Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue Guide - Rogue u Anlamak.

Moonsugar

Öne çıkan mesajlar

aslında şimdi dank etti kafama, kafamda mob varken dalan rouge lere direk küfrediyordum. şimdi kafama yattı biras

da arkadaşım sen bu yazıyı niye bukadar güzel yazdın ki? herkez sevdiği class ı oynasın mantığından kaçıyorum ben de; hunter ım var, 55 lvl oldu, şimdi onu 60 lamadan, itemleri toplamadan warrior açacam :(

cidden çok güzel bir yazı olmuş tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deadmarine, 13 Kasım 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Umarım bu yazıyı okuduktan sonra "Erkeksen stealth olma ve arkadan dalma" diyenlerin sayısı azalır.

Bu shamana totem atma lan! demek gibi bi şey..

Bi kişiyi kesemiyince nerf konuları açan rogueler özellikle okusun bu yazıyı..[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

Eline Sağlık....Çok Güzel Yazı Olmuş...Bir Kere Daha Anladım Ki Rogue Benim İçin Biçilmiş Kaftan ....[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Şu oyunu matematik hesabı olarak görenler çok şey kaybediyor çoğumuzun newbielik zamanı dediğimiz ilk kez zamanlarımızı , 3 4 yıl sonraki ubber zamanlarımıza değişikmek için okadar çok şeyini verini kişi tanıyorumki , severek oynayalım :)

Her zaman derim sevdiğin gibi oyna sevdiğin gibi öl :)[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak...

Şimdi Burada o_O
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
AHHH çok iyi bi yazı olmuş ben işte rogue umu bu amaçla açtım ve hiç bir zaman cart curt dalan biri deildir sakinlikle bekler adamın en kötü anında tek vuruş yapar stealth e geri dönerdim. Vanish ide severim en büyük olaylarımdan biri BG de 5 kişi arasında flag carrierin 40% HP si olması tek ambushta ölmesi ve flag i return etmemdir rogueluğa örnek işin asıl önemli tarafı bu işi yaptıktan sonra combattan sağ çıkmamdı :) 1-2 vuruş max bence rogueda öle combat ol cheap shot gir combo biriktir çak çuk lan sen adama 5 saniye kidney atyosun zaten az buz skill in var adam bi sonraki adımda sana napcanı bilerek oynuyo o yüzden :) rogue = tek vuruş

ÇAKAL OL HAYATTA KAL :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...