Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel ama bos tiki sevgiliyi gelistirme cabasi

duende

Öne çıkan mesajlar

üye olmayan bir arkimin sorunu
güzel ama tipik bi tiki kiz ondan hoslandigini belirtmis arkimda istiyor bi iliski yasamayi cok tatli fln diyor ama kiz gercek anlamda bir tiki mesela öy kitap okumaktan nefret ederim filan diyen bir insan sadece bununla mi anladin? demeyin biseyler fln daha söyledi yazamam uzun herneyse
tiki sevgili:
degistirilebilir mi?
degisitirilmeli mi?
nasil degistirilebilir?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı forumlarda şöyle bi laf vardır, "this thread is worthless without pics!" :D

gelişmeye açık her insan geliştirilebilir diye düşünüyorum. sonuçta bi ilişki ortak bir paydada buluşmaktır. öyy kitap okumam diyip de tiki olmayan kişiler de var, hem kitap okuyup hem tiki olanlar da..sonuçta bi insanı tanırsınız, konuşması, belli başlı hayati konulara bakış açısı, davranış şekli falan ondaki potansiyeli gösterir. bunlara göre kafada bi şekil belirir ve bu şekle göre davranılır.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşının başka işi gücü yokmuymuşta, tikky bi kızı eğitmeye çalışıomuş?
tikky erkek eğitilir ama tikky kız asla eğitilemez. Deveye hendek atlatsın daha iyi.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

ben tikkyi marka giyinen süslü bakımlı diye biliyorum bir de cix/ks var sanırım.. neden heves kaçsın canım aaaa : )
bana kızın pek umrunda değilmiş gibi geldi nedense[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

[Bu mesaj twistedemo tarafından 02 Kasım 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 02 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
sevisin gitsin yauv...
her ne kadar espri yaptığını ddüşünsemde aquila'ya ilk defa katılıyorum galiba.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

tikylere ölüüüüüüüüüüüüüüüümmm!!
gicik kizlar,beyinleri saman dolu gerizekali tipler,kusasim geliyor baktikca!!!!:O_o

Allahh korusun öyle bir kiza asik olmaktansa camdan atlarim daha iyi böööööööögg

onlar degismez kardesim,can cikar da huy cikmaz!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...