Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elfce dovme istiorm..

Stifler

Öne çıkan mesajlar

benim uvey babamın arkadası arkasına bir panter yaptırmıs butun sırtı kaplayan panterin penceleri sanki omuzlarına girmis gibi yapılmıs kanlar falan cıkıyor gibi cok guzeldi bende yaptıracam :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

stifler, elfçe olsun ister çamurdan olsun mantalitesi, ilerde o dövmeyi üstünde görüp seni " o zamanki zihniyetimi dıtıyım" demekten kurtarmaz. Hem güzel bir söz bulayım da yazdırayım çok komik bir olay. Dövmesini yaptıracağın şeye aşık olman lazım. Günlerce elinde gezdirip ondan sıkılmayacağını anlaman lazım. Arkadaşım sol kürek kemiğine azrail dövmesi yaptırdı. Ama yaptırmadan önce resmi 5 ay boyunca elinde gezdirerek, bundan sıkılmıyacağını garantiye almak istedi. Böyle bir anda "elfçe çok karızma pls" diye dövme yaptırılmaz. Hayatın boyunca taşıyacaksın.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Sosyal ağlarda paylaş

ben yazın geçici dövme olraktan bileğimin biraz gerisine yüzüğün üstünde yazılanları yazdırcam..
bi de boynumun altına sırtıma doğru Shalafi yazdırcam ama geçici ben korkarıkm kalıcıdan sıkılırım deliririm...[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
Sosyal ağlarda paylaş

bilegimin hemen ustunde dirsek baslangicinda bir japonca samurai motifi barindirmaktaim ve kessinlikle pisman deilim :).dovme yaptirmak isteyenlere herkesin soyledigi basit bir tavsiye vericem.kalici yaptiracaksaniz bikmayacaginiz sıkılmayacaginiz bisi olmali.bazi insanlar "gamali hac yaptircam" gibi sacma sapan seyler soyluorlar, aynen sunu diorum "50 yasina geldiginde veya fazla ucmayalim 30 yasina geldiginde fikrin deisirse? bu siyasi sembol hayatini etkileyecek kadar dert olursa basina?".onun icin sevdiginiz ve asla bikmayacaginiz bisi yaptirmanizda fayda var.lotr olayi guzel fakat yillar gectikce inanin bana dostlarim demode olacaktir.ve kalici yaptirmanin zerre kadar mantigi yoktur.felsefik bisiler uzak dogu ile ilgili cesitli melek motifleri tribal-ejderha motifleri benim tercihim.(sembol ve tribal olarak)

velasil, gunumuzde populer olan seylerin dovmesini yaptirmak son derece sacma ;) iyi dusunun ve tasinin

bu arada ben dovmemden gayet memnunum.cunku samurailara takigim ve bu gecmicek :)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]

[Bu mesaj MyDyingBride tarafından 12 Kasım 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

swastika veya gamalı haç deniyor arkadaşların arasında rezil olma

said:
Cuma, 11 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
....bnm sol kolumdabi nazi işareti var kucuk bişi ama geiciek yakında. işte bu kadar

sorusu olan varsa sorsun cekinmesin

[Bu mesaj Goering tarafından 12 Kasım 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stifler, 11 Kasım 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
işte abi resimler guzelde
anlamlarınıda bulmam lazım bnm =)

bende oyle bi şans var
ben elfce dovme yazdırırım
sectigim
elfce ipne demek olur =))

ehueuheuehueuh mühehehehe :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Yönlendir
Sosyal ağlarda paylaş

hala adam gibi anlamlı
elfce bir soz istiyorum
beni kendine baglayacabilecke
ama bitane bile
ogrenemedm daha..
bitane daha var o cok hosuma gidiyo
ama alternatifde olsun istiyorum[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...