sag ve sol parca olmak uzere 2 ayri parca-MC Garr ve Baron Geddon'dan dusuyolar-ve dusme oranlari 5% nin altinda) 1 tane elemenium bar yapmak icin gereken malzemeler.. -10 arcanite bar (25g dan 250 gold satin almaya kalkarsaniz tahmini) -1 Elementium ore (blackwing lair'de blackwing techniciandan dusuyo-thottbot'a gore %3.7lik bi sansla) -1 Fiery Core (bizim serverda tanesi 200+ gold) -3 elemental flux (bunu vendorlardan 15g a alabilirsiniz, eger factionla honored ve pvp rank 3 ve ustuyseniz tanesi 12g a geliyor) Sonuc olarak 10 elementium bar icin size gereken (hepsini satin aldiginizi farzediyorum) -100 arcanite bar (tanesi 25g dan 2500 gold) -10 fiery core (tanesi 200g desek buda eder 2000gold) -30 elemental flux (12 gold diye hesaplarsak 360gold) -10 elementium ore (bunu AH de hic gormedim ama eger satiliyosa 700-800 golddan asagi satilacak bi item olmasa gerek-yuvarlak 500 desek 5000g da bu eder) Toplamda-2500+2000+360+5000=9860gold Ustune ustluk 2 adet bindgins of the windseeker icin kac kere MC yapmaniz gerektigini bilmiyorum. Butun bunlara degermi? Yorum sizin :)[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 deger. o aleti guild olarak yapiyosun, kisi basi 1k versen, 10 kisi rahat olusturuyo. koklu bi guild'sen bu senin icin hem nam salma araci olur hem de iyi bi tank'in olmus olur.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: riglous, 02 Kasım 2005 06:39 tarihinde demiş ki: deger. o aleti guild olarak yapiyosun, kisi basi 1k versen, 10 kisi rahat olusturuyo. koklu bi guild'sen bu senin icin hem nam salma araci olur hem de iyi bi tank'in olmus olur. Oyle guild varsa can kurban. Ben oyunu cikis gununden itibaren oynamama ragmen daha MC bile goremedigim icin pek fazla bisi diyemeyecegim bu konuda.[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 elementium ore bwlden dusuyo, toplanir zaten. fiery core mc drop, en basiti. arcanitelar en buyuk problem olur, bikac ay tum guild alchemistlerinin tek kisi icin calismasi gerek, 100 kristal de rahat cikartilir guildden 10 kisi beraber kazsa. sadece elemental flux'a para verilir. :p tabii once 3 parcayi toplamak lazim, BoP olmasa cok guzel olurmus mesela. butun guildlerde birbirinin ihtiyaci olan parca var, satilabilirdi vs.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 biz main tankimiza yapicaz insallah 3 4 aya :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kılıcın arkasıda bıkatığı iz, porladığıdnaki efect falan muhteşem ama porc'u sektiği için sorun yaratabilir cc yapıldıysa. bi yerde bi vidyo vardı yine gidip bu elemanı kesiyola drop'u bi dwarf warrior alıyo, ardından bi elf warrior geliyo yanına iki thunderfuryli warrior, butung uild etraflarında cember oluyo bunlar kapışıyo böle iki saat ikiside port build haliyle iki saat suruyo ciddne combat, tabı yıldırımlar etrafta ucuşuyo, ama asıl guzel kısım bu sırada arkada ac/dc - thunderstruck calıyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bl de bi warrior vardi bu silahla. herkesi yeniyodu bide ben deniyim dedim gucumun yarisina indirebildi sadece. en son fireblasti atmadan once blink yaptim. duel sonunda adam cok feci lag yaptin ensonda dedi blinki orenememis :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 darklight senin ne kadar omgwtfpwn bi kisilik oldugunu tum topiclerden biliyoruz zaten lakin burda bu sifata sahip olmayan bir yigin kisi var, kiskaniyoruz, neden biz degil diye isyan ediyoruz. biraz saygi. lutfen.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 adam ne demişki?[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hehehe o zevyr ile silithusda team yaptık birader adam vurdumu moblar bile bagırıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bos konusmalar vs :) cevap yazmiyim dedimde neyse yaziyim. nazar etme nolur calis seninde olur. *pwnzordwtfomfg* ekleme: laf atana arkadasa bu laf. demek istedigim o silahin sahibide iyi oyuncu olmali. kimsenin yenememesi lazim onu bence. sufer alet cunku.iyi oyuncunun elinde super alet. o kadar kasip duelde yenilmek aci koyar adama. ice barbed spearlilarla yaptigim duelleri biliyorumda o yuzden dedim. [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 02 Kasım 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 BL'de Razcal aldı.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 vallaadini bilmiyorum allianceta bi warrior dalaran survivor`s guildindeydi sanirim[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tam hunter sword :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Afterdeep, 02 Kasım 2005 08:42 tarihinde demiş ki: said: riglous, 02 Kasım 2005 06:39 tarihinde demiş ki: deger. o aleti guild olarak yapiyosun, kisi basi 1k versen, 10 kisi rahat olusturuyo. koklu bi guild'sen bu senin icin hem nam salma araci olur hem de iyi bi tank'in olmus olur. Oyle guild varsa can kurban. Ben oyunu cikis gununden itibaren oynamama ragmen daha MC bile goremedigim icin pek fazla bisi diyemeyecegim bu konuda. Var abi. Örnegin ben 2 hafta boyu araliksiz Eye of Shadow farmlamis, her Kazzak raidine katilmis ama bir türlü alamamistim Eye of Shadow'u. Balina düsüren birinin IF'de sattigini gördü guildimizin main tanki, direk 1000g verip aldi adamdan, verdi bana. Takma kafana, nolcak zamanla ödersin dedi. Hala da 500g borcum var 100 er 100er ödüyorum :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Kasım 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 axelme beles eye of shadow verdik rorixle :D hakerene 10 12 saat kastik cikmadi sonra cikmis onada. neratorda 300golda aldi ah den . bak 3 hafta bekleseymissin 700g cepte :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sorma abi, cok sinirlendim zaten :) Olm patchten sora beles verseniz nolcak 1 saatte cikiyo be, 12 kisi 3.5-4 saat farmladik her gün 2-3 adam gibi mavi disinda bi halt cikmadi :([signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Warrior mageye karşı zayıf oda olsa elinde ragnarosun koluda olsa geberebilir 2 tane kombine fire crit ile[signature][hline]Ben Normal Değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi ben bisiyin farkina vardim. questi olan priest varsa yaninda 2 saate cikiyo. 2 mage gittik 12 saat 1 tane dusmedi. priestle gittik questi olan 2 saatte dustu ne bilim karisik isler :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar