Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Dun sharereactorden izledim gercekten sahane bir film. Film zevkinizi bilmiyorum ama cok eglenebileceginiz aksiyon/komedi/macera tarzinda, ozellikle Indiana Jones, Mummy1-2 tarzi seyler hosunuza gidiyorsa buna bayilacaksiniz. Oyuncular guzel oynamislar ozellikle Johnny Depp mukemmel oynamis, yanliz sharereactorden oldugu icin kalitesi kotuydu ama sinemalara gelince kesinlikle gorulmeye deger. Off ye go Pirate ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ben de izledim, kalitesi de epey iyiydi :) Film de fena sayılmazdı. Yalnız sinemada izlemeye deger bir film mi bilmiyorum. Yani "süper" bi film deil, vakit geçirmek için gidilir ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Yok bende biraz da pirate manyakligi vardir ondan cok begendim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Fragmanı güzel yapmışlar Legolas bıyık bırakmış yakışmışta :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 aynı isimli oyunla alakası ne derece?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Hortlatmış gibi olmayalım ama Disney'in 300 milyon dolarlık bir anlaşma karşılığı Johnny Depp'e "seriyi altı filme tamamlayalım, üzerine Disney+'a dizi çekelim, yeter ki geri dön" teklifi verdiği söyleniyor. Kaynak: New York Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 nypost republican odaklı olduğundan başka teyit de görmek lazım ama davayı kazanması üstüne sosyal medyanın resmen sırtlarında taşıması yüzünden olabilir hani. sosyal medya rüzgarına bakar oldu bu şirketler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Adamsa kabul etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 niye 300m'ı alsın sadece filmlerde (mümkünse dandik) oynayıp gerisini sallamasın reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 uydururlar kilifina, losemili cocuklar istedi kiramadim onlari fln dedirtir adamin pr ekibi. parasini da alir, mega pint'tan sarabini da icer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 kendi dediydi 300 milyon $ VE üstüne 1 milyon alpaca da verseler oynamayacam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Yaparsa adamdır yapmazsa değildir demiyorum ama değişik bi herif yapmaz gibi geliyor bana. Yaparsa da 300 milyon için yapmıştır ben olsam ben de yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar