Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C 2. Sezon

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/view.php?id=88395

15 Eylül Perşembe Saat 21.00, o.c 2. sezonun ilk bölümünün yayınlanacagı tarih-saat

bu seneyi de televizyon başında geçirecegiz gibi gözüküyor...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 05 Eylül 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben amerikadayken indirdim izledim hepsini..baya efsane şeyler oluyo[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ryanın eve dönüşü çok komik olmuş bence :) yani olaylar fazla hızlı gelişmiş biraz buraya ait oldugumu anladım diyo direk geri donuyo ehh.. yine de güzeldi :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3.sezon 1. bölümünü izlicem sanırım bugün netten çekiyorum biter herhalde .. 2.sezon full izledim Mükemmel gerçekten arkadaşlar harika yapmışlar 2.sezonu gerçi bi kaç bölüm çok Böle insanı ''haydeeeee'' falan dedirtiyor ama ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

cok hızlı gelişmiş olaylar

daha ilk bölümden geri gelmesi hiç hoş olmadı bence, ama genel olarak bakıldığında iyi bir başlangıç bölümüydü[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

abi 2. sezonun sonunda ne oluo biri sölesin arkadaşım bana okuduum bi kitabın sonunu söledi intikam almam lazım :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...