Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sitede Rogue gibidir.Farkettirmez kendini.Bir akşam bakmışsın mükemmel bir site karsında sana bakıyodur.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Gercekten cok gusel bir yazı tebrik ederim. aynı zamanda tesekkurler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Deadmarine, 13 Kasım 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Umarım bu yazıyı okuduktan sonra "Erkeksen stealth olma ve arkadan dalma" diyenlerin sayısı azalır. oha? varmı böyle bişey gerçekten?[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aslında şimdi dank etti kafama, kafamda mob varken dalan rouge lere direk küfrediyordum. şimdi kafama yattı biras da arkadaşım sen bu yazıyı niye bukadar güzel yazdın ki? herkez sevdiği class ı oynasın mantığından kaçıyorum ben de; hunter ım var, 55 lvl oldu, şimdi onu 60 lamadan, itemleri toplamadan warrior açacam :( cidden çok güzel bir yazı olmuş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Deadmarine, 13 Kasım 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Umarım bu yazıyı okuduktan sonra "Erkeksen stealth olma ve arkadan dalma" diyenlerin sayısı azalır. Bu shamana totem atma lan! demek gibi bi şey.. Bi kişiyi kesemiyince nerf konuları açan rogueler özellikle okusun bu yazıyı..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Eline Sağlık....Çok Güzel Yazı Olmuş...Bir Kere Daha Anladım Ki Rogue Benim İçin Biçilmiş Kaftan ....[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Sapka cikariyorum bu yaziya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :tebrikz: çok güzel bir yazı. :tup:[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mükemmel bir yazı... En mükemmel özelliği olan Stealth'e korkaklık veya çok basit bir karakter diyen tipler için okunası bir makale ;) Oyunda bence en çok sabır gerektiren class'dır kendileri ve en zevkli olan...[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Şu oyunu matematik hesabı olarak görenler çok şey kaybediyor çoğumuzun newbielik zamanı dediğimiz ilk kez zamanlarımızı , 3 4 yıl sonraki ubber zamanlarımıza değişikmek için okadar çok şeyini verini kişi tanıyorumki , severek oynayalım :) Her zaman derim sevdiğin gibi oyna sevdiğin gibi öl :)[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Güzel yazı, şimdi kendi guildimin forumlarında okudum, buradan tebrik etmek istedim. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 17:53 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 AHHH çok iyi bi yazı olmuş ben işte rogue umu bu amaçla açtım ve hiç bir zaman cart curt dalan biri deildir sakinlikle bekler adamın en kötü anında tek vuruş yapar stealth e geri dönerdim. Vanish ide severim en büyük olaylarımdan biri BG de 5 kişi arasında flag carrierin 40% HP si olması tek ambushta ölmesi ve flag i return etmemdir rogueluğa örnek işin asıl önemli tarafı bu işi yaptıktan sonra combattan sağ çıkmamdı :) 1-2 vuruş max bence rogueda öle combat ol cheap shot gir combo biriktir çak çuk lan sen adama 5 saniye kidney atyosun zaten az buz skill in var adam bi sonraki adımda sana napcanı bilerek oynuyo o yüzden :) rogue = tek vuruş ÇAKAL OL HAYATTA KAL :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 rogue oynayan zaten sabırlı olmalı ben avda rep kasarken eğlence olsun diye hordeların arkasına geçip canı azalan adam beklerdim sabırla ya da sürüden ayrılmasını beklerdim birinin (sürüden ayrılanı rogue kapar ehi ehi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Wow için konuşuyorum orc dan rogue oldugu zaman bu guide çöpe gidiyo :D orctan kaslısımı var euheue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Güzel yazı olmuş. Eline sağlık; ama WoW Rogue ları için para değil onur/şeref ( Honor ) gerekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Biri orc demiş bu classın oyundan kaldırılması lazım en kısa zamanda roguelerin hayrı ve selameti için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar