Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 pazar saat 21.45 kanal D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 su tv dede film izlenmio bea kese kese 30 dk gidio filmden hiç sevmiom tvde film izlemeyi[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oha yemin et!helal olsun kanald'ye çok takdir ettim..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hero gibi süper bi film iki kez, üç kez izlenir :) kaçırmayacağım. [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 16 Kasım 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: ovchinnikov, 16 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: su tv dede film izlenmio bea kese kese 30 dk gidio filmden hiç sevmiom tvde film izlemeyi Kill Bill ı hatırladım yaw fragman izler gibi film izlemiştik...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 altın makası kullanmaktan çekinmez kanal d, üstüne bir de 20 dklık reklamlarla hiç bulaşmamak en iyisi...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 DvDsini aldım ve paşa paşa reklamsız izliyom. herkese tavsiye ederim:D[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ee pazar saat 20:00 de kanal D de Garfield var 105 dk da mı bitcek o film hiç mi reklam olmucak?[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 En iyisi yine alıp izlemek ama Hero'da sansürlenecek bi sahne kırık kılıçla çırağın yaşadıkları.. başka hiçbişey yok.. şimdiye kadar 4 kere izledim heralde (:[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Herhangi bir karesi alinip poster yapila ve evin herhangi bir kosesine asila. Bu kadar guzel bi film. Sinemada onde oturan iki denyo vardi, hero'ya dandik karete filmi muamelesi yaptilar. film arasinda dik dik bakinca sustular ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Q.Tarantino fimleri rullaz =p bende izlememişitm o filmi izlerim.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Fragmanını gordum tv de.Dovus sahnelerı falan bıraz abartılı geldı bana :) yanlıs gormedıysem su uzerınde falan dovusuyorlardı[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: tellos, 18 Kasım 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Q.Tarantino fimleri rullaz =p bende izlememişitm o filmi izlerim. adam sadece destekledi bre sinemada izlenesi bir filmdir tv de ne kadar zevk verir bilemem[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 en iyisi reklamsız izlemek[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 filmi izleyip anladıktan sonra neden gerçek ustu dovuş sahneleri oldugunu anlayacaksınız. ayrıca matrixteki dovuş sahnelerine laf etmeyip herodakilere laf etmek niye. onemli olan estetik degil mi guzel vurmak kodum mu patlatmak degil mi. normalini zaten okulda her gun izliyosundur, su uzerindekine niye laf atıyorsun bre. reklamlarla tadını kaçırmazlarsa çok guzel izlenir. çünkü film kaptırıp izlemeniz gereken bir film (nitekim kendini kaptırtmayı çok iyi başarıyor). yumrugun tekmenin ortasında reklam giricekse pek izlenesi bir gosterim olmaz ama umarım oyle de olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: moriQ, 18 Kasım 2005 00:34 tarihinde demiş ki: En iyisi yine alıp izlemek ama Hero'da sansürlenecek bi sahne kırık kılıçla çırağın yaşadıkları.. başka hiçbişey yok.. şimdiye kadar 4 kere izledim heralde (: nesi varki o sahnenin seyretmediğimden soruyorum??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tarantino sadece yapımcı şirketin filmi "kırpmasını" engellemiş ve filmi çok beğendiğini belirtmişti ticari garanti sağlamak adına da tarantinonun adını afişlere koyma şartı getirdi şirket, o da filmin kesilmemesi için reddetmedi ayrıca, televizyonda film izlenmez. hero gibi bir film ise asla izlenmez.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @mulgear6 sevişiyolar işte. ama o sahnede sansurlenecek bi taraf hatırlamıyorum ben. [Bu mesaj elvyn tarafından 18 Kasım 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 %100 o fimin yonetmeni deil zaten ama helena solemiş işte filmin afişindede ismi var zaten.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 heeey unutmayın bu akşam heee :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çok kral film yapmışlar yau[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bilmiyodum olcağını, yeni okudum. daha önce izlemiştim ama tekrar izlemek isterdim. (gerçi bilg.de yüklü izlerim yine :P ) flightplan izledim aynı vakitlerde, az önce bitti. beğendim baya. izleyin bence.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 HERO nun sinemasına gittim çok güldüm hatta yarıldığım yerler oldu seyircilerden şaka maka patlamış mısır yedik[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bana çok gereksiz bir film gibi gözüktü :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bence film süper ama çinlilerin efsanelerini anlattığı için anlaşılması zor zannetmiyorumki kimse %100 anlamış olsun ama konu ve filmin genel özellikleri çok hoşuma gitti[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar