horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Fakat yiğiti öldür yiğit özgürün hakkını yeme. Adam yeni bi ekol yaratma yolunda şuan.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Kedim olmadığı için Sufi açıklamasa pek anlam çıkaramıycağım bir karikatürdü :) ama fena değil. Asıl benim ilgimi çeken bazı arkadaşların belirtmiş olduğu gibi "Dialogsuz karikatürler " Aha aşşağıda bir örneği var. herhalde açıklamaya gerek yok :)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bu türden karikatürleri tiye alan bi bölüm vardı eskiden LOMBAKta. Nefret ederim meşaz karikatüründen. Bööaağğk. Karikatür şebektir güldürür kardeşim. Güldürürken düşündüren felan. Aaamaaan. Geç öbür yana.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Gerçek mizah budur kardeşlerim düşündürecek aynı zamanda da azda olsa güldürecek-her ne kadar horas hoşlanmasada-.Ayrıca Sufi kendi fikrini belirtmiş dünyanın en güzelleri diye niye herkes atlamış anlamadım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 BlööargHH! Yivrenççç. Yivrenç kere yivvrençsinnn.. Semih Balcıoğlunu beğenen de vardır şimdi burda . Öaağğk..[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Predator yolladığın resim dünya 1.si seçildi biliyorsun sanırım.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hic beenmedim.ztn selcuk erdemi sewmem adam gibi mizah yapar cnk harbici mizah yapar 50 yaş ustune hitaben bi emrah ablak ı sewerm onada taparım tuwaletteki sıkıcı ama bi o kadarda raatlatıcı zamanlarıma karikatrleriylen eşlik eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 daha iyilerini çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk gördüm[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 sly ın dediği gibi erdil ve selçuk rulz[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Erdil abi şu kardeşi Varol'a da birşeyler öğretsin amma maymunluk yapıyor.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Buna dunyanin en guzel karikaturu diyorsan Gary Larson'un kitablarini okumamissin demektir. Ayni bunun gibi hayvanlar uzerine pek yazi kullanmadan karikaturr ciziyor ve yukardakinden onlarca defa daha guzel ve komik. Bazilarini anlamak da zor hatta, bir gun sonra aklina geliyor ne ima etmek istedigi.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Predator, gönderdiğin karikatürü daha önce görmüştüm bi yerde, ama şimdi hatırlayamadım. Bence çok güzel bir karikatür, günümüzde insanların nasıl ikiyüzlü olduklarını, herşeyin çıkar ilişkisine bağlı olduğunu gösteriyor.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 fena deyil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bunlarada bi bakın 1,2,3,4,5,6[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! [Bu mesaj blue_demon tarafından 09 August 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 haha süper abi komikaze dekiler :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 karikatür dediğin yerlere yatıracak insanı ne o kardeşim güldürürken düşündürmek falan.. ben yeterince düşünüyorum kimsenin düşündürmesine ihtiyacım yok. düşündürülmek ve öğretilmek istesem kitap okurum yalnız dikkat ettiniz mi kedinin tipe.. bütün geçmişi okunuyor suratından o guguk kuşuyla arasında geçen maceraların.. aslında daha önce çok kez denemiş bayaa boğuşmuşlar ve gerçek kuş olmadığını da biliyor çatlak hayvan ama kedi işte. ben de bu kediye bakarak yerlere yatmıştım[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Cem Yilmaz'in dedigi gibi mizah komedi gulmek icin var abi dusunmek istesem gider sessiz bir ortamda konusu ile alakali kitap okurum.Karkaturlerle ilgili olarakta Selçuk Erdem 1 numaradir ama bunlarda çok daha iyi karikaturlerini gordum[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: horacegoesskiing, 09 August 2003 18:47 tarihinde demiş ki: Bu türden karikatürleri tiye alan bi bölüm vardı eskiden LOMBAKta. Nefret ederim meşaz karikatüründen. Bööaağğk. Karikatür şebektir güldürür kardeşim. Güldürürken düşündüren felan. Aaamaaan. Geç öbür yana katılıyorum valla. Fıkralar ve karikatürler insanları güldürmek içindir. Felsefe yapmak istesem kitap okurum. Ama insanın gülmeye ihtiyacı oluyor. O zamanlar felsefik resim niteliği taşıyan karikatürler saç baş yolduruyor.. 1- Selçuk Erdem 2- Erdil Yaşaroğlu 3- Yiğit Özgür Selçuk erdemin özellikle penguenli ve uzaylı karikatürleri süper (mesela lemanyak cilt 1..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Kedinin surat ifadesi olayı bitiriyor. Gerçekten kedilerde öyle bir bakış var yani bilen bilir bilmeyen de gülemez bu karikatüre ben şahsen yarıldım ehe.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 1-selcuk 2-erdil 3-emrah 4- baruter esprılerı ole zuper olmada adamın cızımıne hastayım cok tatlı cızıyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 :) guzel gercekten bende boyle cıze bılmek ısterdım[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ama çizemessin sen :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Şerafettin bence daha iyi yansıtıyor kediyi.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Şerafettin'in kediyi yansıttığı falan yok bence sadece komik. Gerçekten Garfield tam olarak kediyi anlatıyor. Şerafettin'e kopsam da, kitabı da olsa da, kedinin iç dünyasını yansıtıyor denemez. Söylediğim gibi sadece komik.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ozeeelıkle mart ayını dımı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar