Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basket girl.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nası oldu ya?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
ya o kız kafayı kötü yerden çarpmış belli olmuo pek ama ensenin bıraz üstü sanırım ovuşturduğuna göre gerçi neresine çarparsa çarpsın. kafatasını kırıcak bir darbe gibi ölüm tehlikesi varmış ne biçim iştir ya. sorsan elini vermez, gitmiş orda hayatını veriomuş nerdeyse. elemanlar da tam gavat bırakıolar sevinmeye başlıolar sanki kendileri atladı zuahah tramplen olsa gene atlar o kız lol[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
Gerçek olma şansı çok düşük bence.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
bunla 3lük de atılıyomuymuş?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
abi kalbim gidiodu ne harekettir o öyle

edit: uzhauhuhauh şimdi fark ettim kız kafayı vuruyor sonrada eğilip kafasını tutuo ama kimse tınlamıo :D zuhauhu yarıldım orda

[Bu mesaj Masteis tarafından 24 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
herseyı kız yapıyo olay bıtınce kımse kıza bakmıyo kız kafasını carptı acıdımı dıye soran yok yaa hayvan gıbı herıfler bulmuslar ufacık kızı :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları

• Yeni Oluştur...