duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 üye olmayan bir arkimin sorunu güzel ama tipik bi tiki kiz ondan hoslandigini belirtmis arkimda istiyor bi iliski yasamayi cok tatli fln diyor ama kiz gercek anlamda bir tiki mesela öy kitap okumaktan nefret ederim filan diyen bir insan sadece bununla mi anladin? demeyin biseyler fln daha söyledi yazamam uzun herneyse tiki sevgili: degistirilebilir mi? degisitirilmeli mi? nasil degistirilebilir?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 değişebılır tabı ama cabalamak lazım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 edik : eskidendi :) [Bu mesaj AthleT tarafından 02 Kasım 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yabancı forumlarda şöyle bi laf vardır, "this thread is worthless without pics!" :D gelişmeye açık her insan geliştirilebilir diye düşünüyorum. sonuçta bi ilişki ortak bir paydada buluşmaktır. öyy kitap okumam diyip de tiki olmayan kişiler de var, hem kitap okuyup hem tiki olanlar da..sonuçta bi insanı tanırsınız, konuşması, belli başlı hayati konulara bakış açısı, davranış şekli falan ondaki potansiyeli gösterir. bunlara göre kafada bi şekil belirir ve bu şekle göre davranılır.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 boşver geliştirme tikilere tiki gibi davran hayatına renk katsın...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @sir: bana göre tiki sadece görsellige önem veren bos olan vb. insanlardir(tam anlamiyla su avrupa yakasindaki kiz iste) oyüzden tiki öyy kitap okumam dedi fln dedim[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eh o kadar boş bi insandan birisi neden hoşlanır diye sormak lazım öyleyse :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kiz degismek istiyormuymus bakalim bir sorsun , ondan sonra diger islemlere gecilir kanimca =)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @sir..Kız güzelse insanda hoşlanır tabi ama uzun sürelimi olur orası bilkinmez.. BEnce o kız anca evlendikten sonra düzelebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende kitap okumayı sevmem bendemi tiki im:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hiç uğraşılmaz valla...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kitap okuyan iyi müzik dinleyen düzgün konuşan tikkylerde vardır -aaa kızdım valla- bence kıza sorsanız belki değişmek istemiyordur arkadaşın da kendi kendine heyecan yapmıştır?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ve twist konustu butun heves kacti :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşının başka işi gücü yokmuymuşta, tikky bi kızı eğitmeye çalışıomuş? tikky erkek eğitilir ama tikky kız asla eğitilemez. Deveye hendek atlatsın daha iyi.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sevisin gitsin yauv...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben tikkyi marka giyinen süslü bakımlı diye biliyorum bir de cix/ks var sanırım.. neden heves kaçsın canım aaaa : ) bana kızın pek umrunda değilmiş gibi geldi nedense[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 02 Kasım 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: aquila, 02 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki: sevisin gitsin yauv... her ne kadar espri yaptığını ddüşünsemde aquila'ya ilk defa katılıyorum galiba.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: aquila, 02 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki: sevisin gitsin yauv... muahah[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 boşver tiki fln güzelse güzel ona baksın.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 diyelim ki degismesi mümkün...nasil yapilir bu is?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 parfümü rahatsız etmiyorsa denesin bi. bence kapalı ortamda değiştirmek daha kolay olur, sokakta filan kendilerini aşırı belli etme ihtiyacı duyuyolar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Desene yörsan mamülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tikylere ölüüüüüüüüüüüüüüüümmm!! gicik kizlar,beyinleri saman dolu gerizekali tipler,kusasim geliyor baktikca!!!!:O_o Allahh korusun öyle bir kiza asik olmaktansa camdan atlarim daha iyi böööööööögg onlar degismez kardesim,can cikar da huy cikmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 her tiki sevgili geliştirilebilir.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ne geliştiriyosun kardeşim, ver ekmeğini suyunu..[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar