-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 AB'de Farm'dan Gold Mine'a gidiyordum. Yolda bir Mage Poly atti ve 45 saniye bekledim... Nerf!11!!1!oneleven!11!1[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 45 sanıye vaybe ne sanssız adammıssın,bir 5 sanıye daha beklesen poly sınırına dayanacakmıssın,normalde 10 sny den fazla kımse beklemıyor,veya trınket falan kullanmayı düşünüyorlar.ben daha frostwhisper da 3k vuran mage görmedım,muzcu sen vurdunmu 3k?[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 diger konulara dokunmadan, tek birsey soliim, sizin su anda quoteladiginiz mage class description ilk 3-5ay icinde site de bulunan, oyunu ilk gece yarisi yada sabahi alip mage acan kisilerin manual'da ve sitede gorup kullandigi description ile ayni degil.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Normalde söylediklerin mantıklı ama burda biraz kısır konuşmuşsun :=) 1. İyi bir mage, hiçbir rogue'a tek vuruşta ölmez. * 2k cheapshot 1 ambush 1 eviscrate 400-500 pingle kolay değil hayat... 2. Hem über damage verip, hem ölmemezlik olmaz. * Kimse bunun tersini söylemedi zaten,glass canon istiyoruz dio insanlar 3. Size verilen armor, adamları yavaşlatma özelliği taşıyorsa, 51 talentli fire mage'in bile kite seçeneği varsa, çabuk ölüyorum denmez. * Frostarmor her zaman proclıyacak diye birşey yok. Olsada harmstring ve rogueların poisonı ile kıyaslanacak gibi değil... 4. Mana shield ve blink gibi iki skill varken leather armor istenmez. * Manasız mage ölü mage demektir. 500 kusur mana shieldı tıpa yapsın blizz... 5. Iceblock gibi oyunun (abartısız) en iyi özelliği varsa, bunu kullanmak gerekir. * Ice block grup pvpde ölmeyi bekleyen mage demektir...Ayrıca en güzel özellikte bubble dır :) 6. Mana Regen, verilen talentler ile birlikte 45% buluyorsa, daha fazla üstelenmez. * Daha fazla mana istiyoruz diyen mage varmı ? Ama frost mage ve fchannelingin varsa fire mana costlarından haberin yok demektir... 7. Her sınıfa üstünlük istenemez. MMO'dur bu farkına varmadıysanız, her sınıfın sizi yenebilme şansı bulunmak zorundadır. * MMO diye healer class dps classı ezicektir diye bişeyde yok. O zaman herkez priest ve druid olsun, ki zaten gidişat o 8. Conjure ve Portal gibi lojistik özellikler başka hiçbir sınıfta yok. * Kimin umrunda ? Utility class olmak isteyen kimmiş ? 9. Düzgün itemleriniz ile birlikte, Pw:F ve MotW ile 4.7k - 4.8k gibi bir HP elde edilebilir (ki normal Roguelardan, Priestlerden daha fazla HP demek oluyor) *Onlar bu buffları alınca ne olacak peki ? 10. Evocation gibi, primary özelliğinizi 8 saniye içinde fulleyen bir skill başka bir sınıfta yoktur. *nnervate ? 11. +Spell Damage itemleriyle, verdiğiniz hasarı çokta güzel artırabilirsiniz. Tabiki, herşey gibi bu da biraz fedakarlık gerektirecektir. *Hmm meleelerde çok fedakarlık ediyor di mi ? ... 12. Resisti olan bir mob olduğu durumda, diğer 2 okuldan yetenekler kullanabilir. Zor olacaktır ama imkansız değildir. (Fire olana Frost, Frost olana Fire, vs.) *Frost mage fire'ı,fire magede frostu kullanmaz genelde... Çünkü boktan kalır 2 talentte...Ve herşeyi PVE üstüne düşünmende ayrıca bir hata - 3k fireball vurmak kolay değil...Ama AV'den 1-2 parça ve 2-3 ıvır zıvır daha al sana 1.5k+ MS... - Ve druidler 2k cat formda takılmaya başlamış diğerlerini saymıyorum bile... bu durumda DPS class olan ve kendini heal edemeyen tek class mage kaldı herhalde... [Bu mesaj cashar tarafından 18 Kasım 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: damdaki_kedi, 18 Kasım 2005 18:09 tarihinde demiş ki: 45 sanıye vaybe ne sanssız adammıssın,bir 5 sanıye daha beklesen poly sınırına dayanacakmıssın,normalde 10 sny den fazla kımse beklemıyor,veya trınket falan kullanmayı düşünüyorlar.ben daha frostwhisper da 3k vuran mage görmedım,muzcu sen vurdunmu 3k? 3k yı combomun tümü ile tamamladım mı dua ediom allaha resist olmadığından dolayı :D fireball ile nereye 3k :D edit: cashar +1, ağzını öpiyim. :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 18 Kasım 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bende mage oynuorum lvl 58 im sadece zorlandıgım class olarak druidler ve hunterlar gelio onlarda patchlerden olsa gerektir dier classlara karşı en kötü ihtimal poly atıp evo bandaj yapıorum.magelere ufakta olsa bişilerin gelmesi gerekmektedir shamanlarda oldugu gibi bi aralar shaman nerf topicleri açıodunz artık kesildi çünkü millet ufak ufak oyunu öğrenmeye basladı.işallah herkes bi gün eşit şartlar altında oynuyabilir.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 nerf shaman laflarının azalması sanırım, pala ve bir kaç ally classının daha bufflanması :D zamanında palalar da çok hayıflanıodu çok eziğiz, işte pala lvl40dan sonra işe yaramıo felan die. ama adamlar bufflandı felan oyun ilerledi felan şimdi imbalar :D darısı magelerin başına[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 abi resist olayını içinize sindirin artık melee class nası miss pary dodge gibi şeyler olabiliosa sizde de bunun bi karsılıgı olmalıdır bi de not en kotu set bonusları shamanın hiç bi ozellik pvp ye yaramıo paso heale abanıo priest mıyım shaman mı belli deil bi tek ZG q seti nin frost shockun suresini +1 sn si ile earthfury nin +10 yard range to totems olayı war geri kalanı bosh pvp seti dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 rogue tek vuurs ?? walla lvl 22 yim 24 rogue yaratik keserken daldı kestim cok kolay beah su ana kadar teke tek rogue olmslugum yok bikere 57 lvl gangledi oakdar .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 güldürdün beni bence o adam salakmıs yaw stelath te gelip ambus la daldımı hiç birsey yapamıyosun poly yada frost nova atmaktan baska caren kalmıyo biraz yasamanı uzatıyo okadar ama olmek dogal roguelerin ama cı o zaten .. ama adam karsıdan gelip bodozlama daldımı magenin sansı oluyo en azından rogueye karsı bdlerde ise mageler süper ve çok zevkli son zamanlarda biraz ezik kaldı ama okadar da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ambush ne bilmem de arkadan geldi bisiler yaptı dondum kaldım blink cektim yuzde 70 gücle falan kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cashar abartma :) Söylediklerimi gayet iyi anladın, basit bazda arkadaşlara "Mage sınıfı nedir?" anlatmaya çalıştım.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Guild forumuna attiğim listeyi buraya atayım dedim. Bu itemlarla %4+ yaparsanız resis derdiniz firemagede kalkar ama frost ve fire'dan blastwave'de bug olduğu için % 7-8 belkide 10 a kadar gitmeniz gerekiyor maalesef :( (Mevcut bugda ki bu pve de düzeltildi, Frost'un chill effecti resist ettiği zaman spellin kendiside resist ediyor. Blastwave'inde daze'i resist ettiği zaman aynısı oluyor.) Ben aşağıdaki kemer için mana igniting cordumu bankaya attım :) hiç pişman değilim... list of chance to hit items ; http://www.thottbot.com/?i=48211 imba! http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19379 imba! http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19374 imba! http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19403 imba! http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19438 imba! http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=20033 for warlocks http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=20034 for mages http://wow.allakhazam.com/db/itemset.html?setid=462 nice blue set % 3 total http://wow.allakhazam.com/db/itemset.html?setid=421 pve only http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19787 for mages http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19929 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19857 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19876 ( dmg dealers must be has priority for it) http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19884 ( gz varthas ) http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19891 [Bu mesaj cashar tarafından 19 Kasım 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj cashar tarafından 19 Kasım 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 özellikle pve'de mage aşırı derecede güçsüz. hunter oynatıyordum, mage'e geçtim. aynı levellardaki hunterim resmen "god mode" olarak takılıyor idi mage'e nazaran. mage iyi grind yapar falan diyorlar total yalan. hunterdan daha iyisi yok grind icin. ayrıca mage ota boka ölüyor, dogru durust bir özelliği yok. total pişmanım mage açtığım için. gereksiz bir karakter imiş. pve için hunter karakteri olmayan, hunter oynatmayalar lütfen mage grindde süferdir bilmemnedir falan demesinler. total ezik ya mageler. pvp de ise, bazı claslara karşı şansı hiç yok, bazı classlara karşı ise eger avantajlı durumda iseniz kazanıyorsunuz. mesela rogue'u önceden görebilmişseniz, veya priestin manası bitmiş ise ehe. karambolde iyi mage, BGde araya dalıp rütbe almakda iyi, başka bi özelliği gerçekten yok. çok pişmanım mage açtıgım için. keşke hunter ile devam etse idim. level 60 olup bakıcam eger hala aynı tas aynı hamam ise bye bye mage. gider adam gibi bi class açarım. uğraşacak dert degil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yüksek levellarda çok değişiyor herşey, şuanda beni zorlamaya başladı roguelar. level 40dan önce rogue en kolay avladıgım class idi. halbuki şuan gayet de bela bir class oldular başıma. level 60 olunca bu roguelara güzel dager gelip iyice talentleri oturacak o zaman ne olur bilmiyorum bile. said: zebby, 18 Kasım 2005 18:52 tarihinde demiş ki: rogue tek vuurs ?? walla lvl 22 yim 24 rogue yaratik keserken daldı kestim cok kolay beah su ana kadar teke tek rogue olmslugum yok bikere 57 lvl gangledi oakdar .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Bloodthirst, 18 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: abi resist olayını içinize sindirin artık melee class nası miss pary dodge gibi şeyler olabiliosa sizde de bunun bi karsılıgı olmalıdır aynı hesap degil, rogue saniyede bi milyon dagger darbesi atıyor, misslese nolcek, hunterda aynı sekilde, halbuki ben büyü atabilmek için oldugum yerde mal gibi durmam gerekiyor. talentlerle büyü süresini minimuma indirsem bile aldıgım her darbede büyü gönderme sürem uzuyor. ben 1 büyü atacamd iye saatlerce kasıyorum, eger oda resist ediyorsa yandık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya gandalfta mage di harry potter da raistlin de biz niye bu kadar güçsüzüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mage'lere yağmurlu havada su yok. Neyse ki kendi suyunuzu yapabiliyorsunuz :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Abuk sabuk konuşmalara son verin artık.54 lvl bi rogue rank 13 mage i kesmeyi göze alıp saldırıyosa burda bi sorun var demektir o adamın iteme ihtiyacı yok ama beniim var neden?ben bedavamı oyun oynuyorum??! Neden benim oyun oynamak için kasıp instane rank zart zurt yapmam lazım dier classların ne ayrıcalıgı var? konuşuyosunuz ama sadece konuşuyosunuz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: cashar, 18 Kasım 2005 18:22 tarihinde demiş ki: 3. Size verilen armor, adamları yavaşlatma özelliği taşıyorsa, 51 talentli fire mage'in bile kite seçeneği varsa, çabuk ölüyorum denmez. * Frostarmor her zaman proclıyacak diye birşey yok. Olsada harmstring ve rogueların poisonı ile kıyaslanacak gibi değil... (movement speed + attack speed düşürmesini unutmuşsun sanırım.) - 3k fireball vurmak kolay değil...Ama AV'den 1-2 parça ve 2-3 ıvır zıvır daha al sana 1.5k+ MS... (yok artık.) - Ve druidler 2k cat formda takılmaya başlamış diğerlerini saymıyorum bile... bu durumda DPS class olan ve kendini heal edemeyen tek class mage kaldı herhalde... (warrior da var,mage sheepliyip bandajlayabiliyor üstelik. heh) [signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Andy, 19 Kasım 2005 13:36 tarihinde demiş ki: ya gandalfta mage di harry potter da raistlin de biz niye bu kadar güçsüzüz :( değil mi?bizde burada ad&d oynuyoruz zaten. bende vaultlarda yaşayalım istiyorum ona bakarsan.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mage oynamadan Mage'in sorunlarını bilemezsiniz arkadaşlar. O resist olayında melee classlarında dodge'u parry'si hedesi hödesi var denmiş. Rogue 3 saniyede kaç atak yapıyor bunların hepsini vursa (auto attack değil ss'li filan) vereceği dmg'i göz önüne alın. 2 Silah kullanıyor main hand'e 2 saniyelik bir kılıç aldı desek off hand de 1.7 saniyelik bişi var desen. 3 saniye içerisinde en az 4 atak yapıyor. energy yeterse 5 atak verdiği dmg ne oluyor? Mage için Fireball 3 saniye normal cast süresi var. Peki rogue bütün bu 3 saniyelik atak sırasında hareket kabiliyetini kaybetmezken mage 3 saniye olduğu yerde beklemek zorunda ve dua edecek ki fireball'u resist etmesin. Ederse fırsatını kollayıp yine bir fireball cast girişiminde olması lazım. Warrior ve mage karşılaştı warrior ın elinde 3 saniyelikbir silah olduğunu farz edelim. Warrior bir şekilde mage'in melee range'ine girerse warrior'ın 2 adet interrupt eden özelliği mevcut. üstelik interrupt etmekle kalmıyor birde üzerine o cs etkisi gösteriyor. Magelerin buna karşılık neyi var. Birde magelerin ice armoruna laf söylenmiş galaiba atak hızını düşürüyor diye. Rogue'larında cast süresini %20 yavaşlatan poisonları var. O kadar da işlevsel değil yani. Asıl önemli olan ise Bütün melee olsun hunter olsun oyunun sonunda Daha iyi eşyalar ile daha çok dmg verebilirken mageler sadece mana artırabiliyorlar. Oyun ilk çıktığı dönemlerde söylenen neydi? "Primary damage dealer" Şimdi baktığımızda ne peki? Waterboy başka bişi değil.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 demirmaske rogue melee class, risk daha fazla oldugu için damage daha fazla olması normal. adam gibi oynayan bi frost mage hiçbir melee classı yanına yaklaştırmadan öldürür. ayrıca aynı levela 4% full resist şansı var o kadar abartmayın lutfen bunu. gidip % hit item alın 2-3 tane. rogue sanki çok sorunsuz süper bi class gibi mage bozuk diyerek rogue ile karşılaştırıyosun. ben de sana level 60 olup rogue oyna diyorum bglerde. hayır tamam şu olay kötü magelerin falan diyin de lutfen diğer classlarla karşılaştırmayın. herkezin sorunları var. [signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 19 Kasım 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 mage item dependent değil dolayısıyla çıplak mage ile giyinik arasında temel özellikler bakımından fark yok herkesin mage e instant çekebildiği bir oyunda mageler niye ağlıyor demek bence abes kimsenin ağladığı yok sadece ortada yanlış olan birşey var anlatılmak istenen o artık herkes polly e resistliyor ve mage in normal şartlarda dmg yemeye başlamadan önce max 1 polly şansı var bir kere dmg yemeye başlarsanız zaten saniyer içinde yeri öpüyorsunuz roguelar artık sneakden çıkmadan mage alıyorlar (görüntü olarak çıkmadan) hunter zaten aimed i attımı sağ çıkmak gibi birşey mümkün değil hadise böyle olacaksa bazı değişiklikler gerekli mesela rogue dmg aldımı sıradaki ss i silinsin ve enerjisi gitsin hunter aimed atarken interrup olsun vs vs yada mage basit bir fireball atarken 3 kulvallah 1 elham okumasın var mı böyle şey ya[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kulvallah değil ihlasdır o surenin adı[signature][hline]Ben Normal Değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar