Goering Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 26 dakika önce, Silphatos dedi ki: mhhhhh The Theater of Doom, özledik be
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 q2dm1 edge koymuşlra buna bir de normalde q1de varmıydı hatırlamıyorum, leziz
Goering Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 QW gelse SKIN'li fln rengarenk oynasak, detaylı bakamadım - matchmaking amerika'ya fln attı
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 benim favorim QIII Arena, hatta demosunu (40mb) sürekli yanımda flash disk' de taşırım. Setup gerekmediği ve sorunsuz multiplayer desteği olduğu için şirket bilgisayarında bile LAN Party mode on.
Goering Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 (düzenlendi) ben de en çok onu oynadım 2-3k saat oynamışımdır, avatürk/oynasana/sanane'de vs. admin'dim. burdan da baya oynayan vardı, zaten oynayanlar genelde UT-COD1-2 QW-(Q2)-Q3 oynayan tayfa. bir de TF/NS1 oynadı aynı insanlar. // kaan sezyum iyi Q3A oynar, ordan arkadaşım. DJ'lik falan yaparken kafasını ütülemiştim çaldıktan sonra, SARIYILAN Eylül 1, 2021 Goering tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 (düzenlendi) 5 saat önce, Silphatos dedi ki: boneç q2 için de yaparlar inş böyle bir şey, rtx edition var da onda b olay yok pek remasterlık Q2 RTX > Q1 Remaster Eylül 1, 2021 Bone tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 q3'deki quad dmg sesi çok tatlı ya. hala kulaklarımda çınlar
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 16 saat önce, Goering dedi ki: ben de en çok onu oynadım 2-3k saat oynamışımdır, avatürk/oynasana/sanane'de vs. admin'dim. burdan da baya oynayan vardı, zaten oynayanlar genelde UT-COD1-2 QW-(Q2)-Q3 oynayan tayfa. bir de TF/NS1 oynadı aynı insanlar. // kaan sezyum iyi Q3A oynar, ordan arkadaşım. DJ'lik falan yaparken kafasını ütülemiştim çaldıktan sonra, SARIYILAN sanane zamanında direk cs domine etmişti ya bütün online fps yi. bizim internet kafede de nobility vardı snn admini sfasdfasfd ns1 dediğin natural selection modu mu ?
Öne çıkan mesajlar