Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ogame ATV ana haberde :)

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

said:
Xenocide, 18 Kasım 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
"bu hafta fısıltı gazetemizde müthiş bir dedikodu var! hülya avşar, gülben ergenin filosunumu indirdi? AZ SONRA!!!" bu gibi vakalar olurmu acaba ilerde...

=))) .

şaka bi yana aman oyuna baslamayın , fılomu ındıren arkadasa tesekkurlerımı ıletıyorum burdan ındırmese bırakamıcaktım bu oyunu . aynı ultıma onlıne gıbı bısey basından kalkamıyosun
baslamayı dusunenler baslamayın pıskopata baglanırsınız ..[signature][hline]HOROZLU SPOR
GAGA LARIZ ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima bombaları apayrı ya.
Number 1 Sony Ericsson Life da oyunu bitirmeye çalışıyorlardı sonra "oyun bitmiyormuş" demişlerdi.
Tgrt de Silencer çıkmıştı konuşmuştu adam britte dolaşıyordu sonra pkların yanına gidip ölmüştü =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

ben 8. ydim 2. ve 9. evrenlerde 2. evrene ilk üye olanlardandım hatta koordinatım 1:100:6 idi evrenin savaş meydanının tam ortasındaydı ana gezegenim 2. evrende elime verdiler 2 kez filoyu bırakmak zorunda kaldım 9. evrende 1. adama dalarak kendim madara ettim filoyu(canım sıkılmıştı oyundan napim?)[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 18 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
oyna oyna nereye kadar sürüo bu oyun.adamın tekinin 35k hafif avcisi vardı gordum oyunu biraktim C:

arkadaş alman ogameinde 1.7 milyon puanda 100lü sıralarda[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

atv'nin de ali kırca'nın da ellerinden öpeyim, süper yararlı, gerekli bir haber konusu. açlığını çekiyorduk, doyduk saolun. zaten bir gün de wow'u tanıtsınlar sonra kaza haberlerini versinler. salla politika dünya gündem vs yi izleyenin allah cezasını verecek. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce Ogame Reklamını izledim ve koptum:D

Çok saçma yapmışlar yani...

Arkaplanda Gora nın müziği çalıyo

Paso Gora nın geyiklerini gösterio
"Gemi biraz sola mı çekiyo"
"Doğada bulunan 4 element: Ateş Su Toprak Tahta" sahnelerini filan gösterio...

tabi ben kopuorum ne alaka yaa filan diye

ben tam düzeldim, 2 tane internet cafe işletmecisini çıkarıp ona böyle bilimsel bir araştırmayı yürüten profesörmüş edasıyla açıklama yaptırdılar ben iptal oldum artık "yuuh brüsst çüüş ohaa" filan dedim

Tamam oyunu tanıttınızda gözden düşürmeyin bari:D Gayet bilimkurgu niteliği taşıyan bişiyin reklamını da Gora ve müziğiyle yaptılar ya ben ATV haber e bişi demiorum artık...

(Bürrsttt Ohaaa Çüşşş Yuuuh dışında tabii ki)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...