Invulon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 [spo1=Sith Code ve Sith Gelenekleriyle ilgili ]"Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me." Sith Code u bile belli bi sekilde yorumlayabilirsin dusununce daha derin anlamlari var ama basic olarak Apprenticelerin Masterlarina yerini almalariylada alakali bence "Through passion, I gain strength." Sithler guclerini tutkularinda hirslarindan alirlar. Guc ihtirasi her zaman daha fazlasini istemeleri herzaman kendi kendilerine savasmalarinin sebebi olmusdur, Anakin : I'm not the jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't, "Palpatine : all who have power are afraid to lose it" guc hirsi icin yapmiycaklari sey yokdur "Through strength, I gain power." Kendilerinde cesaretleri bulduklarinda bu gucu kendi masterlarina karsi kullanirlar, bunun bircok ornegi var Darth Malak kendi masterinin star destroyerina saldirip oldurmeye calismasi, "Anakin : Together we can overthrow the Emperor." "Darth Vader: Join me and we will rule the galaxy as Father and Son" Anakin her zaman Emperorun yerinde gozu vardi "Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken." Darth Malak masteri Ravendan kurtularak dahada guclendi kendini Dark Lord of the Sith olarak ilan etti, Dark Sidious kendi masterini oldurdu ondan bildigi herseyi ogrendikden sonra. Sebeb? cunku daha fazla guce sahip olup kendisi yonetmek istedi ve kendi masterindan kurtuldukdan sonra kyber kristaliyle inanilmaz bi guce erisdi, Anakinden sonraki en yuksek Midichloriana sahip (kyber kristaliyle) hatta bu kristal 3ncu filmdede goruluyor. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 neyse diger bi konuya atliyim, Windu Dark Side teachinglerini ogrendigine dair bi yazi okumusdum dusununce lightsaber Form vii kullaniyor, form vii yi Sith Lordlarindan baska kullanan Jedi varmi? purple lightsaber diger kullanan aklima gelen Mara Jade, Emperorun pupili(idi) Dookuyu oldurme sansi varken saberini Jango Fett e tutmusdu, 2nci filmde izlerseniz dikkatli ilk once jangonun blasterini kesdikden sonra kafasini kesiyor, Jedilarin rehineleri oldurmemelerine ne oldu? jetpacki zaten calismiyordu tutsak alabilirdi ama oldurdu, emperora yapmaya calisdigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Invulon seni şuraya alalım o zaman :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yok daha neler ... Adamlar öyle şeyler yazmışlar ki bikaç tanesi dışında, "Bakın Mace Windu zenci, yani kara, demek ki karanlık tarafta" diycekler nerdeyse...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol biraz abartmislar ama benim solediklerim kafama takilanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Orada dookuya cörk diye arkadan kılıcı sokamazdı jedi code a göre, bir de dooku zaten tahminen hissetmişti Winduyu forcela. Ayrıca Dooku orada konuşacak, belli, ama zırhının her tarafından abidik gubidik şeyler çıkartan çok işlevli güvenilmez isviçre çakısı gibi adam bu konuşma sırasında "lolö" yapabilirdi. Kılıç rengi tamamen Samuel "abi ben bu renk istiyorum" dedi diye o renk oldu, açıklanmıştı o. Savaşta direk öldürmesine gelince, Windu agresif bi adam. Darkside'ı az biraz öğrenmiş olabilir, hatta kullanıyo da olabilir ama dozajını kaçırmadan kullanıyor. Yine de genel olarak agresif bir savaşçı. Hem orada esir alınacak ortam yoktu, her yerde yüzlerce droid jedi kapışıyo, adama esirimsin der bırakırsın 2 dk sora sırtından vurur seni. Blasterını kesmiş olman da farketmiyo. Adamın zırhta flamethrowerdan lazere bıçaklardan füzeye (füze bobadaydı gerçi galiba) herşey var.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol ben mor lightsaber isterim dedi diye verdilerse lucasin sucu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bir de şey var, jediler adam öldürmez diye birşey yok ki. episode IV, episode VI izledim mevcut jedilar (ehe luke var bi ama obi de vardı) kol koparıyor adam öldürüyor felan acıma yok ki.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Oldurmesi bence so nderece doal o savas ortaminda ama windunun oldurdukten sonra bakislari cok sey ifade ediyor. gel gorki windu dark side i kesinlikle dogru amaclar icin kullaniyor sith dark jedi falan deil imkansiz yani. bu arada bi yerde gripte yapiyor windu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Adam palpatini kim tahmin edebilmişti dio.E bis etmiştik çeneden.Adam direk çene zaten o nası bişise.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben hala episode 1'deki qui-gon&Obi-wan vs darth maul dövüşünün en iyi saber duel olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Maul eğer force push kullanmasaydı Obi-wan genede kesecekti onu. Acaip gaza gelmişti. En açık seçik anlaşılabilir duel oydu zaten. Birde episode 2'de dooku vs yoda var. Onun dışındakilerde hep aşırı yakın çekim kullanılmış ve sahneler çok karanlık. Hiçbirşey belli olmuyor. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi saber kullanıcılarından biri. Ayrıca Force Push'dan başka bişi kullandığını da görmedik 4 filmde. Sanırım bir kaç kere de mind trick kullandı. Ayrıca episode 3 te en beğendiğim yerler Anakin & Padme ve Anakin & Palpatine olan sahneler. Özellikle Palpatine'in Anakin'in aklını çelme çabaları çok iyi olmuş. Gerçi Windu'dan sonra diz çöküp Palpatine'e sadakatini vermesi saçmaydı. Daha farklı bir şekilde bekliyordum. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 01 Haziran 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 battı balık yan gider diye diz çöktürdü lucas bence. bu arada episode 3'ün DVD'si ne zaman çıkıyor kesin bir tarih var mı?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Catscratch, 01 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Ben hala episode 1'deki qui-gon&Obi-wan vs darth maul dövüşünün en iyi saber duel olduğunu düşünüyorum. aynen öyle bence de. diğer filmlerde bir koşturmaca var çok iyi seçemiyorsun ne nedir, ne değildir.. said: Ayrıca episode 3 te en beğendiğim yerler Anakin & Padme ve Anakin & Palpatine olan sahneler. Özellikle Palpatine'in Anakin'in aklını çelme çabaları çok iyi olmuş. Gerçi Windu'dan sonra diz çöküp Palpatine'e sadakatini vermesi saçmaydı. Daha farklı bir şekilde bekliyordum. katılıyorum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 o dövüşün güzel olmasının nedeni maul =)..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eski konuya tekrar döndüğüm için özür dilerim ama: said: Invulon, 01 Haziran 2005 03:25 tarihinde demiş ki: Sithlerin birbirini oldurmesinin gelenek olduguna dair offical bi yazi yok ama Sith Gelenekleri su ana kadar yayinlanmis Kitaplar, Star Wars Comics ve diger online kaynaklardan arastirinca buna KOTORdaki bazi gecen bilgileride eklediginde belli bi sekilde ortaya cikiyor Sith Lordlarimom pupilleri kendi aralarinda apprentice olmak icin savasmalari Sith Lordlarinin daha fazla guc kazanmak icin birbirleriyle savasmalari Sith Tarihcesinde geciyor genel olarak Apprenticelerin Mastera donmesinin bircok ornegi var Darth Sidiousun kendi masteri Darth Plagueisi oldurup yerine gecmesi Feedon Naddin Dark Lord of the Sith olmayi beklememek icin ayrilip kendi imparatorlugunu kurmaya calismasi Naga Shadowun Ludo Kresshe Dark Lord of the Sith olmak icin meydan okumasi Darth Sion and Darth Nihilusun kendi masterlari DarthTrayaya ihanet edip ondan kurtulmaya calismalari Darth Malakin kendi masteri Dart Ravena ihanet edip yerine gecmeye calismasi bunlar aklima gelenler acikcasi bi gelenek olarak goruyorum burada anlattıklarının hepsi episode 1 - the phantom menace'dan binlerce yıl önce sith'lerin kendi aralarında kapıştıkları zamanlar. ben zaten senin fikrine katılmadığımı söylediğim mesajda: said: -MrBomb-, 01 Haziran 2005 01:04 tarihinde demiş ki: nası bu kadar emin bi şekilde sith geleneği olduğunu söylüyosunuz ya? sithlerin binlerce yıl önce sürekli kendi aralarında savaştıklarını, birbirlerini yediklerini biliyoruz ama darth bane'in kuralından sonra kaç tane sith tanıyoruz ve bunlardan kaç tanesinin master'ını öldürdüğünü biliyoruz ki bunun bi gelenek olduğunu söylüyosunuz? yani burda, bunu söylemiştim, sith'ler çok eski zamanlarda hep birbirleriyle mücadele ediyolardı, çünkü güç denen şeyi isteyen bi dolu sith lordu vardı. zaten darth bane, sith'lerin bu güç tutkusu yüzünden birbirlerini yemelerini engellemek için "a master and an apprentice" kuralını koydu. ve darth bane'in bu kuralını koymasından sonra kaç nesil sith lordu oldu (yani birbirleri ardından sith lordu olanların sayıları kaç taneydi) bilmiyoruz. ve kaç apprentice'in kendi master'ını öldürüp onun yerini aldığını da bilmiyoruz. kısacası senin bahsettiğin konuyla benim bahsettiğim farklı. sen, binlerce yıl öncesinde (battle of yavin'in 5000 yıl öncesi, george lucas'ın doğruluğunu onayladığı darkhorse comics yayıncılıktan çıkan kitaplara göre) sith imparatorluğu ve onun ardından sith imparatorluğunun çöküşü zamanlarında sith'lerin kendi aralarındaki mücadelelerinden bahsediyosun. ayrıca bu zamanda da gelenek olan "apprentice'lerinin master'larını öldürmesi" değil, "güce sahip olmak için, yolunu kesen diğer sith lordlarının hepsini alt etmesi" (yani sadece master'ını değil, güce ulaşmasını engellicek herkesi yolunun üzerinden kaldırması) idi. ben ise, o savaşlardan sonra, darth bane'in "a master and an apprentice" kuralını koyduktan sonraki zamandan bahsediyorum. ve bu benim bahsettiğim zamanda yaşamış olan sith'ler hakkında fazla bilgimiz olmadığı için (darth sidious ile darth plagueis dışında) de "masterlarını öldürmek onların geleneği" diyemeyiz. bunu söylemeye çalışıyodum. yeni başlanan mace windu konulu tartışmayı böldüğüm için özür dilerim ama bunu söylemeden rahat etmicektim :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 01 Haziran 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 episode 1 ve 2 yide izledim..ikisi arasında feci teknoloji farkı var...1 iğrenç bence...bunu gördükten sonra 1977 lerde yapılan filimleri hayal dahi edemiyorum... acaba lucas amcamız yeniden çekmeyi düşünürmü eski filimleri? ki bu bence oldukça mantıklı ve gerekli...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hmm sidiousun tasidi kiristal nedir enrden bulmustur ? cloen warsun 1-2-3-4 20-21-22-23-24-25 ini izleyebildim sade clone warsda varmidir?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kyber kristalinden lucas vazgeçmiş herhalde.. bulduğu şey bir jedi holocron. palpatine'in expanded universe macerası burda.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Invulon, 01 Haziran 2005 04:17 tarihinde demiş ki: neyse diger bi konuya atliyim, Windu Dark Side teachinglerini ogrendigine dair bi yazi okumusdum dusununce lightsaber Form vii kullaniyor, form vii yi Sith Lordlarindan baska kullanan Jedi varmi? purple lightsaber diger kullanan aklima gelen Mara Jade, Emperorun pupili(idi) Dookuyu oldurme sansi varken saberini Jango Fett e tutmusdu, 2nci filmde izlerseniz dikkatli ilk once jangonun blasterini kesdikden sonra kafasini kesiyor, Jedilarin rehineleri oldurmemelerine ne oldu? jetpacki zaten calismiyordu tutsak alabilirdi ama oldurdu, emperora yapmaya calisdigi gibi mace'in stilinin adı Vaapad ve sadece 3 jedi usta seviyesine gelebilmiş bu stilde bu stilde saldırı öfkeyle yapıldığı için kullanan diğer kişiler dark side'a geçmiş mace'in saber'ının mor olmasının nedeni de samuel jackson'ın farklı bir renk kullanmak istemesi[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Suark, 01 Haziran 2005 11:54 tarihinde demiş ki: Adam palpatini kim tahmin edebilmişti dio.E bis etmiştik çeneden.Adam direk çene zaten o nası bişise. ahahaha çok güldüm[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Uzayda ses olmaması meselesinide kendimizi, star wars tamamen farklı bi evren bildiğimiz "earth" diye bi dünya yok onun içinde uzayda ses olması ihtimali normal" diye avutabiliriz.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ses olması için hava olması lazım. hava da uzayda yoktur. sessiz film olmasından daha iyidir tabii ki.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Mandoo, 01 Haziran 2005 16:54 tarihinde demiş ki: episode 1 ve 2 yide izledim..ikisi arasında feci teknoloji farkı var...1 iğrenç bence...bunu gördükten sonra 1977 lerde yapılan filimleri hayal dahi edemiyorum... acaba lucas amcamız yeniden çekmeyi düşünürmü eski filimleri? ki bu bence oldukça mantıklı ve gerekli... asıl 1 2 yi yeniden çeksin eski teknolojiye göre :P.En güzelleri eskileri zaten =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aklıma birşey takıldı said: Invulon, 30 Mayıs 2005 23:17 tarihinde demiş ki: most powerful 20 jedi of all 1. Luke Skywalker 2. Yoda 3. Aenon Jurtis (Ancient Jedi Master) 4. Obi-Wan Kenobi 5. Kaja Sinis (The Very First Jedi and Founder of the Jedi Order) 6. Mace Windu 7. Ben Skywalker (Son of Luke Skywalker and Mara Jade) 8. Plo Koon 9. Anakin Skywalker 10. Ce Ce Denowai (Most Powerful Female Jedi of All Time) 11. Kyle Katarn 12. Ki Adi Mundi 13. Princess Leia Organa Solo 14. Mara Jade Skywalker 15. Kit Fisto 16. Qui-Gon Jinn 17. Shintor Beerus (Ancient Jedi Master) 18. Yendar Platis (Ancient six-armed Jedi Master) 19. Bontu Sitmus (Whill Jedi Master Who Taught Yoda) 20. Anakin Solo (Son of Han Solo and Princess Leia şimdi bu listeye göre düşünürsek, qui-gon jinn o kadar ezik ki, leia'dan bile daha kötü bir jedi (leia ne zaman jedi oldu ki bu arada?) ancak listenin en üstlerindeki yoda'dan bile daha çok şey biliyor, birkaç sayfa önce gördüğümüz gibi, qui-gon, yoda'nın masteri oluyor. e madem bu kadar ezik bi adam, nasıl o ölümden sonraki yaşamı keşfediyor, yoda'ya masterlik yapıyor felan? diğer bir sorum ise, count dooku mace windu'yu kılıç savaşında yendi deniyor. count dooku'nun masterı sidious. ama mace windu sidious'u kolayca alt edebiliyor. count dooku niye bunla uğraşmak yerine saf saf droid ordusu komuta etmekle uğraşıyor? obi wan count dooku'yu yenemedi ama anakin yendi. buna karşın obi wan anakin'i yendi. bunun gibi birşey mi acaba bu durum da?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Suark, 31 Mayıs 2005 18:55 tarihinde demiş ki: şindi bi rank yapalım. Anakin: +lar 1-)Maço, kızını idare etmeyi biliyo burdan baya puan alıyo 2-)Karizmatik 3-)O bir baba 4-)Öyle elektrikle falan uğraşmıyo direk karizma force kullanıyo 5-)Yüzündeki sub_zero çiziği çok iyi 6-)Gözü kara.Sith oldumu sith lord olçam ben kescem dedeyi diyo -leri 1-)Çok hırslı. okadar al sana bazı eksiler: -çalışmaktan çekiniyor tembel -kendini bir halt sanıyor -şımarık -çok gıcık bir yüz ifadesi var (episode 2 ve 3) luke konusunda ise, jedi'ları tekrar topluyor, çoğu jedi'ı bu eğitiyor. obi wan ve yoda bunun masterı oluyor. koskoca imparatorluğa kafa tutuyor.. daha ne artı istiyorsun ki al buyur..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar