Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Asteroth nasıl iki kere atamayı başardın? helel diyorum.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Deep-Night, 18 June 2003 22:52 tarihinde demiş ki: Asteroth nasıl iki kere atamayı başardın? helel diyorum Yaw harbi ben de kıl oluyorum buna bi yolu yok mu bunları silmenin,ya da yöneticiler silemez mi bu fazla mesajları?[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bugun gittim izledim, benim gibi psikolojik film hastasi birini tatmin eden bir film COlin Farrell asmis oynamis bu filmde, adama pek bi saygi duymazdim onceden, artik en sevdigim aktorler arasina girdi zaten. Film konu olarak da super bence, yani sokakta gordugunuz bir tipin bile ne kadar pis bir yasantisi olduunu gorebiliyosunuz, ve bir insanin g.tu sikisinca neler yapacagini cok iyi gostermis[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evet gerçekten hoş bir filmdi, tüm filmin telefon klübesinde geçeceğini millet öğrenince öfleyip pöflüyor ama gerçekten izleyenlerde merak uyandırıyor şimdi ne olacak falan diye.. gidilmesi gereken bir film.[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 insanın zor durumlardaki acizliğini anlatıyo gerçekten gzl film[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aliba Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Catscratch, 18 June 2003 22:49 tarihinde demiş ki: Adamın aksanı ilginç. Du bakim nereli. Kesin ailede amerikan olmayan biri var. NOT: Tabi ya adam irlanda doğumlu. Diorum bişiler var bu aksanda. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 18 June 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Zaten Colin Farrell Daredevil filminde de Piskopat İrlandalı Bullseye'ı oynuyordu.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Arkadaşlarla izledik, gayet hoş bir film. Açıkçası ben bir an bile sıkılmadım. Özellikle en sonlardaki itirafı çok dokunaklıydı. Bir de sonu hakkında tartışmak istediğim bir nokta var da gitmeyenler var forumda şimdi ayıp olmasın =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 idare ederdi işte eheh sonu hakkında ne tartışçan Spoiler yaz başına kalın gitmeyenler okumaz[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben baya beğendim filmi :) Son zamanların en ucuz filmi sanırım, 10m $ civarı birşey tutmuş :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Film çok güzel.. sadece telefon kulübesinde geçmesi pek bağlamaz sonuçta düşük bütçelerle bu kadar güzel bir film yapmak asıl beceridir..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan [Bu mesaj theKingpin tarafından 29 June 2003 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 mükemmel bi film bence, ben de bugün izledim.. herkese tavsiye edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kesinlikle çok iyi düşünülmüş bir film. Çekimleriyle de bu düşünceyi en iyi şekilde destekliyor ve sonunda gerçekten ucuza çok güzel bir yapım çıkıyor. Kötü yanı 80 dakika olması. Seyircinin 90 dakikalık konsantrasyon sınırı zaten bilinen biir şeydir. 90 dakikanın altında film yapmak biraz da riske girmemektir. Çünkü 90 dakikanın üstüne bir film yapıp seyirciyi sıkmamak için gerçekten seyirciyi iyi etkilemek gerekir ki Phone Booth zaten çok iyi ilerliyordu bu riske aslında girilmeliydi. [hline] Dikkat! Bundan sonraki bölüm filmin sonu hakkında bilgiler içermektedir. Seyretmeyenlerin okuması sakıncalıdır. Kesinlikle katil çok iyi seçilmiş. Tip olarak uygun olmasının yanında ses tonu ile de çok uymuş. Fakat bu kadar ucuza bu kadar başarılı bir film çekip bu kadar da klasik bir son yapılması beni biraz üzdü. Tam klasik bir "to be continued" sonu vardı. Hani tutarsa 2. yi çeviririz kapıyı açık bırakalım şekli. O biraz hoşuma gitmedi. [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's [Bu mesaj ghaldszar tarafından 13 July 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 film bitince üzüldüm ben walla :) hakikaten geriyo falan adamı, her saniyesini pür dikkat izliyosunuz.. daha uzun olsaydı keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Süper film di ben pizza ısmarlamam bundan sonra belesh gönderen olursada alırız =P[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 daha önceden senoaryosunu bir yerde okuduğumda mutlaka gidilecek diye not aldığım filmlerden biriydi yukarıda yazılmış" bazıları bütün filmin teleofn kuılübesinde geçeceğini duyunca öflüyorlar" diye şahsen benim filme gidiş sebebişm enb başta buydu sonradan farkettim ki süfer insan Kiefer Sutherland de filme sesiyle olaüğanüstü bir katkı saüğlıyor,filmin değeri bir anda yükseldi sonuç olarak hoş tekniklerle, muhteşem bir fikiri birleştirmişler araya da o güzel oyunculuğu yerleştirince çok da güzel birt film olmuş bu arada bunu tam hatırlayamıyorum ama alfred hitchcock "sadece küçük bir telefon kulübesinde geçen bir film yapmak bile mümkündür" demiş diye bir şey okumuştum ekşi sözlük te bu da güzel bir kanıtı yani[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 çok güzel bi filmdi abi dün izledim inanlar bi ders çıakrırlar bence artık ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 çok uzun süredir sinemalara gelen en sürükleyici film şiddetle öneriorum[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 tek kelimeyle: süper helal olsun yönetmene ve collin farrel'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 aynen helal beğendim çok çok kiefer abimin ses aşmış karizma colin rolünün altından çok iyi kalkmış insan psikolojisini irdeleyen sevdiğim türde bi filmdi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Harikaydı. Cidden colin çok iyi oynamış rolünü. Aciz durumlardaki ifadesi falan..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 öğk böğk dienler xxx felan izlesinler onlara göre diil bu tarz filmler gayet şahane bi film nice shoes... italian =)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben filmden cıktıktan sonra 1 saat boyunca etkisinde kaldım ortamın ya. Bayagı dürükleyici film ve hayatımda izledigim en iyi film diye herkese tavsiye ediyorum. hayatımda izledigim en iyi film budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Peradur, 10 August 2003 00:14 tarihinde demiş ki: ben filmden cıktıktan sonra 1 saat boyunca etkisinde kaldım ortamın ya. Bayagı dürükleyici film ve hayatımda izledigim en iyi film diye herkese tavsiye ediyorum. hayatımda izledigim en iyi film budur :) o kadar da deel :P fight club ı falan seyretmedin sanırım !?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 kendi adıma söylemiştim jankis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bugun gittim izledim, benim gibi psikolojik film hastasi birini tatmin eden bir film COlin Farrell asmis oynamis bu filmde, adama pek bi saygi duymazdim onceden, artik en sevdigim aktorler arasina girdi zaten. Film konu olarak da super bence, yani sokakta gordugunuz bir tipin bile ne kadar pis bir yasantisi olduunu gorebiliyosunuz, ve bir insanin g.tu sikisinca neler yapacagini cok iyi gostermis[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evet gerçekten hoş bir filmdi, tüm filmin telefon klübesinde geçeceğini millet öğrenince öfleyip pöflüyor ama gerçekten izleyenlerde merak uyandırıyor şimdi ne olacak falan diye.. gidilmesi gereken bir film.[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 insanın zor durumlardaki acizliğini anlatıyo gerçekten gzl film[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Catscratch, 18 June 2003 22:49 tarihinde demiş ki: Adamın aksanı ilginç. Du bakim nereli. Kesin ailede amerikan olmayan biri var. NOT: Tabi ya adam irlanda doğumlu. Diorum bişiler var bu aksanda. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 18 June 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Zaten Colin Farrell Daredevil filminde de Piskopat İrlandalı Bullseye'ı oynuyordu.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Arkadaşlarla izledik, gayet hoş bir film. Açıkçası ben bir an bile sıkılmadım. Özellikle en sonlardaki itirafı çok dokunaklıydı. Bir de sonu hakkında tartışmak istediğim bir nokta var da gitmeyenler var forumda şimdi ayıp olmasın =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 idare ederdi işte eheh sonu hakkında ne tartışçan Spoiler yaz başına kalın gitmeyenler okumaz[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben baya beğendim filmi :) Son zamanların en ucuz filmi sanırım, 10m $ civarı birşey tutmuş :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Film çok güzel.. sadece telefon kulübesinde geçmesi pek bağlamaz sonuçta düşük bütçelerle bu kadar güzel bir film yapmak asıl beceridir..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan [Bu mesaj theKingpin tarafından 29 June 2003 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 mükemmel bi film bence, ben de bugün izledim.. herkese tavsiye edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kesinlikle çok iyi düşünülmüş bir film. Çekimleriyle de bu düşünceyi en iyi şekilde destekliyor ve sonunda gerçekten ucuza çok güzel bir yapım çıkıyor. Kötü yanı 80 dakika olması. Seyircinin 90 dakikalık konsantrasyon sınırı zaten bilinen biir şeydir. 90 dakikanın altında film yapmak biraz da riske girmemektir. Çünkü 90 dakikanın üstüne bir film yapıp seyirciyi sıkmamak için gerçekten seyirciyi iyi etkilemek gerekir ki Phone Booth zaten çok iyi ilerliyordu bu riske aslında girilmeliydi. [hline] Dikkat! Bundan sonraki bölüm filmin sonu hakkında bilgiler içermektedir. Seyretmeyenlerin okuması sakıncalıdır. Kesinlikle katil çok iyi seçilmiş. Tip olarak uygun olmasının yanında ses tonu ile de çok uymuş. Fakat bu kadar ucuza bu kadar başarılı bir film çekip bu kadar da klasik bir son yapılması beni biraz üzdü. Tam klasik bir "to be continued" sonu vardı. Hani tutarsa 2. yi çeviririz kapıyı açık bırakalım şekli. O biraz hoşuma gitmedi. [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's [Bu mesaj ghaldszar tarafından 13 July 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 film bitince üzüldüm ben walla :) hakikaten geriyo falan adamı, her saniyesini pür dikkat izliyosunuz.. daha uzun olsaydı keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Süper film di ben pizza ısmarlamam bundan sonra belesh gönderen olursada alırız =P[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 daha önceden senoaryosunu bir yerde okuduğumda mutlaka gidilecek diye not aldığım filmlerden biriydi yukarıda yazılmış" bazıları bütün filmin teleofn kuılübesinde geçeceğini duyunca öflüyorlar" diye şahsen benim filme gidiş sebebişm enb başta buydu sonradan farkettim ki süfer insan Kiefer Sutherland de filme sesiyle olaüğanüstü bir katkı saüğlıyor,filmin değeri bir anda yükseldi sonuç olarak hoş tekniklerle, muhteşem bir fikiri birleştirmişler araya da o güzel oyunculuğu yerleştirince çok da güzel birt film olmuş bu arada bunu tam hatırlayamıyorum ama alfred hitchcock "sadece küçük bir telefon kulübesinde geçen bir film yapmak bile mümkündür" demiş diye bir şey okumuştum ekşi sözlük te bu da güzel bir kanıtı yani[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 çok güzel bi filmdi abi dün izledim inanlar bi ders çıakrırlar bence artık ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 çok uzun süredir sinemalara gelen en sürükleyici film şiddetle öneriorum[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 tek kelimeyle: süper helal olsun yönetmene ve collin farrel'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 aynen helal beğendim çok çok kiefer abimin ses aşmış karizma colin rolünün altından çok iyi kalkmış insan psikolojisini irdeleyen sevdiğim türde bi filmdi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Harikaydı. Cidden colin çok iyi oynamış rolünü. Aciz durumlardaki ifadesi falan..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 öğk böğk dienler xxx felan izlesinler onlara göre diil bu tarz filmler gayet şahane bi film nice shoes... italian =)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben filmden cıktıktan sonra 1 saat boyunca etkisinde kaldım ortamın ya. Bayagı dürükleyici film ve hayatımda izledigim en iyi film diye herkese tavsiye ediyorum. hayatımda izledigim en iyi film budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Peradur, 10 August 2003 00:14 tarihinde demiş ki: ben filmden cıktıktan sonra 1 saat boyunca etkisinde kaldım ortamın ya. Bayagı dürükleyici film ve hayatımda izledigim en iyi film diye herkese tavsiye ediyorum. hayatımda izledigim en iyi film budur :) o kadar da deel :P fight club ı falan seyretmedin sanırım !?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 kendi adıma söylemiştim jankis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar