AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Baktım herkes gidiyo. Bende yeni modaya uyup gidiyorum.:) Şaka bi yana eskisi gibi takılamıcam artık patiye. Yarın dershane başlıyo. Fırsat buldukça girmeye çalışırım. Umarım fırsat bulurum. Bilgisayarı falan kaldırmıyorum. Patiye ne zaman girsem 1-2 saatden önce çıkmıyorum. Bu da ÖSS'ye hazırlanan bir öğrenci için çok olsa gerek. Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Herkes kendine iyi baksın. Görüşmek Ümidiyle. Bir yaprak daha düştü ağaçtan :([signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 "Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. " :D:D ne diyim sadece sunu diyorum -offfffffffffffffffffffff[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1-2 saat çok değil ya. girersin sen.. başarılar..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 by[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aloha.... işte gidiyoruuuuuum çeşmi siiiiiyahııım önümüze dağlaaaaar sıralansadaaaa[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yok girersin sen dayanamazsın[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 dayanamazsın[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben öss'ye hazırlanırken paticik bir haftalığına kapanmıştı (biliyorsunuz ki bu en az 2-3 aya tekabül eder paticik zamanlamasında =p) o yüzden pek bir zorluk çekmemiştim aeh. zaten okula gitmemeye başlayınca sabahtan geceye kadar çalışıp gece de paticiğe girmeye başlamıştım. neyse kolay gelsin sana.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Kapan paticik plZ[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yapma beee[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 iyi çalış boşver sne paticik felan yalan işler :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Birisinin Değeri Onu kaybedince Anlaşılırya İşte Öyle Birşey!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Gidemen insight :/[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. imza yapardım ama. tepki toplar!!1[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 10 ayda 5K+ mesaj atmissin. Umarim OSS'ye de boylesi calisirsin...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bir de OSS kiyagi geceyim... `Herkes gider de ben durur muyum?`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bye atlet[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 boşver git sen hem özlenen şeylerin değeri artar hem de üniyi kazanıp pati buluşmalarına katılmak ta var :) pati kaçmıyoya[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 25 Eylül 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Görüşmek üzere.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 nedense 1 ay öncesinden çok daha hevessizim geliyorum okuyorum tam bişieler yazacak oluyorum sora salla ya diyip kapatıp gidip tv izliyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paticik.Com : [email protected] Yeni Gelenler : Post Kasıyosun Internet : Atatürk'e Hakaret , Bu site kapanmalı..vs.vs Vizyon : Aynı ba$lık altında b@B Plz Müzik : Mp3 Sitesi Plz Konu Dı$ı : Go Ki$isel Go. Karalama Defteri : Aaa öyle bi bölümmü vardı? Tarih : Oraya girelim, Ulan Vahdettin Ki$isel : Şükür henüz bi$i yok. Tutorials : Bu bölüm ne bab ya? Herkes yarı$ıyo. Futbol : EN BÜYÜK BİZİZ LANN... Basketbol : Açılan konular tekrar tekrar... Spor Genel : 72,921 Msj atıldı bi zamanlar Bostandı oralar. PC Oyunları : Korsan Oyun Nerden Alırım b@B Yardım.. Uo Scp : Ezik Serverimiz Açıldı Buyrun ahanda adres. Garbage : Allahlık. Son 1-2 aylık izlenimlerim bunlar. $ikayetçi değilim. Arada sırada bende katılıyordum bu geyiklere. Fakat bu durum böyle ilerlerse... :( Kimse yanı$ anlamasın bu yüzden patiyi terketmiyorum. Dershane,ders,ÖSS,Kafam. Bu 4lü arasındayım. Vakit buldukça okuyup/yazmak en büyük isteğim. [signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. [Bu mesaj AthleT tarafından 26 Eylül 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ama hakkaten artık herkes aynı şeyleri tartışıp ,aynı şeyerli soylüyoruz belki okullar falan dersler başladı yaratıcılık giiti bence patiler arasında. İnsayt gelince sen bilgisayarsız yapamazsın zaten her hafta giresin:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 irfan olm hiçbi yere gidemezsin daha geceyarısı vardiyası yapcazzzzzzzzz senle paticik gibi yeri zor bulursun zaten bi yere gittiğin yok sık sık girmeye calıs geyiq yaparız kardeşim seni çok seviom ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 we lav yu [Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 26 Eylül 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 insayt sen gittin ya buralar daha bi güzelleşicek anlamlaşıcak. Zaten sevmemiştim seni kız mevzusundan dolayı biliyorsun! Kırıcaktım kafanı akıllı oldun terkettin ikimize dar gelmişti. şaka bi yana gitme lan ! bende gitcem sonra gidersin =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Meydan senin black :P[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar