Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and the Goblet of Fire

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Harry Potter kitaplarını çıktıkları gün alırım (harbide öyle ilk iki kitap dışında :) ) filmlerine ilk gün giderim ama nedense hiç sevemedim ya :) Sevdim aslında güzel ama bana ;

Drizzt Do'Urden mi Harry mı deseler tabii ki Kara Elf dostumu şeçerim.

Ama Drizzt mi Emma Watson mu deseler .... :) tamamlayın uehaea[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalsa hiçbi hp filmi para etmez ya neyse izlioruz

3 ü nası sevdiniz anlamadım.kitabı okuyunca anlıyoruz farkı

ayrı bi noktaya değinirsek

yazar 4. kitapta kendini aştı.5. ye bakınca o sır örgüsü güsel işlenmemiş harry bile baya değişmiş.en ii film 4 olmalı umarım öle olur
Sosyal ağlarda paylaş

Benc Kara Elf üçlemesi kesinlikle çekilmeli.Drizzt Do'urden benim LOTR kahramanlarından bile sevdiğim bir karakter.Harika bir kara elf ya :)

Filmin tek kötü yanı karanlık geçmesi olacak.Malum Menzoberranzan'da ışık sadece dikitlerden yansıyan büyülerde var :) Bir Kara Elf'inde ışığa gereği yok :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız serinin en muhteşem kitabıdır bu yani.3 kere okumayı bile başarmıştım.şimditrailerı izlicem.inşallah içine etmezler o güzel labirent aksiyonlarının fln[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ne zaman geliyo ya ingilterede çıktı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 25 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Benc Kara Elf üçlemesi kesinlikle çekilmeli.Drizzt Do'urden benim LOTR kahramanlarından bile sevdiğim bir karakter.Harika bir kara elf ya :)

Filmin tek kötü yanı karanlık geçmesi olacak.Malum Menzoberranzan'da ışık sadece dikitlerden yansıyan büyülerde var :) Bir Kara Elf'inde ışığa gereği yok :)

Kesinlikle katılıyorum.Filmi gelirse çok yankı yapar we sanırım çekimlere başlamışlar ya da başlanacak bir arkadaştan duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem.
He bir de Warcraft the Movie geliomuş diolar...Dediğim gibi:

-Doğru my değil mi
Doğru mu değil mi
Doğru mu değil mi

-Bilemiyciiim Nalan
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyu açtığımı unutmuşum :D
Film dünya ile aynı anda 18 Kasımda vizyona giriyor. Filmin içinden 20 tane 1-2 dakikalık klipler yayınlandı, resmen filmi izlemiş kadar oldum. Soundtrack'inide AOL music üzerinden kaydettim. Kamera arkası görüntüleri izledim.

Sonuçta serinin en başarılı filmi olacak gibi. Çok fazla hasılat yapacağı kesin zaten.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

hp filmlerini kitaplardan bağımsız düşünüp izlemek lazım, daha çok ilgi çeksin diye birçok şeyi değiştiriyorlar her filmde
bu filmde de cüppe giymeyi hepten bırakmışlar, paso jeanle dolaşıyor blue çağına giren kahramanlarımız, Moody hiç benim hayal ettiğm gibi olmamış, bir sürü önemli bölümü kesmek zorunda kalmışlar,
her şeye rağmen sırf bugüne kadar güzel bulduğum yegane film yıldızı Emma Watson için bile birkaç kere izlerim filmi...[signature][hline]...Nevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bende merak ediyorum. 3 filmide izledim ve tüm kitaplarını okudum. ehehe artık diğer filmleri ve kitapları okumamak olmaz diye düşünüyorum :-p
izleyenler ve hayranları zaten kesinlikle izleyecek. sanırım bende izleyeceğim. sanırım bu filmin yönetmeni diğer filmlerden farklıydı?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

18 kasımı beklemekteyiz[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 07 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Abi Rupert Grintt zaten tiyatrocu onu karıştırma :D

Emma'dan daha iyi Daniel bence.Emma'nın referansları falan daha fazla ama bence Daniel rolune daha da sıkı tutunuyor :D

Emma'nın nerde referansı var yaw, bu seriden önce sadece ilkokul piyeslerinde oynamış; ama bir önceki postuna ithafen hiç tiyatro eğitimi almamış birisi için oyunculuğu gayet iyi...[signature][hline]...Nevermore...

[Bu mesaj CravingReaver tarafından 07 Kasım 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CravingReaver, 07 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 07 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Abi Rupert Grintt zaten tiyatrocu onu karıştırma :D

Emma'dan daha iyi Daniel bence.Emma'nın referansları falan daha fazla ama bence Daniel rolune daha da sıkı tutunuyor :D

Emma'nın nerde referansı var yaw, bu seriden önce sadece ilkokul piyeslerinde oynamış; ama bir önceki postuna ithafen hiç tiyatro eğitimi almamış birisi için oyunculuğu gayet iyi...

Abi çocuk tiyatrolarında oynuyor.Hatta gene çocuk tiyatrosunda izlenipte şeçilmişti film kadrosuna :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...