BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 http://www.ebonskull.org/DrowDictionary.htm iste guzel bence epey[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 @buldog ilgimi cekti bakıyorum saol[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 np herzaman[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 http://entmoot.tolkientrail.com/showthread.php?t=4285 benden bitane daha bulduk[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Que es solus samanus omitorus prodo zamanus turkçe meali: sakla samanı gelir zamanı[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 latince o...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çaktırma..[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 =) yok mu yav hic elfce kafaı yicem aramasam onume 1000 tane cıkar =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 benim uvey babamın arkadası arkasına bir panter yaptırmıs butun sırtı kaplayan panterin penceleri sanki omuzlarına girmis gibi yapılmıs kanlar falan cıkıyor gibi cok guzeldi bende yaptıracam :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 stifler, elfçe olsun ister çamurdan olsun mantalitesi, ilerde o dövmeyi üstünde görüp seni " o zamanki zihniyetimi dıtıyım" demekten kurtarmaz. Hem güzel bir söz bulayım da yazdırayım çok komik bir olay. Dövmesini yaptıracağın şeye aşık olman lazım. Günlerce elinde gezdirip ondan sıkılmayacağını anlaman lazım. Arkadaşım sol kürek kemiğine azrail dövmesi yaptırdı. Ama yaptırmadan önce resmi 5 ay boyunca elinde gezdirerek, bundan sıkılmıyacağını garantiye almak istedi. Böyle bir anda "elfçe çok karızma pls" diye dövme yaptırılmaz. Hayatın boyunca taşıyacaksın.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cicu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ayy çokk irennçç bu resimdekileerr. git başka bişeyy yaptııırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben yazın geçici dövme olraktan bileğimin biraz gerisine yüzüğün üstünde yazılanları yazdırcam.. bi de boynumun altına sırtıma doğru Shalafi yazdırcam ama geçici ben korkarıkm kalıcıdan sıkılırım deliririm...[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 www.grey-company.com www.gray-company.com ikisinden biriydi.. Elfçe anlatır burası.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bilegimin hemen ustunde dirsek baslangicinda bir japonca samurai motifi barindirmaktaim ve kessinlikle pisman deilim :).dovme yaptirmak isteyenlere herkesin soyledigi basit bir tavsiye vericem.kalici yaptiracaksaniz bikmayacaginiz sıkılmayacaginiz bisi olmali.bazi insanlar "gamali hac yaptircam" gibi sacma sapan seyler soyluorlar, aynen sunu diorum "50 yasina geldiginde veya fazla ucmayalim 30 yasina geldiginde fikrin deisirse? bu siyasi sembol hayatini etkileyecek kadar dert olursa basina?".onun icin sevdiginiz ve asla bikmayacaginiz bisi yaptirmanizda fayda var.lotr olayi guzel fakat yillar gectikce inanin bana dostlarim demode olacaktir.ve kalici yaptirmanin zerre kadar mantigi yoktur.felsefik bisiler uzak dogu ile ilgili cesitli melek motifleri tribal-ejderha motifleri benim tercihim.(sembol ve tribal olarak) velasil, gunumuzde populer olan seylerin dovmesini yaptirmak son derece sacma ;) iyi dusunun ve tasinin bu arada ben dovmemden gayet memnunum.cunku samurailara takigim ve bu gecmicek :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] [Bu mesaj MyDyingBride tarafından 12 Kasım 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 elfçe "elfçe dövme arıyorum" yazdır PS:typo [signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust [Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 12 Kasım 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yaptırmayın abi cilt kanseri vs. kendinizi düşünün :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Türkçe torbaya mı girdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 swastika veya gamalı haç deniyor arkadaşların arasında rezil olma said: Cuma, 11 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki: ....bnm sol kolumdabi nazi işareti var kucuk bişi ama geiciek yakında. işte bu kadar sorusu olan varsa sorsun cekinmesin [Bu mesaj Goering tarafından 12 Kasım 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 nazi işareti diyince niye rezil olsun ki işte.. nazi işaretiyle eşleşmiş yani gamalı haç :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Stifler, 11 Kasım 2005 21:32 tarihinde demiş ki: işte abi resimler guzelde anlamlarınıda bulmam lazım bnm =) bende oyle bi şans var ben elfce dovme yazdırırım sectigim elfce ipne demek olur =)) ehueuheuehueuh mühehehehe :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stifler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya konu dagıldı iyice =( elfce elfce elfce =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Türk olmayın. Gidin temizliğinden emin olduğunuz bir yerde yaptırın dövme. Allah allah ya bela alacaksınız başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 karar verdin mi?[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stifler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hala adam gibi anlamlı elfce bir soz istiyorum beni kendine baglayacabilecke ama bitane bile ogrenemedm daha.. bitane daha var o cok hosuma gidiyo ama alternatifde olsun istiyorum[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Güç yüzüğündeki rünleri yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 nazi işareti diyince niye rezil olsun ki işte.. nazi işaretiyle eşleşmiş yani gamalı haç :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Stifler, 11 Kasım 2005 21:32 tarihinde demiş ki: işte abi resimler guzelde anlamlarınıda bulmam lazım bnm =) bende oyle bi şans var ben elfce dovme yazdırırım sectigim elfce ipne demek olur =)) ehueuheuehueuh mühehehehe :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya konu dagıldı iyice =( elfce elfce elfce =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Türk olmayın. Gidin temizliğinden emin olduğunuz bir yerde yaptırın dövme. Allah allah ya bela alacaksınız başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 karar verdin mi?[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hala adam gibi anlamlı elfce bir soz istiyorum beni kendine baglayacabilecke ama bitane bile ogrenemedm daha.. bitane daha var o cok hosuma gidiyo ama alternatifde olsun istiyorum[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Güç yüzüğündeki rünleri yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar