Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 dakikalık buff için reagent cost ödeyecek sınıfı tahmin edin!

Sam

Öne çıkan mesajlar

"You will be able to use the fifteen minute raid blessings outside of a raid, Trevion. However, due to the mana cost and vendor-bought reagent used with each cast, it's not as mana efficient or cost effective to do so. As a Priest, I use my Prayer of Fortitude 2 in five and ten man groups all the time. I expend more mana and eat up a candle or two, but it's my preference.

You will soon have a similar option."

ne halt yemeye açmışım bu sınıfı cidden bilmiyorum, 1-2 silver'ı geçmese bari..

ekleme: millet galeyana gelmiş tabii, bunun üzerine şunu yazmış..

"The cost of the reagent will be based upon the fact that the duration of the Blessing is fifteen minutes, worry not. Please also keep in mind, these new raid Blessings are intended to be used in large raiding groups. If you choose to use them in Stratholme or Scholomance, you will be expending more mana than necessary and burning through your reagents."

yani eşşek gibi beş dk'de bir bufflayacaksınız ya da instance'da kazandığınız herşeyi reg'e yatıracaksınız. süper mantık be![signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 23 Kasım 2005 05:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her buffta 9s civari bir para veriyorum, 1 saat götürüyor. Buna göre sizinki de 2s dolaylarinda birsey olur.

Valla Sam seni anlayamiyorum yahu hep laf edecek bisey buluyorsun paladinler hakkinda, bence bu 15 dakika raid buff fazla bile verilmis, sen bi de üstüne bedava istiyorsun. Ben saat basi tek grubu bufflarsam 9s veriyorum, sen 15-20 s vericeksin ama 5 dakikada bir 40 kisi bufflama eziyetinden kurtulacaksin zaten o bufflar ve auralar olmasa kimse paladinleri kara kaslari kara gözleri icin almiyor raidlere. Ne damage dealersiniz ne healersiniz sonucta, bu verilen sey size bir nimet.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Kasım 2005 05:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla sizin bufflarınız bir tane, arcane intelligence olur, power word fortitude olur, mark ofthe wild olur. paladinler bir tane bless atmıyor, her sınıfa atılacak 2-3 tane ayrı blessing var. ve raidin boyuyla orantılı değil, 8 gruba atıp bir saat boyunca da kurtulunmuyor. reg cost dörtte biri olsa gene iki-üç katı paraya patlar kesin..

ha kaldı ki neden 30dk değil de 15dk o halde? tam atacaksınız birisi "durun afk 3dk" diyecek hadi tekrar atacaksınız boss uzun sürer diye. ne oldu, hiçbişi yapılmadan iki katı para harcadınız. madem reg'li bişi yapacaklarmış 30dk olmaması için bir neden göremiyorum, 15dk sonuçta hiçbirşey öbür sınıfların en az 30dk'lik attığını düşünürseniz..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 23 Kasım 2005 05:43 tarihinde demiş ki:
Ben saat basi tek grubu bufflarsam 9s veriyorum, sen 15-20 s vericeksin ama 5 dakikada bir 40 kisi bufflama eziyetinden kurtulacaksin zaten o bufflar ve auralar olmasa kimse paladinleri kara kaslari kara gözleri icin almiyor raidlere. Ne damage dealersiniz ne healersiniz sonucta, bu verilen sey size bir nimet.

dilenciye sadaka mı veriliyor lol be. senin iki katın para verip dörtte birin kadar rahat etmemi sen nimet olarak mı görüyorsun?

neyse davulun sesi uzaktan hoş geliyor belli ki, ne dense bir yere kadar..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Blessinglerin talent ile anca süreleri uzatilmaliydi BoS'taki gibi. Su yapilan sey cok fazla bence, blessinglere basic buff özelligi verilmemeli, söyledigim sey cok basit ve tepki gösterilecek birsey de degil.

Bir de biraz mantikli olursan, bu olay raidler icin tasarlandi. Eger bedava olsaydi, direk olarak blessinglerin süresi 15 dakikaya cikmis olacakti. Zaten su raiddeki hali bile bence yeterince mantiksiz ve dengesizken, bir de kendine de temel blessingi 15 dakika mi atsin paladinler yani Sam? Ben de priestime aura istiyorum ve warriorimin battle shoutini 2 dakikadan 30 dakkaya cikarmalarini istiyorum.

Özet olarak, 15 dakika buff in regli hali bile gayet mantiksiz, üstüne regsiz olmasi düsünülemez. Talent tree ye eklenmeliydi, örnegin protectiondaki BoS u 15 dakka yapma gibi, Retribution'a BoM'u 15 dakka yapma, holy e BoL'u 15 dakka yapma vs. tarzi seyler eklenebilirdi. Cok cok sacma oldu.

said:
dilenciye sadaka mı veriliyor lol be. senin iki katın para verip dörtte birin kadar rahat etmemi sen nimet olarak mı görüyorsun?
Bir priest olarak MC, Onyxia veya BWL'de rahat ettigimi düsünüyorsan cok yaniliyorsun bu arada. Paladine bu buffi da verdikten sonra paladinin instancelarda tek isi 300 300 heal atmak olacak, aura zaten bitmiyor, 15 dakkada bir de 3 tusa tikliyacak tamam iste. Benim sorumlulugum gayet fazla, paladineyse sürekli kolaylik geliyor "designed to be a easy class" yazisini dogrularcasina. Aura tusuna bas, 3 kere blessing tusuna bas 15 dakkada bir, sonra da renew tick i kadar heal at. A pardon bi de judge dalgalari vardi da bir paladin yetiyo zaten onun icin de. Ben sahsen karakterimin bu hale gelmesini istemezdim, amelelikse amelelik, ama en azindan bir sorumluluktu o is.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Kasım 2005 06:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

penth, 5 dk'lik kings'in mana costu 75. sen bu mana costu 5 katına çıkarıp süresini 3 katına çıkarırsın. ya da mana costu 15-20 katına çıkarıp süresini 5-6 katına çıkarırsın. diğer sınıflar bunu yapabiliyor, paladinlerin yapamaması için makul bir neden göremiyorum. kimse para da vermiyor 30dk'lik buff atarken. bana şimdi verseler tek kişiye 30dk süren blessing ama 1000 mana çeksin, öper başımın üstüne koyarım. diğer sınıflar bunu "bedavaya" yapabiliyor..

yapılmamalı edilmemeli diyorsun da neden? eziyet olsun paladin oynatanlara diye mi? biz uzun süren blessing atınca nasıl bir overpoweredlık olacak anlayamadım dediklerinden..

ekleme: sorumluluk? kusura bakma ama bu kadar saçmalamaya denecek lafım yok. bufflamak için 60dk'de bir 8 kere tuşa basan bir sınıf bufflamak için 60dk'de 480 kere tuşa basan bir sınıfa mı easy mode diyor?[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 23 Kasım 2005 06:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pally olarak,penth'e katılıyorum.Talentlerden uzatılmalıydı süre,böyle yapılması ters oldu.Ama bu ağlanacak birşey değil,nedir ki,alırsın reagenti ki çok pahalıda değil,toplarsın parasını raidden(!) biter gider.Tabii şu da var aslında,reg. olacaksa süre daha uzun olsaydı keşke,15 dk kısa bir süre,olmadı 30 dklık blessi talentle ver be blizz amca.

hadi be.bak ağlarız sonra.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion Human Paladin-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 23 Kasım 2005 06:19 tarihinde demiş ki:
penth, 5 dk'lik kings'in mana costu 75. sen bu mana costu 5 katına çıkarıp süresini 3 katına çıkarırsın. ya da mana costu 15-20 katına çıkarıp süresini 5-6 katına çıkarırsın. diğer sınıflar bunu yapabiliyor, paladinlerin yapamaması için makul bir neden göremiyorum. kimse para da vermiyor 30dk'lik buff atarken. bana şimdi verseler tek kişiye 30dk süren blessing ama 1000 mana çeksin, öper başımın üstüne koyarım. diğer sınıflar bunu "bedavaya" yapabiliyor..

yapılmamalı edilmemeli diyorsun da neden? eziyet olsun paladin oynatanlara diye mi? biz uzun süren blessing atınca nasıl bir overpoweredlık olacak anlayamadım dediklerinden..

ekleme: sorumluluk? kusura bakma ama bu kadar saçmalamaya denecek lafım yok. bufflamak için 60dk'de bir 8 kere tuşa basan bir sınıf bufflamak için 60dk'de 480 kere tuşa basan bir sınıfa mı easy mode diyor?

60 dakıkada 8 tusa basan o sınıfın hımm plate ı yok yakın dovus kabılıyetı yok aggro alınca kalp krızı gecırebılıyorlar ha bıde shıeld acamıyorlar tank olamıyorlar partıye

yanı ben olayı anlamıyorum paladınler hem warrıor gıbı damage vurmayı hem duruıd ın cesıtlılıgını hem prıest gıbı heal atıp buff atmayı ıstıyorlar

mini anket
paladınelr bundan sonra ne ıstıyıcekler
a-shamanın totemı veya shockalrı gıbı calısan bısıler
b-auto shot ıle aımed shot
c-stealth yeteneklerı ıle paladın attack speedlerının yukseltılmesı
d-aynı anda 7 kısıye fear atabılme
e-call for water fılan gıbı yenı bısılerlerle paladının partıye su ve yemek tedarık edebılmesı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giber, 23 Kasım 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
Sam hiç konuşma. Epic mountun parasını böyle çıkartıyorlar. Beğenmiyorsan oynama :)

Oh be iyi oldu olmuş valla.

Giber sen şu neptulon dakı charlarının nick lerini hele bi yazda sam için bir kaç kez geberteyim seni :p[signature][hline]WoW
Neptulon (eu)
Undead Rogue

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 23 Kasım 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuz oluyorum valla 200g küsür para verip epic alıyorlar. Bende 300g var hala alamıyorum cinnet geçirecem.

Az bile yapmışlar, heallerine de para alsınlar bune kardeşim. Kas kas para yapamıyoz. Adamlar 60 oldukları gibi epic altlarında.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

Paladinin kings buff ı 75 mana mı harcıyordu? NERF oha o ne kadar az be. Bende diyorum neden bitmiyor bunların manası.

Penth'e katılıyorum. Sam senin istediğin paladin olmaz. En güçlü über müber bişi istiyorsun sen. Auralar var zaten sizde daha üstüne birde buffların(ki raid buff boru değil) reg parasına laf ediyorsun. Abartmayın olayı bencede en mantıklı şeyi yapıyorlar.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam, bak senin söyledigin gibi örnek veriyim.

Battle Shout 10 rage 2 dakka. 50 rage versek de 10 dakka olsa, neden ugrastiriyor bizi Blizzard?

Anlamissindir umarim, ben senin paladin tartismalarina katilmaktansa izlemeyi tercih ediyorum cünkü senin istedigin sinifi oyuna koyduklari gün WoW biter.

7 tane class, ve 7si ne yapabiliyorsa ayni sekilde yapabilen 8. class. Kontrollü dmg istiyorsun, blessing degil, bildigin basic buff istiyorsun, aggro control istiyorsun, MC'de fark yaratacak heal istiyorsun... E abi zaten geriye bi tek ambush ile backstab kalmis oluyor.

Paladin tam olarak hibrid bir sinif degil, Blizzcon'da da aciklandigi üzere tek hibrid class druid. Druid 8 classin da yaptigini ayni seviyede olmasa da yapabilir ve bunlar icin farkli formlarda olmasi gerekir, örnegin birini yaparken digerini yapamaz. Paladin öyle degil, her sey ayni formda, stance bile yok. Ve sen gelip druid seviyesinde özellikler, daha da kötüsü hibrid olmayan siniflar seviyesinde özellikler istersen, hic kusura bakma ama haliyle tepki veririz.

Neyse, umarim demek istedigimi anlatabilmisimdir.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Kasım 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anlamıyorum yani instance içinde buffların min 30 dakka olması lazım. Fort buff tanesi yaklaşık 9s olan candle ile yapılıyor ama 1 saat sürüyor yani 5-10 dakka sürse bende yapmam fort buff her teame veya sadece MT ve kendi teamime yaparım herhalde. Sonuçta bencilce belki ama hayat pahalı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Cünkü senin bir isin var Absocum, hatta o is basindan da askin, takimi ayakta tutmak.
Paladinlerin de isi bu, bufflayacaklar, aura verecekler, heala destek olacaklar diger zamanlarda da. Dedigim gibi, kimse onlari renew ticki kadar olan healleri icin almiyor o instance a, belki cok sert ama gercek bu yani.
Ve yine ayrica, candle 9s oldugundan bu da 2s civari bisey olur 1/4'i yaparlar fiyatini.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

her raidden sonra, millet raid grubundan çıkıp, otomatik olarak ışınlanabilecekken veya HS kullanıp kaçabilecekken, ne oluyor?

"mage portal pls" sesleri yükselmiyor mu?

1 adet portal için gereken miktar: 17silver.
+ çantanızda kapladığı gereksiz slot.

welcome to the real wow world diyorum sam, bu işler böyle. günün birinde paladin dışında bir karkater oynat, çok daha sinir bozucu işlerle karşılaşacaksın.

inn "sen birde featherfall için kuş avlarken gör beni" keeper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 23 Kasım 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
Cünkü senin bir isin var Absocum, hatta o is basindan da askin, takimi ayakta tutmak.
Paladinlerin de isi bu, bufflayacaklar, aura verecekler, heala destek olacaklar diger zamanlarda da. Dedigim gibi, kimse onlari renew ticki kadar olan healleri icin almiyor o instance a, belki cok sert ama gercek bu yani.
Ve yine ayrica, candle 9s oldugundan bu da 2s civari bisey olur 1/4'i yaparlar fiyatini.

emin ol priestten cok daha iyi heallayan paladin var. senin renewin 300 tickliyorsa helal bizim paladinler 500-600 arasi flash yapiyo. bide sergeant ol 1 silver cebine kalsin :D 8 silvera reagent almak gibisi yok huhaeh[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

arcane powder > 2 Silver 50 Copper

ayrica rune of portals var kedinin dedigi gibi.

ha bi de tekrar su konusuna gelecegim. cunku oyundan bezdirddi beni. guildmate lere yaparken yerinmiyorum ya da llv55 alti su da problem degil. Ama crystal su questini yaptigim gune lanet ettim direk.

hic tanimadigim bi ibis gelip direk trade acip
"mage water" diyor
evde direk kufru basiyorum artik. Bre okuz adam. hic degilse nazik olsa ismi ile seslen. sanki vendora komut veriyo. para istesen "get a life u n00b" direk. bedava yapiyorsun ne parasi? eh "time is money my friend" diyorsun, otomatige baglamis dallama direk "n00b mage" diyor.
tyr's hande farma gidiyorum, beyzadelere su yapmaya kalksam repair bot gibi bi kosede surekli su ekmek yapmak lazim anca yetisir.
Bu yuzden guildieler disinda kimseye ne su veriyorum artik ne de ekmek. Para da teklif etse yalvarsada duymazdan geliyorum. [ha gecen gun biri 40 suya 2 g verdi o ayri :p ][signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 23 Kasım 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...