Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage ezik kaldı diyenlere!

Epilepsy_Ray

Öne çıkan mesajlar

DAha dun dedim yeter boyle konular açmayın knusmayın die. Yok mage ezik yok geri kaldı bilmenme.. Yok sen nerde 3k dmg gordun muhabbettelerinden sıkıldım. O yuzden bu linki verioyorum bi zahmet cekin indirin.
Not: Video adamın netherwind ile neler yaptığını gosterioyor tabi + talismanları falan var. Yani şöyle izlemeyen yok cd si var onun yok bilnemnesi. Tplayın guzek bi set artık tartısmayın die cekilmiş i video sanki =) Tekrara ediyorum yok hep talisman kullandı falan demeyin cunku vid in amacı zaten o.. sadece dmg leri gormeniz için koydum linki. Ve ne kadar kısa zamanda biriniz indirio gorun die =)

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=10234[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiom naapmıs ne etmiş =) sadece vidyoda 4.5 k yı gordum ve aklıma direk burda 3k vuran mage gordunuz mu daha once die sızlananlar geldi aklıma =) dedim onlarda gorsunler.[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)

Sosyal ağlarda paylaş

@epilepsy öyle mage vidyoları var ki. izleyen nerf der hemen. o ayrı konu bence. ben şahsen mage'in ezik kaldığını şöle söylemek istiyorum setli veya setsiz halde klasslar yan yana konulduğunda mage'i özel yapan özelliklerin artık pek de özel olmadığını görüyoruz. üstüne üstlük resist çılgınlığı var.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Yani sen bu dmgları gördün şimdi? Ordaki taurenlerden birisin heralde..Her serverda toplasan 1 mage vardır heralde o itemla bu bir.
İkincisi sucky bi video tamam dmglar ortada zatende .Afedersinde bi warrior akıl etsede trinketla o novadan çıksa ne olcak acaba o trinletleri AP yi o mage in afedersin gtne sokmicakmi, nitekim hamstering atmaktan aciz warriorlara, earthshock atmaktan aciz rank 13 shaman a vurmuş amcam dmg ı. warrior berserker stance aç 2 trinket i + elinde berserking 4.5k olur.
Ama gerçekçi olmak lazım, o trinketlar Overpowered . AP ile birleşimide daha bi saçma oluyo. eh sen buna berserking eklersen(30%+) doh berserker stance ta +10%.

İlgileniyosanız söyliym netherwind setten daha fazla spell dmg elde edilebiliyor. Netherwind + hede hödö 350+400 dmg gibi. ama +550 falan olabilyo dmg+trinket falan derken gidiyo liste.

critsiz 2.7k fierball vuruluyo. hesaplayalım.
fireball base dmg 750 desek. 750+550 spell dmg itemlar+ 550 trinketlar 1850 x(35 AP+10% berserker stance) = 2.7k
Bu itemlar BWL/MC drop u ve böyle eqipmanlı bi mage ve AP spec gibi dandik bi buildla 3.2k life 5.5k buffed mana elde ediyo. Parayla versen alıp oynamam şahsen. 3 dakkada 2 shot yapıcam diye 2 shot olursun. dediğim gibi o bwl lootunu gtune sokarlar sonrada
/1 LoL what a waste of epic loot
diye arathi basin kanalından yazarlar.
Nerden mi biliyorum, aynısını yapıyorum cunku.

EVet dengesiz trinketler stacklenip saçma bi dmg elde ediliyo(statlardan feda edilerek).

Oyun su anda herkesin birbirini 1 shot ediceği bi sürece dogru hızla gidiyo, magelerin 4 ten fazla su yapmasını GAME BREAKING bulan ama bu trinket+AP combosuna izin veren bi zihniyet sözkonusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon bişi soracam epilepsy sen hiç mage açıp yüksek levele getirdin mi? Hatta sen bu soruyu üstüne alma Mage'in elden geçmeye ihtiyacı olmadığını söyleyen herkese soruyorum bunu.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Hyr böyle benim kendmde pokemon diye tabir ettiğim tipler cikip BAK 3K KODU GÖRDÜNMÜ 4 K Yi felan moduna girince ne kadar gülesim geliyor eh işte warcraft movies olmasa elin nublari nerden eglence bulacak.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar söylüyorum, counterspell beceremeyen mage silsin charını. hiçbir healerı kesemesin elbette o kadar etkili bir counter imkanını kullanmazsa, akıl var mantık var..

mage dps sınıfı deyince millet anlaşılan istiyor ufuktan nuke'ü sallasın hiroşima'ya çevirsin etrafı..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Counterspell yiyip ölüyosan paladin olarak sil abi direk.
Mage sana vururken :
1-Durucaksın ve flash of light atıcaksın.
2-Devam ediceksin. CS yesen bile life ın 80% bi yerde oldugu için en kötü potion ile kurtarırsın, tahminimce 4.5k hp en vardır en az....

Priestler mütemadiyen cs resist zaten anlamadım druid zaten insta heal nedir olay
Sosyal ağlarda paylaş

ya oha atom bombası felan. konu sulanıo sonra mageler zırvalıo sanıolar. böle konu sapıo sonra asıl problemler unutuluo, sonra millet haliyle mageler ezik kalmadı sadece zırvalıolar denilio. yani herhalde cs kullanamazsan sil charını. belli konuları konuşmaya gerek yok yani. tabi ki de mage i kullanmayı bilmedikten sonra eziğiz denmez. kaldı ki mage kötü durumda olmasına rağmen gene de o kadar da ezdirmiyoruz yani gene kesiyoruz. warrior deil tek hehe[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

warrior cloth armora o kadar vurmucakta neye vurucak neden bu kadar şaşırdınız? gayet normal ki o execute vuruş yoksa warrior her gelene 3k filan vurmuyor birde shadowbolt olayına gelince o shadowbolt atan adamın görüp göreceği en sok 6k dmg dir sen kafanı yorma balında balı bir boltmuş o :)

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 21 Kasım 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Virtue... Taurenden lock oluyosa olurum tauren sorun değil =) Ayrıca vidyoda beni ne biçim kesti nerf merf de demedim ne die beni tauren yaptın anlayamadım.wmovies e girdim gordum indirdim =) ayrıca vidyo super vidyo izleyin oğrenin de demedim.Ve anlaşılan o ki postumu okummaıssın bile. Diyorum ki 2-3 topic once "mage in 3k dmg vurduğunu kim gormus? ben vurmadım siz vurdunuz mu?" diyen arkadaslara bakın oluyomus set ile demek için koydum bu linki buraya. Yok warriorun trinket kullanıp cıksın falan demende benim yazdığım seyle ters. class karsılastırması yapmıyorum. zaten dediğim gibi dmg veremiyoz diyen arkadaslara hitaben topic actım adam ne guzle kesio warrioru yok hunterı die yazmadım DIKKATLI okursan.
@demirmaske... mage acıp oynamadım ama oyun cıktıktan 2 gun sonra lock actım ve o zamandan beri oynuyorum. yani resist deliliği nedir yok odur budur biliyorum. ama burda bi tane warlock gormedim yok resist etti soulfire ımı diye soylenen.ben zaten mage elden gecmesin die birseyde demiyorum. yukarda yazdığım BUTUN mage topiclerinde olan yok 928374298k dmg veren varmıymıs falan laflarına olarak yazdım. bi kaç post once yazdıklarımı oku mage elden geçirilmesin mantığımda olmadığımı anlayacaksın.
@ regelya... owerpowered tek class mage. tartşmaya acığım dedikten sonra bu tavrı takınmak ironi bence sadece. tekrar ediyorum 2-3 topic once bi arkadas 3k dmg koyan mage yok deiğinin uzerine bu linki verdim.
@damdaki kedi... lock um resist nedir bilirim. sana olan lvl1 critter resistlemesi aynen banada olur pri yede olur drood a da.. ama burda lock pri yada druid gormedim hiç resist etti bohu bohu diyen.

kısaca ozetlemek gerekirse bu linkii sadece dmg veremioz ve oluyoz diyen arkadaslar için koydum. resist hakkında yada buglar hakkında yada yenilik hakkında bişi soylediğim yok. daha onceden soylediğim gibi bu işleri sıra sıra yapıo blizz. sıra mage e de gelcek diyorum.[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 21 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
valla o executeten sonra nası büyü atıosun ben onu merak ediorum.

dot onlar[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]

[Bu mesaj HellHound tarafından 21 Kasım 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...