Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 son cümle efsaneymiş, "monoton hayatınıza daha çok monotonluk katmak istiyorsanız" :). gerçi doğru ya, oyun mu bu şimdi ogame[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 18 Kasım 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Xenocide, 18 Kasım 2005 00:30 tarihinde demiş ki: "bu hafta fısıltı gazetemizde müthiş bir dedikodu var! hülya avşar, gülben ergenin filosunumu indirdi? AZ SONRA!!!" bu gibi vakalar olurmu acaba ilerde... =))) . şaka bi yana aman oyuna baslamayın , fılomu ındıren arkadasa tesekkurlerımı ıletıyorum burdan ındırmese bırakamıcaktım bu oyunu . aynı ultıma onlıne gıbı bısey basından kalkamıyosun baslamayı dusunenler baslamayın pıskopata baglanırsınız ..[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 12. evrende kendimi yırtıyorum, ay çıkartmak için harcamadığım filo kalmadı :S[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü.. «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: toggie, 17 Kasım 2005 23:57 tarihinde demiş ki: çok lazım bişey. ultima nasıl çıkmadı da ogame çıkabildi haberlere hayret ya. http://rapidshare.de/files/7647094/ogame.DAT.html +1[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 en güzel kanal digiturk[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Aynen digiturk rulaz[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben bide tv8 de gormustum oyunu annatıodu adamlar sabah okula gitmeden once aslında kendimizden bi haber gormek ii oluo tvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ultima bombaları apayrı ya. Number 1 Sony Ericsson Life da oyunu bitirmeye çalışıyorlardı sonra "oyun bitmiyormuş" demişlerdi. Tgrt de Silencer çıkmıştı konuşmuştu adam britte dolaşıyordu sonra pkların yanına gidip ölmüştü =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 in in bitmiyo ya daha %28 de neyse sabır (15 dakka kaldı diyo ya üffffff)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 her iddasına varım atv ana habere çıktıysa 12dk ve üzerinde bir sürede anlatmışlardır oyunu. sulandıra sulandıra :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 oyna oyna nereye kadar sürüo bu oyun.adamın tekinin 35k hafif avcisi vardı gordum oyunu biraktim C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben 8. ydim 2. ve 9. evrenlerde 2. evrene ilk üye olanlardandım hatta koordinatım 1:100:6 idi evrenin savaş meydanının tam ortasındaydı ana gezegenim 2. evrende elime verdiler 2 kez filoyu bırakmak zorunda kaldım 9. evrende 1. adama dalarak kendim madara ettim filoyu(canım sıkılmıştı oyundan napim?)[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bi bu eksikti[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Razu, 18 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: oyna oyna nereye kadar sürüo bu oyun.adamın tekinin 35k hafif avcisi vardı gordum oyunu biraktim C: arkadaş alman ogameinde 1.7 milyon puanda 100lü sıralarda[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 atv'nin de ali kırca'nın da ellerinden öpeyim, süper yararlı, gerekli bir haber konusu. açlığını çekiyorduk, doyduk saolun. zaten bir gün de wow'u tanıtsınlar sonra kaza haberlerini versinler. salla politika dünya gündem vs yi izleyenin allah cezasını verecek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 wowu da göstersinler[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Az önce Ogame Reklamını izledim ve koptum:D Çok saçma yapmışlar yani... Arkaplanda Gora nın müziği çalıyo Paso Gora nın geyiklerini gösterio "Gemi biraz sola mı çekiyo" "Doğada bulunan 4 element: Ateş Su Toprak Tahta" sahnelerini filan gösterio... tabi ben kopuorum ne alaka yaa filan diye ben tam düzeldim, 2 tane internet cafe işletmecisini çıkarıp ona böyle bilimsel bir araştırmayı yürüten profesörmüş edasıyla açıklama yaptırdılar ben iptal oldum artık "yuuh brüsst çüüş ohaa" filan dedim Tamam oyunu tanıttınızda gözden düşürmeyin bari:D Gayet bilimkurgu niteliği taşıyan bişiyin reklamını da Gora ve müziğiyle yaptılar ya ben ATV haber e bişi demiorum artık... (Bürrsttt Ohaaa Çüşşş Yuuuh dışında tabii ki)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar