BonePART Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu arada paladinlerin transformers olmasıda hosuam gitmedi deil artık o armorlar shield acarlarsa arkaday t transofrmers robots in disguiseee diye muzik koyarlar mahuahua abi bu blizz ne garip bi sirket ya bu ne ya mecha mı adam mı bunnar ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 oh shaman set geliyor obarey. sabah sabah gülümser oldum bu haberle.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 valla tahminimce o yeni set degil sadece ten storms un grafigi yeniliorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya blizz az dur be canım az dur ya ben daha MC yapmadım ya AZ dur be AZ DURRR[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Güzel setler.[signature][hline]Invadoria Redwall, Arnis, Sc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bunlar yeni set değil Tier2 setlerin görünümleri değişiyor sadece. Yani Ten Storms Shamanın tier2 seti zaten.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya DELİRCEM valla ya mage üvey evlat modunda anasını satayım, besleme olduk iyi mi[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Muzcu, Benimle birlikte oynamış olanların çoğu bilir hep derim. Mage'in değişikliği burning crusade ile olacak. Yani yakın zaman için ümitlenme. Waterboy olmaya devam....[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben de mage e bir şey var mı diye hevesle baktım ama nafile[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 neyse doru dion, kuru pilav ve waterboy olayına devam :D ama expansionda da neyin gelceği muallak, avcumuzu yalıcaz gibime gelio yine :D neyse o konuyu başka topiclerde çok tartıştık artık beklioz bakalım :([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya bendeyeni mage oynuyorum lvl 19 yol yakınken shaman mı acsam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arkadaşlar shaman a set gelmio şekli değişio o kadar :)[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 birak seti yavv zaten imbasiniz.palaya adam gibi bisi gelirse o zaman susarim :))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: muzcu, 15 Kasım 2005 11:31 tarihinde demiş ki: neyse doru dion, kuru pilav ve waterboy olayına devam :D muhahaha yarıldım =) dragonstalker set nihayet guzel bişeye benzicek adına yakışıcak yani bdie dragonnlara debuff verse ya zırh aura fln gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 paladinlerde sonunda etek giyicek yuppi :) ama blizzard ı gene kınıyorum paladinlere talent adı altında gene ufak bufflamalar nedir bu, ayıptır günahtır. Shamanlar şurda ne zamandır bloodlust beklerken yapılır mı bu :p[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 need buff aklima geldi gene cok guldum burada :))) ayrica ne olacak ki iskocyalilarda etek giyiyor :) onemli olan icindeki :) ayrica o setteki sari ve kirmizinin tonlarini iyi tuttururlarsa en dikkat cekici sinifg haline geliverir :) gerci hala abzurt lawbridge omuzlukla 50 mt den dikkat cikiyorya neyse :)ayrica hunterlar ve druidlere gibi bir talent buff gelirse vay halinize o zaman :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect [Bu mesaj jonywayt tarafından 15 Kasım 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 o set paladin set diil yargıc dredd set direk[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 valla dredd daha sade duruyo bunun yanında lol[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 gogsunde asili bir ankh var. o ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 şii hafiften haçlı sovalyelere döncek bu pala haaa hehe diablodaki gibi. bu arada süper olmuş pala seti uzaylı mubarek :D aynı çizgi roman olmuş işte[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 saçma... [Bu mesaj Lopeth tarafından 15 Kasım 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 harbi yani bir sıfat koyarsak bu paladin setine "uzay" en güzeli olur. sıfat yapalım yani,uzayuzayuzay[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 en iisi robocop :)[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 paladin seti ironman'in giysisinin yandan yemişi[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: zaidral, 15 Kasım 2005 14:57 tarihinde demiş ki: gogsunde asili bir ankh var. o ne is? ankh değil, symbol of divinity.. cidden judge dredd'den bayağı esinlenme var, (setin adı judgement zaten ehe) gerçi paladin pvp setinin omuzluğu judge dredd tam, oyundaki sayılı asimetrik omuzluklar biri, altınlı ve kartal başlı.. 8-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar