Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: MAlzemecimize saldırdılar sonra Alpay tekme attı ii olmuş[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Absolut, 16 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: ALpay tekme attı biride alpayın boynuna sarılıp arkaya yatırmaya calıstı ama yatırdı mı yatıramadı mı goremedim. sonucta tanıdıgım alpay bi guzellik yapmıştır ona. yatıramadı alpay yatırdı[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 allah belalarını versin be kaçarken bile ona buna tekme atıyolar şerefsizler tiksindim ya[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: holigun_tr, 16 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: fistan sen tam anlamıyla bir türk düşmanısın utanmadan bide fotoğraf yapıyosun :hrr: oha kırarım senin azını düzgün konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 milleti tahrik edip duruyosun da ondan sana saydırıyo millet biraz rahat dursan hiçbişey olmaz[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Fistan, 16 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: hayır siz niye bana sataşıyosunuz onu anlamadım. ben hakana saydırıyorum siz bana saydırıyosunuz hehe. yok sana bişi demiyom senin görüşün eywallah bana görede hakan kimsenin yapamadığışeyleri başaran muhteşem biinsan[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 defol git ezik forumuna orda yap esprilerini konuşmuş olmak için konuşma şurda[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Abi hakan toprak olucak hala şut atar gibi kafa atıyo boşwersenize... maçı alsaydık kral yapardık saymak gereksiz herife...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Absolut, 16 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: ALpay tekme attı biride alpayın boynuna sarılıp arkaya yatırmaya calıstı ama yatırdı mı yatıramadı mı goremedim. sonucta tanıdıgım alpay bi guzellik yapmıştır ona. İ love you Alpay...[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yavaş gelin beyler adamı vatan haini yaptınız ne türk düşmanı.tamam ben de katılmıyorum adamın düşüncesine biraz saygı gösterin ya.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Türk düşmanlığı ile futbolun alakası ne yav. GS FB Vs yabancı takımlar macında yabancı takımları tutanlarda vatan haini o zaman.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 koridorlarda tam olarak nolmuş bilen varmı[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: TRA_GS, 16 Kasım 2005 22:41 tarihinde demiş ki: defol git ezik forumuna orda yap esprilerini konuşmuş olmak için konuşma şurda iyi aferin anladık gs lisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 quote yapmayı öğrenin. [Bu mesaj DynamicK tarafından 16 Kasım 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hakan olmasa bu macta ne olurdu merak ediyorum[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 16 Kasım 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bi arkadaş Fistan'a hakan a tikin mi var demiş o arkadaş MSN i OM atarsa ben MSN de açıklarım ;)[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 fistana saygı görüşee saygı[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- Absolut, 16 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: ALpay tekme attı biride alpayın boynuna sarılıp arkaya yatırmaya calıstı ama yatırdı mı yatıramadı mı goremedim. sonucta tanıdıgım alpay bi guzellik yapmıştır ona. -------------------------------------------------------------------------------- İ love you Alpay... --------------------------------------------------------------------------------[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- Absolut, 16 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: ALpay tekme attı biride alpayın boynuna sarılıp arkaya yatırmaya calıstı ama yatırdı mı yatıramadı mı goremedim. sonucta tanıdıgım alpay bi guzellik yapmıştır ona. ------------------------------------------------------------ İ love you Alpay... ------------------------------------------------------------[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hava topu diyo hala ya. takım bücürlerden kurulu teknik kapasite yüksek hava topu diyo hala. yerden verkaçlarla oynicaksın şabanı koyup dümbük gibi rakibe kafa indirmiceksin.koy halili fatih tekkeyi yarsın geçsin.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hakan olmasa onun yerine belki daha iyi belki daha kötü bir golcu olurdu onu bilemeyiz ama Hakan var. Bu maç benim izledigim 2 pozisyonu harcadı Hakan gol atabilecekken ha onun golünü tuncay olmassa orda defans son anda cıkarırmıydı bilmiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Alpaya kafam girsin. Ne çabuk unuttunuz euro cup'tan bizi ettiği günleri. Bu 2oldu. ben onun gibi defansın ta..[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bugün herkes varını yoğunu ortaya koydu , tüm takımı alkışlamak varken , o hatalıydı bu hatalıydı diye konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 necatinin çıkmasıda bence büyük bi hataydı[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Graveyard, 16 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Alpaya kafam girsin. Ne çabuk unuttunuz euro cup'tan bizi ettiği günleri. Bu 2oldu. ben onun gibi defansın ta.. bakimzama saolsun Alpay yiğit herifmiş[signature][hline] -------------------------------------------------------------------------------- Absolut, 16 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: ALpay tekme attı biride alpayın boynuna sarılıp arkaya yatırmaya calıstı ama yatırdı mı yatıramadı mı goremedim. sonucta tanıdıgım alpay bi guzellik yapmıştır ona. ------------------------------------------------------------ İ love you Alpay... ------------------------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar