Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel ama bos tiki sevgiliyi gelistirme cabasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üye olmayan bir arkimin sorunu
güzel ama tipik bi tiki kiz ondan hoslandigini belirtmis arkimda istiyor bi iliski yasamayi cok tatli fln diyor ama kiz gercek anlamda bir tiki mesela öy kitap okumaktan nefret ederim filan diyen bir insan sadece bununla mi anladin? demeyin biseyler fln daha söyledi yazamam uzun herneyse
tiki sevgili:
degistirilebilir mi?
degisitirilmeli mi?
nasil degistirilebilir?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
değişebılır tabı ama cabalamak lazım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
yabancı forumlarda şöyle bi laf vardır, "this thread is worthless without pics!" :D

gelişmeye açık her insan geliştirilebilir diye düşünüyorum. sonuçta bi ilişki ortak bir paydada buluşmaktır. öyy kitap okumam diyip de tiki olmayan kişiler de var, hem kitap okuyup hem tiki olanlar da..sonuçta bi insanı tanırsınız, konuşması, belli başlı hayati konulara bakış açısı, davranış şekli falan ondaki potansiyeli gösterir. bunlara göre kafada bi şekil belirir ve bu şekle göre davranılır.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
boşver geliştirme tikilere tiki gibi davran hayatına renk katsın...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
@sir: bana göre tiki sadece görsellige önem veren bos olan vb. insanlardir(tam anlamiyla su avrupa yakasindaki kiz iste) oyüzden tiki öyy kitap okumam dedi fln dedim[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
eh o kadar boş bi insandan birisi neden hoşlanır diye sormak lazım öyleyse :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
kiz degismek istiyormuymus bakalim bir sorsun , ondan sonra diger islemlere gecilir kanimca =)[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Mesaj tarihi:
kitap okuyan iyi müzik dinleyen düzgün konuşan tikkylerde vardır -aaa kızdım valla-

bence kıza sorsanız belki değişmek istemiyordur arkadaşın da kendi kendine heyecan yapmıştır?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Mesaj tarihi:
arkadaşının başka işi gücü yokmuymuşta, tikky bi kızı eğitmeye çalışıomuş?
tikky erkek eğitilir ama tikky kız asla eğitilemez. Deveye hendek atlatsın daha iyi.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Mesaj tarihi:
sevisin gitsin yauv...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
ben tikkyi marka giyinen süslü bakımlı diye biliyorum bir de cix/ks var sanırım.. neden heves kaçsın canım aaaa : )
bana kızın pek umrunda değilmiş gibi geldi nedense[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

[Bu mesaj twistedemo tarafından 02 Kasım 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
parfümü rahatsız etmiyorsa denesin bi.

bence kapalı ortamda değiştirmek daha kolay olur, sokakta filan kendilerini aşırı belli etme ihtiyacı duyuyolar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
tikylere ölüüüüüüüüüüüüüüüümmm!!
gicik kizlar,beyinleri saman dolu gerizekali tipler,kusasim geliyor baktikca!!!!:O_o

Allahh korusun öyle bir kiza asik olmaktansa camdan atlarim daha iyi böööööööögg

onlar degismez kardesim,can cikar da huy cikmaz!!
  • Yeni Oluştur...