BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Dusman basına[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eh senı ılgılendırır okke bab 1-2 aya gelır evıne mahkeme kagıdı daha once yaptım ondan bılıyorum kaldıkı kara kuvvetleri komutanı Orgeneral Aytaç Yalman direk babamın donem arkadaşı bızzat kendısınden rica edicem bu meseleyle ilgilenmesini, bi 6 ay yat içerdede aklın başına gelsın askere kufur etmek kolaymı anla[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Viktor, 21 Temmuz 2005 02:13 tarihinde demiş ki: kara kuvvetleri komutanı Orgeneral Aytaç Yalman direk babamın donem arkadaşı bızzat kendısınden rica edicem bu meseleyle ilgilenmesini yani diyosun ki yargıya tanıdıklarımı karıştırarak torpil yaptırıcam? ne demek özel olarak ilgilenmesini rica edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Viktor, 21 Temmuz 2005 02:13 tarihinde demiş ki: eh senı ılgılendırır okke bab 1-2 aya gelır evıne mahkeme kagıdı daha once yaptım ondan bılıyorum kaldıkı kara kuvvetleri komutanı Orgeneral Aytaç Yalman direk babamın donem arkadaşı bızzat kendısınden rica edicem bu meseleyle ilgilenmesini, bi 6 ay yat içerdede aklın başına gelsın askere kufur etmek kolaymı anla Hadi canım! hadi güzelim! hati hati.. [signature][hline] Deus Ex Machina [Bu mesaj Throndor tarafından 21 Temmuz 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Viktor, 21 Temmuz 2005 02:13 tarihinde demiş ki: eh senı ılgılendırır okke bab 1-2 aya gelır evıne mahkeme kagıdı daha once yaptım ondan bılıyorum kaldıkı kara kuvvetleri komutanı Orgeneral Aytaç Yalman direk babamın donem arkadaşı bızzat kendısınden rica edicem bu meseleyle ilgilenmesini, bi 6 ay yat içerdede aklın başına gelsın askere kufur etmek kolaymı anla arkadaşım askerde,az once cep telefonundan koşntuk,onun adını sölemiyeceğim,ama ona ve onun koğusunda kalan bi iki insana olabildiince cok sallama küfür ettim,tam acıklıkta istiosan analarnıa avratlarına sövdüm,annalerinin meslek dalı hakkında oladık yorumlar yaprım,cinsel scimlerini eleştirdim,bende senin babanın k3nkleri tarafından sorgulanmak 6 ay ceza yemek istiorum. hodri meydan.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 askerlikte ilk gece[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godwin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 viktor senin bu yazıdan aklında kalan tek şey bne kelimesi mi? ben bu yazyı okuyunca hayatlarının en verimli döneminde gıkını bile çıkarmadan askerliğini yapan gençlerin karşılaştıkları zorluklar aklıma geliyo. Bu ülkenin okumuş beyinleri yeri geliyo canını veriyo, senin aklına ise sadece inatla bne kelimesi kazınıyor. İlginçtir tercihler tartışılmaz. Bazıları tanrıcılık oynayacağına pokumon felan oynasa bu ülke için refaha kavuşmak daha kolay olur gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Viktor, 21 Temmuz 2005 02:13 tarihinde demiş ki: eh senı ılgılendırır okke bab 1-2 aya gelır evıne mahkeme kagıdı daha once yaptım ondan bılıyorum kaldıkı kara kuvvetleri komutanı Orgeneral Aytaç Yalman direk babamın donem arkadaşı bızzat kendısınden rica edicem bu meseleyle ilgilenmesini, bi 6 ay yat içerdede aklın başına gelsın askere kufur etmek kolaymı anla adaletin işleyen bir çarkısın helal olsun [signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 21 Temmuz 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Viktor, 21 Temmuz 2005 02:13 tarihinde demiş ki: eh senı ılgılendırır okke bab 1-2 aya gelır evıne mahkeme kagıdı daha once yaptım ondan bılıyorum kaldıkı kara kuvvetleri komutanı Orgeneral Aytaç Yalman direk babamın donem arkadaşı bızzat kendısınden rica edicem bu meseleyle ilgilenmesini, bi 6 ay yat içerdede aklın başına gelsın askere kufur etmek kolaymı anla lol + zuhahah ok babs, ama paticiği kapatmasınlar söle onlara benim de babamın ablasının kardeşinin bilmemnesi genelkurmay başkanını, başbakanı, adalet bakanını başka kaldı mı? işte onların hepsini tanıyor. komik olma lütfen[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Viktor, 19 Temmuz 2005 11:28 tarihinde demiş ki: Sılah Altındakı askere komutan kufur edebılır ama sen unıformalı hıckımseye kufur edemessın Senin zihniyetin bu sabah sabah sınırlarımı zorlama git bi daha şikayet et. Mal herif sen evinde uyurken biz vatan için askerlik yaptık askerliğin ne demek olduğunu senden mi öğrenicem len. Sen kaç yaşındasında neden bahsediyorsun bana. Senin zihniyetin belli askere küfretsin asker etmesin. Ulan ben varya her sabah bize öle küfür edilince bende içimden deli gibi ediodum. Ama üstündeki kamuflaja değil o kamuflajı giyerek onun gücünü kullanıp sivilde bi bok olmayacak adamların gelip sana istediği gibi davranması küfretmesi zoruma gidio ki ben öle adama ibnede derim küfürde ederim. Git istersen Genelkurmay'a şikayet et ok. Töbe töbe ya sabah sabah sinirlerimi bozuo böle bebeler bi si.... gi...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Viktor fazla traş cildi bozar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Viktor, 19 Temmuz 2005 11:28 tarihinde demiş ki: Sılah Altındakı askere komutan kufur edebılır ama sen unıformalı hıckımseye kufur edemessın cunkı unıformayı gıyen adam eşşek dahı olsa ettıgın kufur unıformanın aıt oldugu kuruma edilmiş sayılır aynı şekıdle sılah altındayken sana sıvvıller kufur edemez veya vuramazlar gene ceza alırlar... er olan kişi uniformalı değil midir, bü ülkeye hizmet etmez mi, er e küfreden komutanla, erin komutana küfretmesi arasında ne fark var, özel kanunlar açısından. kademesi üste olan küfür eder, altta olan edemez yani? o zman ben de tw olarak sana saydıryorum küfürleri ama sen bana küfredemessin. bu arad paticik te küfür yasak, aklın alıyo mu bölyle bişeyi? git istediğin yere şikayet et, selam söle, bizden kahve ısmarla, hem sinirdiriyorsun hem de komik oluyorsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ha birde komutana genekurmay başkanı küfrederse ne olcak uniforma taşımıyo mu komutan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Walla ben Spor Akademisini bitirip gideceğim için heralde beni erleri koşturmam için seçerler :D Bende paso koştururum çok acımasız olurum. Babamı tanımam ![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 of sinirliyim bu konuda. viktor senin tanıdıklara sölesene bir; benim askerlikle alaklı bir belgemi hala hazırlayamadılar, içimden küfrediyorum henüz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 muzisyen olarak gorev yapan var mı askerde, nasıl oluyor anlatsa bir.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ [Bu mesaj Delirium tarafından 21 Temmuz 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 arkadaşlar bi yerde askere gidince sakın bilgisayar biliyorum demeyin demişlerdi ,çok işkence çekiyormussunuz diye duydum dogrulugu ne bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yerine göre değişir ama mesala doğu da bir ilde gece nöbeti tutcağına yazı işlerinde çalışmak daha tercih edilebilir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: forgiver, 21 Temmuz 2005 19:08 tarihinde demiş ki: yerine göre değişir ama mesala doğu da bir ilde gece nöbeti tutcağına yazı işlerinde çalışmak daha tercih edilebilir. [signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ya beni ilk yoklamadan sonra gata ya yolladılar orasıda "askerliğe el verişli değildir" siye bi yazı verdi Ne olacak şimdi askerlik yapamıyacam mı? ühhüüüü çok üzülüyorum :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: BonePART, 16 Temmuz 2005 05:27 tarihinde demiş ki: Allah yardımcınız olsun ben mumkunse 40 ıma kadar kacma planlarındayım senden iyi asker olur bence.[signature][hline]caddepiyasa.com [Bu mesaj tAKA tarafından 25 Temmuz 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya benim askerlik için bişeyim gelmiş neyim gelmiş bilmiyorum Istanbulda yaşıyorum ama kutuk falan eskişehirde dolayısıyla oraya gitmiş gidicek şey herneyse, şu anda benim talebeyim ben diyip tecilmi ne ettirmem lazım askerliği nasıl yapıcam bunu terimler nelerdir neler gerekir şimi bu sıcakta kalkıp eskişehiremi gidicem. Bır acıklama bır yardım[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bedelli buraya döviz havaya :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Çok faydalı bir tutorial bide şu askerlii rahat yapmak için öneri sayılarını arttırsanız =) Mesela bilgisayar,ehliyet vs ne nasıl yapılır rahat yapmak için vs vs[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 guzel olmus tebrikler.Ekleyenler olursa yararli olur.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar