Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 harbiden berbat bişi bilgilendirdiğin için sagol bende o siteden bir ekran kartı almaya niyetleniyordum imkanı yok almam artık[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 geçmiş olsun,umarım mücadelen sonuçlanır. keşke bunları herkese duyurabilsek.gazetede falan tanıdık olsa..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 iyi bi dava ac derim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Kitap falan almak iyide elektronik eşya almak sakat bence internetten.Bende hepsiburadadan 2 telefon aldım teslimat falan iyide bozulan parçalar geri gelmiyor heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bence de bu tür durumlarda olayı iyice toparlayıp dava açmak lazım. genellikle insanlar tepkisiz kaldığı için bu tür çalışanlar yaptıkları yanlışı devam ettiriyorlar. dur demek lazım en azından tüketici haklarını savunan gruplardan biriyle itibara geçersen yardımcı olabilirler sanırım[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ya türkiyede böle bi dava ne zmn sonuçlanır nası sonuçlanır onuda düşünmek lasım.2 yıl davayla urasıp bi sonuç alamamakta var...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aslında hızl sonuclanabilir cünkü millet yolsuzluga son diye haykırıyo türkiyede ve kamaoyu onalri eritri bence davayi kazanırsın yani :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bascuda.com ile benimde bi e-con adsl moden sorunum olmuştu adamlar bana kullanılmış ve bozuk olan bi modemi yolladılar kutusu filan hasarlı geri iadede bunu geri alamayız kutu hasar görmüş dediler bayaa bi tartıştık sonuçta iade aldılar parayı gönderdiler ama ordaki elemanın son sözleri tüm niyetlerini gösteriyodu adam bana evet bu modem gerçekten bozuktu ama biz şimdi bunu başka birine göndercez dedi saolsun tüketici haklarını koruma derneği :) benim tavsiyem Türkiye'deki alışveriş sitelerinden uzak durun çoğunluğu sahtekar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Üzüldüm gerçekten... Olaya pozitif bakamadım bile..Hani işleri vardır başları kalabalıktır..vs.vs.. gibi! Ayıp,Yazık,Günah ![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Teşekkürler arkadaşlar, amacım bu lanet sitenin gerçek yüzünü gösterebilmek. Bu arada ilk mesajımda yazmıstım fakat tekrar belirteyim. Okumakta fayda var, Buda Gunn'a yaptıkları bir rezaletti: click[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kuzenim hepsiburadada calisiyor ve kendisi bile nefret etmis durumda kuzenimin direk soyledigi aldiklari paralari 1 1.5 ay rehinde tutup degerlendiriyorlar para kazaniyorlar. her turlu pisligi yapip parada kazaniyorlarmis bu arada tabi seninkide bir secenek gerci ben o karti alan x beyin cebe attigina inaniyorum ya.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Al işte. Bunu bi hepsiburada çalışanı bile soluyorsa ne hayır beklenır o yerden ya...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ne rezalet bir şirket bu ya 8 kasımda ürün siparişi verdim hala tedarik sürecinde yazı yazdım yasal haklarıma başvurucam diye ne yapabilirim kanuni açıdan tam olarak ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 internete adam gibi guvenemiom alisveris konusunda.. onun icin realden yapmayi tercih ediorum.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende güvenemiyorum internete resim oyunları şekil oyunları vs ürün gelince hayal kırıklığı...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: MyDyingBride, 15 Kasım 2005 14:42 tarihinde demiş ki: internete adam gibi guvenemiom alisveris konusunda.. onun icin realden yapmayi tercih ediorum. +1[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aynen bende hem malı ellicen koklican hissetcen[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 www.sendit.com dan alın arkadaşlar gerçekten yabancı falan diye şey yapmayın hem çok ucuz hem ürün yurtdışından geliyor diye extra teslimat süresi uzamıyor (bana 5 günde gelmişti valla) ayrıca şöylede bişey var. aldığım ürün bana geldi ve sendit'e mail çektik teşekkür ederiz ürünü aldık falan diye. ve ertesi gün bu maile cevap geldi işte ürünün size teslim olduğunu öğrenmek bizi mutlu etti falan diye. yani cevap gelmesi için illa bi problem olmasıda gerekmiyor ilgileniyorlar gerçekten. ya bende hepsi burada'da bi kere aradığım ürünü bulamadım bi okadarda kıt site yani. hem üçkağıtçı hemde ürün kıtlığı olan bi site[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Şehrindeki tüketici hakları birimine başvur 15 gün mahkeme biter. Eskidendi o şirketin peşinde koşmalar hemen gidiceksin tüketici hakları merkezine şikayet ediceksin 15 günde sorunun çözülecek. İl İl Hakem Heyetlerinin Tam Listesi Yeni Tüketici Yasası [Bu mesaj CorteZ tarafından 15 Kasım 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 geçmiş olsun bilgilendirdiğin için teşşekkür ederim cünkü akın zmanda bende netten alış veriş yapmayı düşünüyordum.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar