Head Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arkadaşlar,öncelikle merhaba. her gün ortalama 5 tane aldığım "fwd:ÇOK ÖNEMLİ PLS BAK" "ÇILGIN TÜRKLER HEHUUH" "GELECEĞİNİ BİLİYORDUM" başlıklı saçma sapan forward maillere artık bir dur demek istiyorum. hemen akabinde,bugün uygulamaya geçtim. ve elime geçen "> > Rayime KAŞMER > Marmara-1 Bölge Sağlık Satış Müdürlüğü > Tel :0 224 223 44 14 > Faks:0 224 280 90 65 > Merhaba, ben Ankara'li bir gencim. Yaşım 17, lise Son Sinif ogrencisiyim.Ancak çok büyük Bir Problemim Var,Kankanseriyim. Çesitli Kuruluslar tedavim için yardimlar yapmakta. Bazi Internet kuruluslari ile yapmis oldugum yazismalar sonucunda da, eger benim yazmis oldugum e-mail 100.000 ulasirsa bu $100.000 yardim yapacaklarını belirttiler. Sizden ricam bu mail'i tanidiginiz herkese forward etmeniz. Çünkü çesitli zamanlarda yabancilara ait bu tür maillerin Internet'de dolastigini gördüm ve herkes birine gönderiyordu. Lütfen bir kez de benim için gönderin. Lütfen... " hemen altına şunu ekledim "> > > BURAYI OKUYUN BURAYI,USTU DEĞİL. MUHTEREM ARKADAŞLAR! BEN BIKTIM ŞU MAİLLERİ ALMAKTAN. HODRI MEYDAN DIYORUM! GELIN,BU İŞSİZLERLE BİR OLMAYIN. İŞİ GÜCÜ YOKKEN EVDE OTURUP İNSANLARA "3 YERE GÖNDER G*TÜNDE ÇİÇEK AÇSIN","100 KİŞİYE GÖNDERENİ 'ARAB'A VERİYORUZ" GİBİ TÜRDEN ŞEYLERE İNANMAYIN;HADİ İNANMADINIZ İNANMAMASI GEREKENLERE DE FORWARDLAYIP "LAN ACABA ILKOKUL ARKADASIM MI MAIL ATMIŞ?" SORUSUNU SORANLARI HAYAL KIRIKLIGINA UGRATMAYIN. PIS INSANLAR! YETTI ARTIK,HAYATINIZI YAŞAYIN! BU YENI ANTI HAREKETIMDE HEPINIZDEN DESTEKLERINIZI BEKLIYORUM. BU FORWARD AKAN SUYUNUN KAYNAGI NERESI,YILANIN BASINI BULUP AGZINA VURACAĞIZ. KAHROLSUN FWD LAN YETER. Bora "Head" T H E O W N A G E 'o rly?' "[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Çarpmasın?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 İyi de karşı akım olarak ne yapılacak onu anlatmamışsın. Boş boş durmaksa, akımlardayım.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 forwardlara karşı forward istemiyorum yazarak geri yollayabilirsiniz mesela .)[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 puahah az önce kanser bi arkadaş mail atmış bana da bunu listemdeki 3 kişiye yollarsam AOU neyse buna para vercekmiş zambabya felan bişeyler yazmış . ama yollamadım[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Dinlemezler, adamlar otomatiğe bağlamış.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Merhaba, Ben 29 yasinda bir babayim. Esim ve >> >>>>>>>>>>>>>ben birlikte mukemmel bir yasami paylastik.Tanri bizi >> >>>>>>>>>>>>>bir cocukla kutsadi. beyin kanseri teshisi koydular Ve >> >>>>>>>>>>>>>kurtulmasi icin tek yolun ameliyat oldugunu soylediler. >> >>>>>>>>>>>>>Ne yazik ki bunun icin yeterli paramiz yok. AOL ve >> >>>>>>>>>>>>>Zdnet(Zimbabve) bize yardim etme karari >>aldi.Bu mail ne >> >>>>>>>>>>>>>kadar cok kisiye yonlendirilirse,her uc kisi icin 32 >> >>>>>>>>>>>>>sent Zimbabve dolari olarak) fon olusturulacak. AOL >> >>>>>>>>>>>>>Mesaji takip edecek ve kac kisiye ulastigini sayacak. >> >>>>>>>>>>>>>Lutfen adres listenizdeki en az uc kisiye bu mesaji >> >>>>>>>>>>>>>gonderin ahanda msj orjinali bundan önce tabi bi şiir yazıyo garip bişey[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu mail ilk başta sizi sıkabilir, ama lutfen ısrarla sonuna kadar >>okuyun >> >>Evet inanılmaz ama GERÇEK ! >>Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor ! >>Eğer şimdi ayağa kalkıp, sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 >>kez üfleyip >>bu maili de 26 kişiye göndermezseniz >>Klavyeniz deki "Scroll Lock" ışığı sönecek ve bundan sonra adı >>geçen harflere >>her basışınız da ücret >>ödeyeceksiniz ! >> >>KLAVYENİZDEKİ TUŞLARIN PARALI OLMAMASINI İSTİYORSANIZ >>BU MAİLİ HEMEN 266 KİŞİYE GÖNDERİN ! >> >>GÖNDERDİĞİNİZ ANDA CAPS LOCK IŞIĞI 2 KEZ YANIP SÖNECEK VE TÜM >>DÜNYA MUTLU >>OLACAK ! >>Ayrıca !!! >>Bugün uyandığım da camdan bakıp güneşi süzdüğüm an da bir sıcaklık hissettim >>içimde... >>Ve sevdiğim herkese bu maili >>atmak istedim ! >> >>Sen de gel sevdiklerine, sevmediklerine, tanıdık ve tanımadıklarına bu >>maili >>at insanlığa bir faydan DOKUNSUN ! >> >>Eğer bu maili 6 kişiye gönderirsen bugun içersinde minibüsçü iki kez para >>üstü verecek. >>15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur >>sıçramayacak ! >>20 kişiye gönderirsen Dolar düşecek >>150 kişiye yollarsan borsadaki kağıtların yükselecek >>10.000 kişiye yollarsan Türk Telekom İhalesi sana kalacak >>100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle hotmail paralı olacak ! >>200.000 kişiye gönderirsen istemihan talay başbakan olup bizi avrupa >>birliğine sokacak ! >>Aynı anda 500.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen GOOGLE senin olacak, >>yattığın yerden ayda 500.000$ reklam gelirine sahip >>olacaksın >> >>Eğer bu maili silersen Türkiye Avrupa Birliğine Giremeyecek >>Allah belanı verecek alem sana gülecek, tavlada sürekli 2-1 atacaksın ! >>Güneş doğudan batacak. >>Bu maili TAM TAMINA 999.999 küsür kişiye hemen göndermezsen MSN PARALI >>OLACAK ! >>Rus hackerlar her yere saldıracak! >>MICROSOFT Türk kızlarından sabun yapacak, RUS KIZLARI bu sabunla yıkanacak >>! >> >>BU MAİLİ HERKESE GÖNDERİRSEN MSN SİMGESİ MOSMOR OLACAK ! >> >>DÜNYANIN MUTLULUĞU İÇİN... http://forum.paticik.com/view.php?id=152612[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sessiz kalmayın,kafamızı dinleyelim. p.s: forwarda karşı çıkıp forward kullandığım ironisini kimse göremedi herhalde henüz hehe.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yada direkt silin unutmaya çalışın forwardla forward olmayın[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 forwardlama forwardladıkça sıra sana gelecek[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hadi bakalım.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bugün günde iki paket sigara içen bi adam bana sağlıklı beslenmenin önemini anlatan bi mail forwardladı. babam olur kendisi, b@b y@pm@ plz![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people [Bu mesaj sir tarafından 16 Kasım 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Maillerden forward kalksın.Gerçi bana hiçbir şekilde bu tarz mailler gelmiyor. Sadece Junk a Enlarge diye başlayan abuk sabuk mailler geliyor.Ulan hiçte oyle sitelerle içim olmaz boyundanda memnunum ne akla hizmet tobe tobe.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: sir, 16 Kasım 2005 14:38 tarihinde demiş ki: bugün günde iki paket sigara içen bi adam bana sağlıklı beslenmenin önemini anlatan bi mail forwardladı. babam olur kendisi, b@b y@pm@ plz! suçlu forwardlayanda değil aslen,bunu yaymaya başlayan. üşenmeyip,işinden gücünden feragat edip bunları kelime kelime yazandan/ya da c/p yapandan serzeniyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 forward mailının altında imzası olan ve bu olayı başlatan kişiye forwardlarla spam yapalım öyleyse en güzeli.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 mail adresi nasıl alınıyodu?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bana da mesajlar geliyordu. yok beni görmüş beğen miş ama hassamış onu kıracağımı düşünüyormuş ve onu ciddiye aldığımı belli etmem için 100 kontor şifresini ona atacakmışım. sonra o da bana geri atacakmış 100 kontoru ve tanışmaya gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu forwardçılar genelde bilgisayarı sadece msn'den ibaret zanneden Yonja'larda takılan ekran kartı dedinmi hööö diyen, bilgisayarın fişini takınca "ooo sen baya biliyon bu işleri bilg. mühendisi olsana ya" diyen (ciddi olarak) çoğunluğu kız olan (doğrudur şahsi tecrübelerim var) tamamiyle boş işlerle uğraşan kişiler oluyor. ve bu akımı uygulamak gerek ki ben uygulayacaktım fakat forward etme olayını bulamadım :) daha doğrusu bi mesajı yazıp birden fazla kişiye yollama olayını bulamadım kıtım herald biraz :P bana o olayı söyleyin mail bombardımanına tutucam bunları allah canımı alsın..[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Herkez bunu Fwlisin. Merhaba benim hiç bir sağlık problemim yok. Lütfen siniz götünüzde çiçek açmaması için bunu 45870549878754 kjişiye yollayın. Yollamayanın annesin babası ölsün. :p ahuah[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bi de bazı maillar var, açmaya çalışırken hotmail göçüyo tekrar login olmak zorunda kalıyom ama yine de işlemiyo, tarayıcıyı açıp kapadıktan sonra anca düzeliyo. Ondan sonra da bi daha giremiyom, bu kaçıncı e-mail adresi alışım...[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Muhauaha e-mail oyle hackleniyo işte :P[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: NeroWarden, 16 Kasım 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Maillerden forward kalksın.Gerçi bana hiçbir şekilde bu tarz mailler gelmiyor. Sadece Junk a Enlarge diye başlayan abuk sabuk mailler geliyor.Ulan hiçte oyle sitelerle içim olmaz boyundanda memnunum ne akla hizmet tobe tobe. ahahahaha:-) pc ölçüyo ki yolluyo öyle mailelri yalancı senii[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Aha şimdi ciddi konuşuyom sananlar da olur :P Şaka maiyetinde yazdım onları, yoksa zamanında biz de fake e-mail atıp h4xz0rlamaya çalışırdık milleti :P[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar