Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage ezik kaldı diyenlere!

Epilepsy_Ray

Öne çıkan mesajlar

said:
Virtue-L, 21 Kasım 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
Counterspell yiyip ölüyosan paladin olarak sil abi direk.
Mage sana vururken :
1-Durucaksın ve flash of light atıcaksın.
2-Devam ediceksin. CS yesen bile life ın 80% bi yerde oldugu için en kötü potion ile kurtarırsın, tahminimce 4.5k hp en vardır en az....

Priestler mütemadiyen cs resist zaten anlamadım druid zaten insta heal nedir olay

şimdi sorun şu ki sen dueli kastetmişsin herhalde, duelde bandaj harici birşey kullanılmıyor ED sunucusunda. kimisi major içer kimisi FAP içer kimisi whipper kullanır, sonu gelmez. :) ilk nukeden itibaren heale başlıyorum elbette ama iyi bir mage 10sn içinde 4500dmg verebiliyor rahatlıkla birşeyleri resistlemezsem.. (trinket vs kullanıyorum da sonuçta "aaa bilmemne kullandın" diyorlar esprisi kalmıyor o işin)

neyse duelleri zaten kaale almıyorum sınıfların gücü olarak, mage grup pvp'de gayet iyi iş görüyor bence. çeşitli utility'lere sahip ve dmg'leri hiç fena değil. bütün bir combat logu okuyunca resist pek görülmüyor öyle zira insanlar grup pvp'de resist eşyası tercih edemiyor. 5 ayrı resist dalı var, bırakın da belli bir resist için giyinmiş insanlar arada resistlesin biraz..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 21 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
Böyle video yla olacaksa bende death ray in 3.9k crit ettiği ss var. Nerf engineering:)
Özel olarak hazırlanmış videolar kısacası istisnalar kaideleri bozmaz. Böyle her videoya göre hareket edersek her class ın verdiği dmg %50 düşürülmeli:)

Ozel olarak hazırlandığını zaten bende belirttim ki =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yukarida yazilmis druid priest warlock neden aglamiyor diye soyliyim.

warlock resistlerse bu adamin peti 100 100 vuruyor ve fear gibi seduce gibi adami etkisiz hale getiren buyuleri var dotu var adamin gucunu doldurmadan yapiyor bunu

druid ne atabilir. entangle atar moonfire atar. birinin 1.5sec birinin instant casti var resistlerse bi daha at ne olacak yada ayi ol ne biliyim kedi ol

priestin mind blasti resistledi dmg aliyo diyelim. kendine heal aticak bu adam bi araya mindflay falan koyucak.

mage ne yapar. 800 vurmasini bekledigi frostbolt fireblast flan resist yazdiginda 2.5 3 sanyesi bosa gider. yada pom ile bi buyu atip resistlerde abilitysi yanar. giden mana ve kendini kurtarabilecek hicbir seyin kalmiyor. diger classlarin kendini toparlamasi soz konusu benbu adama poly atarsam kuillandigim tum abilityler bosa gidicek bide adamin gucu fullenicek. frostnovanin 21[talent ile] sn cd si var lol 21 saniyede neler olur neler o arada :). o yuzden aglamiolar iste.

2 tane trinket ile ap nin yaptiklari gayet hos. bende trinketlerimi alinca ap alicam iceblock sallayip sanirim. bakalim o zaman nolucak cok merak ediyorum. nerf ap trinket stack ktnks.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Okumadan bişey yazmam endiselenme.
Demek istediğim su, sen aylarca bwl yap mc yap kas kas , warrior trinketla kırsın novanı sonra overpowered?

AP varsa Iceblock olmuyo, o yuzden kurbanlık koyun gibi intercept hamster GG. isterse 3k base olsun FB damage 3.6k hp erir gider.

Evet magelerin trinket+AP combosu 1 shotlamak için ideal. Kas sende aylarca item(dikkat 2 hafta AV kasıp TUF /don julios almıyoruz bwl/mc/zg farmlıyoruz) aptal bi arcane power build yap 3 dakkada bir adam öldür , sonra overpowered.

Daha onceki konulardada anlattım.BU videoda görünen olayı blizzard ın düzeltmesi lazım, 12 yaşındaki cocuklar forumlardan ToEP+ZGHC+AP+pOM+pyro macrosunu alıp, target->macro yapıp eğleniyolar diye bunu düzeltmez blizzard. bi ton böyle genç var "ahanda 1shot attım" diye gezen, bunu marifet sayan.

ayrıca healing classları mage ile öldürmek oldukça zor, boost dmg yetmiyo iyi itemlı healarlara.Ancak cs resistlemiyecek ve zamanında oturacak... ha bide bu 10 sn içinde o şahsı birisi heallamıyacak...

Tiksindim zaten druidden healingden.

Su an idda ediyorum en dandik 2 class rogue+magedir.
Diğer tum classlar domuz gibi dps aldılar diğer utilitylerinin yanına , ama saf dps class rogue ve magelere ne geldi? hiçbişey.
Full itemlı rogue beni öldürmek için neden 2-3 belki daha fazla cd kullansın?öldüremesin ? cd lar roguelerin herşeyi(90% buildlarda) hani taş makas?
Neden 2 rogue ambushluyo ben hala hayattayım? kaçabiliyorum? ama bi warrior trinket/bot vb bi iteamla novayı silince ölüme mahkumum?
Ayrıca Mage ler sihir ustası değil druidler bir numara.
Görünmezlik-değişik formlar-değişik damage büyüleri -değişik iyileştirme büyüleri, yüksek hızda hareket yeteneği. Mage - magic gibi ,sihirle alakalı, druid gibi ruhani lider değil.
Ne güzel Wrath= scorch damage.
Instacast heal? Ambush benzeri yetenekler? Immune to CC oha.? şaka gibi.

EH sinirlendim gene, bu high warlord olma muhabbeti acayip geriyo :(

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 21 Kasım 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 21 Kasım 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 21 Kasım 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Adi ustunde PvP trinket hocam. Her classa karsisinda cok caresiz oldugu seylere karsi savunma imkani veriyor 5 dakikada bir kez. Oldukca mantikli. Tasi kagiti da karistirmayin bu ise. Nasil saglam Rogue Warrior'a vurus sansi vermeden kesiyorsa Warrior'u, Warrior da Mage'i kesebilmeli.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

abi ben zaten owerpowered demiyorum vidyo ole dio =) benim demek istediğim sadece su: glass canon muhabbeti olmustu ya. orda bazı arkadasların dediği sey hem dmg veremiyorum hem geberiyorum enrde kaldı glass canon... bende diyorum ki bak bu vidyoda arkadas verioyor. yani olmayacak sey değil. ama adam sırf dmg işine yoğunlaşmıstır senin dediğin gibi belkide dandik bi talent dagılımıdır makrosudur bilmemnesidir. tamam doğgru diosun. benim zaten buna bir lafım yokki.. ben sadece verdiği dmg i ornek olarak gosterdim o glass canon muhabbetindeki soylenen seye karsılık =)

Not= başlık biraz abartılı olduğu için sanırım anlaşılmadı demek istediklerim =)
Not 2 = en basında soylediğim gibi vidyoyu tam olarak ele aldıınızda adam sov için yapıyor zaten belli. sırf talismanlar onla bunla olan goruntuleri goruyoruz yani ozel çekilmiş bir vidyo.[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi mage ve rogue gank potansiyeli en yuksek 2 karakter.[bide hunter var tabi].
e bunların 1 e 1 de kotu olması cok normal.
Ayrıca oyunun mmo oldugunu grup pvp sının one cıktıgını ve instant aoe + zıp zıp ı hatırlatırım.Siz duelde 2-3 tuşa basıp mılletı kesmeyı amaçlıyorsunuz,biz 10 parmak bide burnumuzu kullanarak birilerini oldurmeye çalışıyoruz[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epilepsy_Ray, 21 Kasım 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
@ regelya... owerpowered tek class mage. tartşmaya acığım dedikten sonra bu tavrı takınmak ironi bence sadece. tekrar ediyorum 2-3 topic once bi arkadas 3k dmg koyan mage yok deiğinin uzerine bu linki verdim.

Öncelikle Regalya güzel arkadaşim regelya değil.

Oo var Rogue goin berserk die indir demosunu gel buraya atla roguerler over power omfg nerff nerffff adam warrioru nasil kesior bide agliyorsunuz die ?
yada Thunderhorn var şaman 3600 chain lightning saliyor ortaliga izle onun demoyu şaman omfg
Pat var Anise var izle onlari gel buraya WARRIROR NERF diye ağla
Tiz Eos vs izle onun demosunu gel buraya warlock nerf omfg 5k diye ağla
hunter di jamazdi zalgradis di azgaz nerf druids di never di vs vs vs

Demo izleyipde mage kodugnu öldürür bak eloglu yapiyor siz nublar yapamiyorsunuz gelip burada ağlıyorsunuz moduna girmek kadar yanlış birşey olamaz ne kadar mage oynattin ne kadar mage tecrüben var taniyormoson mage denilen karakteri gelip burada bak hangi mage 3k vurmuş muşda demişlerde söyle böyle boş konuşuyorsun arkdaşım boş...

[Bu mesaj Regalya tarafından 21 Kasım 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi once pvp yap biraz rogue neyi kesiyo.
Pvp trinketi yakıştırması yapıyosunda, o trinketlar oyundaki tek GAME BREAKING olay.
CC lere su anki timeri ve diminishing effectleri koysalardı yeterince etkili olucaktı.Mageler nerde eziliyo bak :

HUNter eger scatter atıp feign+trapp e yakalarsa seni o trap 7-8 sn ye tutar. Bak bu mantıklı ve diminishing return.
Mage sheep yapınca 2. sheep kısa sürer, kırılma sansı yuksektir.Buda mantıklı.

Ama kimse hunter in trap ten trinket la çıkamaz, mage in sheep i ise çıkar

Priest oynuyodum bu trinketlar çıkmadan once.
Wotf 30 sn immune idi. NE priest oldugum için undead rogueların baş hedefiydim, ama gel zaman git zaman WoTF a karşı duracak 30 sn kendini heallayacak bi model / item oturttum kendime. Wotf overpowered idi o zamanlar(hala kuvvetli ya neyse). Warlockların fearları çok çok az mana cost ve diminshing te yoktu.
Sheep 45 sn sürüyodu VB.

Insanlar oturdu deli gibi post attı "
ben charımla oynayamıcakmiyim Crowd Control SKilller i benim para ödeyerek oynadığım charımın kontrolunu benden alıyor"
dendi. ki bu zamanlarda ben 30 sn immunity dahil olmak üzere 1 vs 1 uzerime atlayan rogue ları kesiyodum....
Derken diminishing ve o trinketlar geldi.
Madem oyun bu kadar grup pvpsi zart surt , sen "PUG" lamı AB ye giriyosun, eziksin git pvp guildiyle gir, burası MMORPG-oku öÖören solo mu yapıcan HK, falan gibi yakıştırmalarda bulunuyosunda(wissy sana değil bunlar alınma), warrior a attığın boktan novan zaten dispell able be kardeşim.git sende al healer dispellet, ama tek e tekte TAŞ KAGIT MAKAS var. bunu blizz söylüyo.

Classını adam gibi oynayanlar eminim diminishingle yetinirdi.Ama trinketlar çok kuvvetli.
Ha bide bunların yanında ortaya karışık sheep olmayan CC a girmeyen druid verdi blizz saoulsun.

Bleh bu yeni topic olur aslında ama, topic topic nereye kadar
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bu konu bitmez. tamam mage ezik deil tamam la. ya tamam mage ezik deil, git tamam ezik deil. hadi kapayın gidelim yahu. (bkz: sinan sağıroğlu)

şaka maka harbi bitmez bu konu boşuna tartışıoz. herkes bi yazmaya destan yazıo. ne kadar içerlemişiz mage konusunda. topiclerin hepsi mage nerdeyse. blizzin de allah cezasını verecek. neyse sağlam buff gelcek seziyorum. bu kadar insan boşuna isyan etmio.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 21 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki:

yalnız birisi in combat CC, birisi combattan çıkmayı gerektiriyor. blizz'in yanlış yaptığı şey feign death'le anında combattan çıkmaya izin vermesi oldu. poly halen en iyi pvp CC'si etrafta dispel edecek kimse yoksa trinketli ya da trinketsiz. mageden tekrar poly yemeden öldürebilmek o kadar kolay değil..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

abi ozaman trinket olmadıgını dusunelım.
Donmuş bir melee class= ölü class.
Bunumu istiyorsun?
mage oynamadım bılmıyorum,ama karşımdaki ve yanımda savaşan mageleri biliyorum,adamların ne kadar guzel iş çıkardıklarını goruyorum.
Ama sen dıyosun ki;
sheep atim hayvan gibi canını alayım sonra dondurum onunde bıraz dans edeyım,yanımdakı evde yemegımı pısırıken adamı keseyım.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 21 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Abi once pvp yap biraz rogue neyi kesiyo.
Pvp trinketi yakıştırması yapıyosunda, o trinketlar oyundaki tek GAME BREAKING olay.
CC lere su anki timeri ve diminishing effectleri koysalardı yeterince etkili olucaktı.Mageler nerde eziliyo bak :

HUNter eger scatter atıp feign+trapp e yakalarsa seni o trap 7-8 sn ye tutar. Bak bu mantıklı ve diminishing return.
Mage sheep yapınca 2. sheep kısa sürer, kırılma sansı yuksektir.Buda mantıklı.

Priest oynuyodum bu trinketlar çıkmadan once.
Wotf 30 sn immune idi. NE priest oldugum için undead rogueların baş hedefiydim, ama gel zaman git zaman WoTF a karşı duracak 30 sn kendini heallayacak bi model / item oturttum kendime. Wotf overpowered idi o zamanlar(hala kuvvetli ya neyse). Warlockların fearları çok çok az mana cost ve diminshing te yoktu.
Sheep 45 sn sürüyodu VB.

Insanlar oturdu deli gibi post attı "
ben charımla oynayamıcakmiyim Crowd Control SKilller i benim para ödeyerek oynadığım charımın kontrolunu benden alıyor"
dendi. ki bu zamanlarda ben 30 sn immunity dahil olmak üzere 1 vs 1 uzerime atlayan rogue ları kesiyodum....
Derken diminishing ve o trinketlar geldi.
Madem oyun bu kadar grup pvpsi zart surt , sen "PUG" lamı AB ye giriyosun, eziksin git pvp guildiyle gir, burası MMORPG-oku öÖören solo mu yapıcan HK, falan gibi yakıştırmalarda bulunuyosunda(wissy sana değil bunlar alınma), warrior a attığın boktan novan zaten dispell able be kardeşim.git sende al healer dispellet, ama tek e tekte TAŞ KAGIT MAKAS var. bunu blizz söylüyo.

Classını adam gibi oynayanlar eminim diminishingle yetinirdi.Ama trinketlar çok kuvvetli.
Ha bide bunların yanında ortaya karışık sheep olmayan CC a girmeyen druid verdi blizz saoulsun.

Bleh bu yeni topic olur aslında ama, topic topic nereye kadar

Eger bu banaysa gulecem biraz.
Simdi sen kasmissin Warlord olmussun, bundandir ki git ogren demiyorum sana ama biz de kastik be hocam? Ben kendi realmimin 1.siyim 2 haftadir Standingde. Ha ayrica girmiyorum oyle pickup mecbur kalmadikca...
Yine de Prep rogue sana CD'leri oyle bir kusar ki Warrior'un sahi olsan bir bok yiyemeden dayagini yer oturursun... Dene gor.
Oynadin mi Rogue? Oynadin mi Warrior?
Dede bunlara bir sey soyle.. Etraf cok bilen dolmus.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

21/8/22 rogue her class i kesebilr 1 vs 1 de ki her zaman söylenir Rogue % 100 outdoor combat başarisi yakliyabilecek tek class görünmezliğin getridiği hedefini korumasizken yakalamak süpriz yapmak kadar büyük bir avantaj varmidir bu oyunda ha şu var fr si yokdur trinketi cd dedir vs köpekler gibi de ölebilir Roguenin yetenekleri çok önemli lakin Rogueden çok rogue ile kapışan adamin yetenekleri önemli
Gene Temelreisin dediği gibi Know your enemy ,Know yourself your victory never be in danger. olayına dönüyor.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg

[Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya hocam bari sen yapma. Prep Rogue dedigin adam 2x Vanish 2x Blind 2x Cheap Shot 2x Evasion 2x Sprint... Bak saymakla bitmiyor... Kac saniye boyunca 1 vurus bile yapamiyorsun biliyor musun? Mage de degilsin ki Blink atasin... Prep Rogue Warrior'u eger CD'leri doluysa yener. Hicbir sey de yapamazsin..
Hani tas? Hani kagit?

Bir de sunu unutmayin eger o dimish. gelmeseydi kafaya takan bir Mage herhangi bir Warrior veya Rogue'a oyunu 1 gun oynatmazdi surekli Poly atarak. Var mi boyle bir mantik?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 22 Kasım 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
Regalya hocam bari sen yapma. Prep Rogue dedigin adam 2x Vanish 2x Blind 2x Cheap Shot 2x Evasion 2x Sprint... Bak saymakla bitmiyor... Kac saniye boyunca 1 vurus bile yapamiyorsun biliyor musun? Mage de degilsin ki Blink atasin... Prep Rogue Warrior'u eger CD'leri doluysa yener. Hicbir sey de yapamazsin..
Hani tas? Hani kagit?

Bir de sunu unutmayin eger o dimish. gelmeseydi kafaya takan bir Mage herhangi bir Warrior veya Rogue'a oyunu 1 gun oynatmazdi surekli Poly atarak. Var mi boyle bir mantik?

Gouge ye geçtiği gibi serker rage + rend işini bitirmek için yeterli olacakdir sonuç itibari ile combat o anki duruma oyunculara ve şansa göre gidiyor kitleyerek valor setli bi adami alirsinda 6k hp yapmiş misght vs (def skill vs crit chance) öyle kolay olmuyor ama yinede hep söylerim rend spam > rogueler rend harmsting i yedikden sorna toparlanmasi çok zor olur
ki dwarf warrior dolu ortalik misal rogue Cuce ye blind atinca affedersin Cuce kıcıyla gölüyordur [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun ne biliyor musun? Gouge'u atmadan Berserker'a gecmen lazim. Adam zaten Kidney'in son saniyesinde vuruyor Gouge'u. Yani sen daha Berserker'da olmuyorsun ki Rage'i acasin. Ha diyorsan ki ben zaten Berserker'da baslarim Rogue'la duele Berserker'da Rend atamazsin. Zaten adamin da Gouge atmasina da gerek kalmaz %10 damage yerken.
Bu arada Might Set varsa sen de Rogue'da da dengi oluyor. O zaman Prep de kullanmadan dover. Might Set tank seti, PVP'de is yapmaz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

Hyr orada da yazdigim gibi Crit şansi vs Deff skill o yüzden yazdim(misal bizim def warriorlarla kapişam arms warriorlar rogueler küfrediyor crit nerde be modunda) serkerlik yada rendlik süreyi tanimazsa sana diminisgden süre kaybeder tam kilit yapmasi zorlaşir o da var illki baglanti vs şans bi miss bunun gibi birşey sana serker yada rend şansini veriyor öle boş bi arazide in cin olmayan bi yerde kapışmıyorsaniz ki Orc warrior la Dwarf warrior pek stunlock dailine girmiyen irklar orc warriorla duello ediyorum döello sonunda muhtemelen küfrediyorum nefret yahu allianceye yazik hordede (bizim servericin) bu kadar cok orc warrior varken dwarflara zaten atmiyorum blind fadeleaf a yazik..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...