Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Söz Hakki Ulemaninmis!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Madde 2.- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru,millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Madde 4.- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Anayasal düzeni değiştirmeye çalışmanın cezası ömür boyu hapisdir. Bu tür yaklaşımlarının da ilk olmadığı göz önüne alınarak iyi hal göstermediği sabittir. İşlediği suçdan dolayı da pişman değildir. Bu durum ışığında normal şartlar altında derhal görevinden alınıp dokunulmazlığının kaldırılmaıs gerekir ancak ülkemizde normal şartların çok sık geçerli olmadığını da ne yazık ki biliyoruz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 16 Kasım 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
demokrasi diyoruz biz buna
ulemayı insanlar dinler, hukuk dinlemez. laiklik diyoruz biz buna.

ben de rahanizm dini açıyorum o zaman çıplak gidicem okula, haliyle cemiyetimizdeki en büyük rahanist alim de ben olacam. eh o zaman da beni dinleyecek devlet.

tutuklamaya kalkarlarsa da inanç özgürlüğümü elimden alıyolar, eğitim hakkımı elimden alıyolar diye yırtıınırım. müthiş olur.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 16 Kasım 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Benim de böyle bir yorumum var. Ben cezaevine girdiğim zaman gazeteler 'Artık muhtar bile olamaz' diyorlardı. Recep Tayyip Erdoğan TC'ye Başbakan oldu. Neyle oldu?

Gene yargıyla, değişen, gelişen yasalarla oldu.

bu da ayrı bi bombaymış[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu seçimlerde tayyip ağanın oy potansiyelinin artacağını düşünüyorum.Ancak lale devri en fazla bu seçimdede devam edicek ve bitecek çünkü benim ve ilgili kişilerin bugün görebildiği atmosferi herkes görmeye başlıcak ve onada güle güle dicez tedirgin olmayın arkadaşlar bu memleket neler atlattı bu adamıda atlatıcaktır.;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

bunu atlatırız yenisi gelir :)
şaka bi yana, insanlar kendi canları acıyınca anlicaklar din sömürüsünün onları kurtarmadığını hatta kandırdığını... insanlar bu şekilde paralarını bi yerlere yatırıp kaybediolar. paraları gidince anlıolar neyin ne olduğunu. insanlar aç kalmaya başlarsa, o zaman kafalarına dank eder. eğer aç kalmazlar da ekonomi iyiye giderse, ne olursa olsun ben de akp yi savunurum. dünya ülkeleri arasında en önemli şey ekonomi ve iyi bi ekonomi herşeyi düzeltmeye yeter diye düşünüorum, arap devletleri gibi olmayız, olamayız şu saatten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver kenk gelır bırazdan savunur bushbakan ı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

biraz sinirlendim, paticik forumlarında TC Başbakanı hakkında yazı yazdığımı unuttum sanırım, mesaj da haliyle silindi.

[Bu mesaj Nefr tarafından 16 Kasım 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yavaşşşşş

sonucta hala basbakan o kaldıkı devlet makamında oturan eşşek dahı olsa ona bıle saygı gostermen lazım makama saygıdan

tayyıpı kapınan onune koysan 5 para etmez oda ayrı mesele

CHP den gene guzel acıklama geldı

basbakan kopenhag krıterlerını degıl cidde kritelerini uygılıycak dıye

hala durumun cıddıyetını anlıyamayan genclıge ıse star wars ve palpatıne ornegını verıyorum

herıf yvas yavas Turkıye ıcınde gucunu yayıyor genel kurmay baskanını cumhurbaskanlıgı vaadıyle kendı yanına aldı ordunun ıcı her gun tarıkatcılarla doluyor gecen cıktı ortaya er bır tarıkat lıderıymıs yuzbasıda tarıkatın uyesı er yuzbasına emır verıyor bu sekılde

Uyanın artık cumhurıyetımızı yavas yavas ayagımızın altından cekmeye calısıyor bu adamlar
sımdı uyursanız yarın uyanmak ıcın cooook gec olucak[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...