Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and the Goblet of Fire


LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Bakıyorum forumda HP filmlerine pek ilgi yok. Ben şahsen baya beğeniyorum. GoF, muhteşem oyuncu kadrosu barındırmasının yanı sıra 308 milyon $ bütçe ile dünyada ki en pahalı film olmasıda cabası. Her film ile daha güzelleşiyor seri. 4. film 18 Kasım'da Türkiye dahil bütün dünyada aynı anda gösterime girecek. Yönetmen Mike Newell 3. film ile seriye yeni bir soluk katan Alfonso Cauron'un konseptini değiştirmeyip biraz daha ingiliz havası katarak geliştirmiş filmi.

Fragmanlar:

Goblet of Fire Trailer II (Quicktime)

Goblet of Fire Trailer II International Versiyon (Windows Media Player) Download linkine tıklayın :))

4 gözle bekliyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 23 Eylül 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel olcak inşallah, bende takıp edıyorum.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya fragmanda güzel gözüküyodu da,ben azkabanın filmini kitabından çok farklı diye beyenmemiştim,hep değiştirmişlerdi filmde olayları,sanki başka bir kitabın filmini izliyor gibiydim,bu 800sayfa,daha çok bölüm kesilicek fln,efektler iyi gözüküyo ama ben pek beyenicemi sanmıyorum.tabii yine de gidicem:)))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kitabın aynısını beklemek yanlış olur tabiki. Bir çok sahne çıkarıldı. Ama bu değişikler yada çıkarılan sahneler tamamen Rowling'in kontrolü ile yapılıyor. Yani ana hikayeyi bozmayacak öğeler çıkartılıyor filmden. Mesela bu filmde Dursley'ler yok. Film direk Riddle'ların evinde başlayıp ordan Weasley'lerin evine geçecek falan. Sonuçta o kadar uzun bir kitabı 2 saate sığdırmak imkansız.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harry Potter manyağı değilim, kitapları falan da okumadım, açıkçası "film gelse de izlesek" diye bi bekleyişim de yok, ama seviyorum HP filmlerini, öncekileri izledim, beğendim.
Bu gelsin, bunu da izleriz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Krumu ben biraz daha yaksikli ve daha artist gordum fleur bahsedildigi kadar tas degilmis rona uzun sac hic yakismamis zaten fazla tip yok :) heyecan dorukta 6.kitap 4. film 5. bu 7. o 9. su derken her tarafim hp olacak ters donecem artik[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...