Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HERO


Gerab

Öne çıkan mesajlar

su tv dede film izlenmio bea kese kese 30 dk gidio filmden hiç sevmiom tvde film izlemeyi[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 16 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
su tv dede film izlenmio bea kese kese 30 dk gidio filmden hiç sevmiom tvde film izlemeyi

Kill Bill ı hatırladım yaw fragman izler gibi film izlemiştik...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

filmi izleyip anladıktan sonra neden gerçek ustu dovuş sahneleri oldugunu anlayacaksınız. ayrıca matrixteki dovuş sahnelerine laf etmeyip herodakilere laf etmek niye. onemli olan estetik degil mi guzel vurmak kodum mu patlatmak degil mi. normalini zaten okulda her gun izliyosundur, su uzerindekine niye laf atıyorsun bre.

reklamlarla tadını kaçırmazlarsa çok guzel izlenir. çünkü film kaptırıp izlemeniz gereken bir film (nitekim kendini kaptırtmayı çok iyi başarıyor). yumrugun tekmenin ortasında reklam giricekse pek izlenesi bir gosterim olmaz ama umarım oyle de olmaz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
moriQ, 18 Kasım 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
En iyisi yine alıp izlemek ama Hero'da sansürlenecek bi sahne kırık kılıçla çırağın yaşadıkları.. başka hiçbişey yok.. şimdiye kadar 4 kere izledim heralde (:


nesi varki o sahnenin seyretmediğimden soruyorum??[signature][hline]the truth is out there...
Luke: I can't believe
Yoda: That's why you failed
FB
may the force be with you
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tarantino sadece yapımcı şirketin filmi "kırpmasını" engellemiş ve filmi çok beğendiğini belirtmişti

ticari garanti sağlamak adına da tarantinonun adını afişlere koyma şartı getirdi şirket, o da filmin kesilmemesi için reddetmedi

ayrıca, televizyonda film izlenmez. hero gibi bir film ise asla izlenmez.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyodum olcağını, yeni okudum. daha önce izlemiştim ama tekrar izlemek isterdim. (gerçi bilg.de yüklü izlerim yine :P ) flightplan izledim aynı vakitlerde, az önce bitti. beğendim baya. izleyin bence.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...