Regalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DasDa, 12 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Level 60 olmadan pvp hakkında fikir belirtmek yanlış. Çok şey değişiyor 60 olana kadar. 60 olana kadar pvp yapilmiomu :))[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 neyse öbür sınıfları deli gibi bufflayıp şamanları pek bufflamayacaklar öyle olacak bu iş gibi. mage gibi instant nuke atıp priest gibi flash heal kullanıp üstüne kalkan takmamış plate armor değerine sahip olacaksın, aoe slowun olacak ooh ooh.. ölmeyen sınıf varsa o da şaman, 5 dakikalık cd'ler kullanmadan da gayet güzel ölmüyor kendileri acemi değillerse..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: dwight, 13 Kasım 2005 01:39 tarihinde demiş ki: nerf meh veya learn to play nabss:) adet olmuş ya artık herkezin dilinde bir photoshop kelimesi. bu resmi 100 de 50000000000000000000 kez büyütünce manaın yazdıı ilk yerde ki 1 in sol en alttaki 1 karesi değişik gerçek değil bu resim. :D:D:D ( EXTRA NOT: ciddiye almayın geyik yaptım FFS O_o ) Her neyse, doğruya doğru Thocuum yapmış; Learn to play![signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde![Bu mesaj Asphodel tarafından 13 Kasım 2005 05:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 10238 mana çok normal, earthfury giyen 7250 manalı troll şamanlar var ED'de. iç bir tane flask bir de arcane intelligence/motw al sana 10k mana. gerçek olmaması için hiç neden göremiyorum, zaten ten storms parçaları giyiyor bayağı belli ki..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eee zaten gerçek değil dememin tamamen mavra olduğunu belirtmek için 3 tane şu salak surattan ( :D ) yaptım ya. Biliyorum bende gerçek olduğunu. EDIT: aha notuda koyduk. konu gerçek yalana döner aman allah korusun. [signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 13 Kasım 2005 05:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet 10 k manayla pvp yapan shaman kac strsi war aceba 29 mutydu taurenler baslarken ehuehue ya zaten paladiinide shamanında cilesi abi epic setler milyon mannan var ama dmg vurma sen o shocklari biz koyduk ole ama sakın dmg felan vurma ya o zaman koymasalardı abi bu classarı ne guzel priest warrior mage rogue olcaktı 4 class en guzeli[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bonecim oarada adam zaten dmg cilık oynamiyor BG ye girecekse yapar bi tam full Black dragon scale set + cown of dest vs yapar 1k base ap aslanlar gibi takilir dmg istiyorsa[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Sam, 13 Kasım 2005 05:28 tarihinde demiş ki: neyse öbür sınıfları deli gibi bufflayıp şamanları pek bufflamayacaklar öyle olacak bu iş gibi. mage gibi instant nuke atıp priest gibi flash heal kullanıp üstüne kalkan takmamış plate armor değerine sahip olacaksın, aoe slowun olacak ooh ooh.. ölmeyen sınıf varsa o da şaman, 5 dakikalık cd'ler kullanmadan da gayet güzel ölmüyor kendileri acemi değillerse.. Kalkan takarsan min. 5k armor oluyor peki ya 2h UF gibi Wf vurabiliyormusun ? 2H girersen armor 2.5k oluyor buda %23 dmg redu. oluyor .. 2.5k armormu batıyor birilerine ? Mageler poly +41 yard dan fire+pom pyro+blast fln yapması gibi shamandadamı combo varda shamanlar yapmıyor ? Shamanla mage'in nukelerini bir tutamazsın bile.. Cd'sizde hayatta kalıyormuş zaten diger classlar gibi 32 tane cd li abiltymiz yok olanlarda dünyayı kurtarmıyor birisi Ns digeri Elem.. Ölmeyen class diyorsun şakamı bu ? Paladin ve Druid kadar uzun dayanabilen 2 class varken shamanı örnek vermen şaka gibi bişi zaten.. Cd'lerden bahsediyorsunda Lay on Hands / Holy Shield ve Heal atarken fiziksel attacklara immune olan zımbırtıdan bahsetmiyorsun bile.. Shamanı öyle bir anlatmışsın ki hayatında shaman oynamamış adam neymiş la bu shaman dicek resmen.. Kaç aydır bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsun ama degişen birşey yok ...[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 +1 Caprice[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 HAHAHAHA akşam akşam bayağı güldüm ya hala şaman şaman diye ağlıyolar ya HAHAHAHAHAHAHAH. işte biri gelenek başlatıyor nerf şaman millet de takılıyor hahahahah. Ayıp ayıp her yerde söylemeyin de millet şamanı yanlış bilmesin bari. Şamanlar level 60 olunca uçabiliyorlar zaten bak oda var.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: CapriceXante, 13 Kasım 2005 14:58 tarihinde demiş ki: said: Sam, 13 Kasım 2005 05:28 tarihinde demiş ki: neyse öbür sınıfları deli gibi bufflayıp şamanları pek bufflamayacaklar öyle olacak bu iş gibi. mage gibi instant nuke atıp priest gibi flash heal kullanıp üstüne kalkan takmamış plate armor değerine sahip olacaksın, aoe slowun olacak ooh ooh.. ölmeyen sınıf varsa o da şaman, 5 dakikalık cd'ler kullanmadan da gayet güzel ölmüyor kendileri acemi değillerse.. Kalkan takarsan min. 5k armor oluyor peki ya 2h UF gibi Wf vurabiliyormusun ? 2H girersen armor 2.5k oluyor buda %23 dmg redu. oluyor .. 2.5k armormu batıyor birilerine ? Mageler poly +41 yard dan fire+pom pyro+blast fln yapması gibi shamandadamı combo varda shamanlar yapmıyor ? Shamanla mage'in nukelerini bir tutamazsın bile.. Cd'sizde hayatta kalıyormuş zaten diger classlar gibi 32 tane cd li abiltymiz yok olanlarda dünyayı kurtarmıyor birisi Ns digeri Elem.. Ölmeyen class diyorsun şakamı bu ? Paladin ve Druid kadar uzun dayanabilen 2 class varken shamanı örnek vermen şaka gibi bişi zaten.. Cd'lerden bahsediyorsunda Lay on Hands / Holy Shield ve Heal atarken fiziksel attacklara immune olan zımbırtıdan bahsetmiyorsun bile.. Shamanı öyle bir anlatmışsın ki hayatında shaman oynamamış adam neymiş la bu shaman dicek resmen.. Kaç aydır bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsun ama degişen birşey yok ... Abi palalara ne anlatıon zaten.. Plate giyip heal basar bi de mail armorumuza bok atarlar.. Pala= Balon + HS[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: CapriceXante, 13 Kasım 2005 14:58 tarihinde demiş ki: Kalkan takarsan min. 5k armor oluyor peki ya 2h UF gibi Wf vurabiliyormusun ? 2H girersen armor 2.5k oluyor buda %23 dmg redu. oluyor .. 2.5k armormu batıyor birilerine ? 2H takılma şok at lightning at. gene mage gibi dmg vuruyorsun aşağı yukarı. nasılsa zırhlar sadece +healing değil paladin gibi, +nature effects diyor hem healler hem nukeler etkileniyor bundan.. said: Mageler poly +41 yard dan fire+pom pyro+blast fln yapması gibi shamandadamı combo varda shamanlar yapmıyor ? Shamanla mage'in nukelerini bir tutamazsın bile.. 1600 chain lightning atan şaman görüyorum lakin epic fışkıran mageler 2200 frostbolt crit filan atıyor 2 trinket açıp bir de arcane power filan açıp. birisi healli 4-5k armorlu sınıf, öbürüne iki kere vursan ölüyor nerdeyse.. said: Cd'sizde hayatta kalıyormuş zaten diger classlar gibi 32 tane cd li abiltymiz yok olanlarda dünyayı kurtarmıyor birisi Ns digeri Elem.. NS dünyayı kurtarmıyor diyen insan silsin wow'u. bu kadar diyebiliyorum ancak. elem mastery ile chain lightning görmemişsin ayrıca belli ki, yukarıda yazdığım 1600 işte oradan, normalde de atarsın ama garanti oluyor işte.. said: Ölmeyen class diyorsun şakamı bu ? Paladin ve Druid kadar uzun dayanabilen 2 class varken shamanı örnek vermen şaka gibi bişi zaten.. druid en çok dayanan sınıf haline geldi, paladin shieldi yaktı mı bitiyor işi. bizi de buffladıklarında siz hakettiğiniz yere düşeceksiniz.. :-p said: Cd'lerden bahsediyorsunda Lay on Hands / Holy Shield ve Heal atarken fiziksel attacklara immune olan zımbırtıdan bahsetmiyorsun bile.. ilki bir saat, (şaman da ölü halinden kalkıyor saate bir) holy shield değil divine shield o ikincisi. paladinin gücü zaten böyle shield koymalarından belli. invul olmadan kesin geberecek bir sınıf diye koymuşlar işte.. öbür shieldi de açtığın gibi purge yiyor anında.. said: Shamanı öyle bir anlatmışsın ki hayatında shaman oynamamış adam neymiş la bu shaman dicek resmen.. Kaç aydır bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsun ama degişen birşey yok ... sen de kaç aydır bozuk plak gibi "şaman normal" diyorsun lakin şaman oynatmayan kimsenin savunduğu çok nadir bu dediğini..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Asphodel, 13 Kasım 2005 05:42 tarihinde demiş ki: eee zaten gerçek değil dememin tamamen mavra olduğunu belirtmek için 3 tane şu salak surattan ( :D ) yaptım ya. Biliyorum bende gerçek olduğunu. EDIT: aha notuda koyduk. konu gerçek yalana döner aman allah korusun. genelde bazı arkadaşlar laf olsun diye her kelime arasına koyuyor o salak suratları, senin mesajın da öyle bir hava vermişti bana.. iyi madem..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abi 1600 ne ki? hani son vurusta atıyorlar diyosan,sizdede execute var[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hehe sam stormun ligthninginin ikinci vurusu gelmisti bana gruptayken 1500 kusurdu ilki kime vurduysa artik baya etkilemistir yuzde kac dusuyor damage bakmadim gerci zaten modelin combo belli lightning+shock gerci pek shamanlara aglamiyorum bizim serverda isi bilen shaman pek yok iyi itemli shamanlarin coguda resto mc ve bwl icin nerf shadow priest[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Evet shamanlar dunyayı kurtarıyo . interrupt olmadan öküz gibi heali paladin etmiyo çünkü. Aşın artık bu kıyasları, wf-soc benzer seyler, ha wf tabi daha kuvvettli ama şöyle olsada melee 2hand ben vurdum o beni yendi, amanin ya. Her 2 factionda da 60 ar saatin üzerinde 60 lvl tecrübesi olan bi insan olarak konusuyorum, shamanlarda paladinlerde çok gıcık, evet, ikiside birbirinden müstesna , abuk birer char.Kabullenin oynayıni begenmeyende biliyodu karakteri açarken shaman ı paladini, inanın bişey değişmedi, özünde aynı ikiside. Eger bu oyunda görselliği önde tutup alliance açtınızsa haberler şöle. paladin= kendini feda eder(daha nası anlatabilirim basit.) ama herkesi hayatta tutar. Yok ben okudum araştırdım hoşuma gitti racialler shaman falan diyip horde açtıysanız, kıçınızı kollayan bi paladinden yoksunsunuz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 LoL Sam... Fireball+PoM Pyro+Fireblast+Scorch = Chain +Shock diyorsun bide bana b.k atıyorsun güldürme beni.. Canım Elemental Shaman Max 1290 civarı critliyor o senin dedigin über 1600 crit için + Spell damage gear kasması gerekiyor bu seferde Spell Critten ödün vermesi gerekiyor yani %15 ihtimali zor geçer abartı epic dizmedigi sürece.. 3670 Frost Bolt critinin yanında 1600 ü çok görüpte laf ediyorsan zaten boşuna tartışıyoruz.. Paladin min. 2 kere full heal olurken shamanın critlemezse 1550 civarında ki instant healı ultra mega görüyorsan daha ne diyim.. Walla kimin bozuk plak oldugu konusu malum shamanlara aylardır bir degişiklik gelmiyor.. Ha ama sen diyorsun ki kalkan al eline Lightning+shock at diyorsun yani melee de ortalama 80-120 arasında vurarak 5k armorla sacede manasını dmg ye çevirerek oynarsın gayette etkili olabilirsin ama sen bu seferde çıkıp 1500 melee critliyor dersin.. Yani shamanı öyle bir anlatıyorsun ki melee girdimi Wf-Crit procladımı ( sanki her vuruşun wf-crit bak sen ) Wf+Crit procun ihtimali %20 lerin %20 si oluyor yani ortalama 8-10 vuruştan bir tanesini wf crit procluyor buda o min. 3sn speedli silahla min. 30sn de bir olabilme ihtimalini doguruyor.. Ayrıca aynı 1500 wf crit proclayan mega uber shamınımız bide üstüne 1600 Chain Lightning atıyor... Ayrıca 1200 Earth Shock çakıyor.. Üstüne 1sn de Ghost Wolf cast edip 2500 instant heal oluyor... Sen hepsini all in one sanıyorsun sanırım ! Çok merak ediyorsan açarsın bi shaman yada gidersin thottbot'a shaman talent larından 51 puanı dagıtmaya çalışırsın sonra yaptıgın buildin neler yapıp yapamayacagını hesaplarsın.. Bakalım ultra mega uber shamanı becerebilecekmisin 51 puan ile.. Ha bence shaman paladinin antisidir paladinin herşeyini 75 manaya kaldırabilir tabiki ama şunu hala kavrayamadın ki bu oyundaki her class birbirine denk degil.. Nasıl Rogue'un warrior'a karşı şansı warrior'un rogue'a olan şansından daha az oldugu gibi her classın daha az yada daha kolay kapıştıgı karşı classlar var oyunun sistemi ve dengesi bunun üzerine kurulu ve bu yüzden birlik beraberlik yani bir grup çalışması gerektiren instancelar raidler var.. Madem o kadar yanılıyorum Blizzard gerizekalımı ? oyunu shamanın üzerine kurup her classı ezmesini saglayıp oyuncu kaybetme riskini göze alabilecek bir kuruluşmu ? Biraz mantıklı olalım adamlar bu işten para kazanıyorlar ve oyuncu kaybetmeyi göze alamazlar anlattıgın kadar dengesiz bişey yapabilmeleri için.. Ha shaman paladine karşı daha rahat oynar ama warriora karşı degil.. Paladinde rogue a karşı rahat oynar.. Her classın başka bir classı rahatsız edecek şeylerinin oldugu gerçeginin farkına varamadın hala.. Bozuk plak ben olsaydım Blizz aylar önce düzeltirdi bazı şeyleri degilmi?[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuluraptor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Herşey Boş Shadow Priestle Çoş !!!!! Mi Acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Know your enemy know yourself Your victory never be in danger. Alıntısını yapmıştı Ispanak sever şahsiyet (o kendini bilio) *wink*[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 karşıda armorlu, physical dmg veren sınıf görüyorsan 1h+kalkana çevir, caster varsa 2h'ye çevir. wf silahın hızına bakmıyor, (rogue, warrior, paladin bunların hepsi yavaş silah istiyor) istediğin gibi çevir.. o dediğin pom pyro bilmemne atan adam kafasına vurulunca self-heal kasamıyor, iki vurdun mu canı kalmıyor zaten. bizim olaya execute diyorsun da alakasız, 1sn sürüyor zaten adamın heali 1,5sn. daha şaman öldürdüğümü hatırlamıyorum bununla. warrior gibi instant olsa eyvallah derdim.. paladinin iki kere full healı demişsin, birisi 1 saat cd'li (ve mana poolu sıfırlıyor onu kullandın mı öldün zaten) ve öbürü de divine shield, 12sn paydos veriyorsun o arada adam isterse bandaj yapar isterse heallenir. nature's swiftness 3dk cd ve combata paydos yok, aynen devam edebiliyorsun.. 1500 wf filan bişiler saçmalamışsın geçiyorum. kendi kendine abes uydurmuşsun laf olsun diye, benim yazdıklarıma cevap bulamıyorsan hayali senaryolar uydurmana gerek yok.. thott hesaplarını yaptım zaten gayet güzel buildler çıkıyor. hiçbirşeyi laf olsun diye almıyorsun, her aldığın işe yarar şeyler. priest gibi flash heal atıp üstüne mage benzeri dmg verebilirsin ya da warrior gibi takılırsın nasılsa aoe snare var hani imba paladinde olmayan, hamsting de lazım değil.. "şaman paladinin antisidir" antisi olmayan sınıf var mı be lol, sayıyorum, yalansa yalan de: - mage - priest - paladin - warlock bunların hepsini kolayca yenebilir şaman. druid için de aynısı geçerliydi ama abartı buffladıkları için biraz değişti durum. diğer 3 sınıfı da aynı kalitede ekipmanla yenebilir. her sınıfa karşı kullanabileceği alet edavatı mevcut, hani birşey eksik mi diye baksan yok. poly yiyeceksen grounding, seduce yiyeceksen tremor, rakip cast yapıyorsa oyunun en düşük cd'li spell interrupt'ı, aoe snare, poison kaldırma, hızlı ve güçlü heal, oyunun üçüncü seviyede armor sınıfı, uzaktan nuke, rogue ve warrior self-buffları hariç herşeyi kaldırabilme, purgelenemeyen silah imbueları.. bunları hepsi talentsız emre amade.. "Madem o kadar yanılıyorum Blizzard gerizekalımı ? oyunu shamanın üzerine kurup her classı ezmesini saglayıp oyuncu kaybetme riskini göze alabilecek bir kuruluşmu ? Biraz mantıklı olalım adamlar bu işten para kazanıyorlar ve oyuncu kaybetmeyi göze alamazlar anlattıgın kadar dengesiz bişey yapabilmeleri için.." evet gerizekalı, diablo 2'de de amazonları milleti yaklaşamadan delip geçen bir sınıf haline sokmuşlardı. burada da ayarı kaçırdılar, şimdi herkesi tek tek bufflıyorlar şamanlara birşey vermeden. düzeltmeye çalışacaklar hatalarını bakalım sonunda nasıl birşey çıkacak.. "Eger bu oyunda görselliği önde tutup alliance açtınızsa haberler şöle. paladin= kendini feda eder(daha nası anlatabilirim basit.) ama herkesi hayatta tutar." karşıda bir tek amele olmayan şaman varsa paladin hiçbişi yapamaz, şaman paladini öldürdüğüyle kalır. bu kadar.. bilmiyorum siz nasıl şamanlar görüyorsunuz ama earthbind atıp deli gibi peşinden rogue ve warrior koşturup onları oyundan düşüren şamanlar mevcut, bunu yapabilen paladin görmedim henüz..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oo bu forumda hala "nerf shaman" topicleri geziyo, 8 ay arkadan geliyo burasi herhalde :) nerf shaman diyenleri lvl 60'a kadar shaman kasmaya davet ediyorum.. Birde unutmadan, warlocklar hepinizi cig cig yer :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Valla sam a ne yazarsan yaz gene burnunun dikine gitcek Sam öyle bi yaziyorsun ki Shaman pvp krali paladin ezik bok sümük allah aşkina o kadar Bg vs yapiyorsun paladin deneyimin var Paladin i öyle bi zayif göstermişsinki bak şaman xx vuruyor xx yapior Outdoor pvp öleli cok oldu bunu sende biliyorsun Bg şaman paladinin tirnaği olamaz Şaman destekli warrior vs Pala destekli warrior hangisi iyi ? Pve den bahsetmiyorum bile Shamanin Tremor u var evet priestin koşarak area effect fear i var lock un howl terror u var warriorun immo shout u var bunlar hep area effect değilmi herbişeyin counteri yokmu ? Fear atarsin tremor sheep atarsin grounding felan yazmişsin magem ki magem alt karakterimdir (80 daysonline 60 days this lvl) duello olsun(ki duello pvp sayilmaz yinede şaman daha bi avantajı neyse) arena olsun Sheep yiyen veyahut fb crit yiyen şaman ölmüş demekdir (Şimdi bazı şaman kardeşler yerim seni söyle yaparim böyle yaparim moduna girecekdir elbet Asil karakterim Şamandir Darkhoof seceresini ipe dizer vs lakin 250 ve üzeri fb dmg % 30 üzeri crit 4k üzeri hp li mage kan çeker 2x trinket ap düşün bide shot to kil.. ha şu var lag olur yanlış cs vs salak oynarsin ölürsün resist eder vb neyse) Ayni şey paladin icinde geçerli sheep acilis fb scorch blast erkesi divine hsield açmazda kalkar kalkmaz heal atarim cs atamaz manasini bittir moduna da giremezsin divine shield ertesi tekrar sheep ve bitiriş dersenki ben öberim mage keserim yararim cizerim 5k hp nin yaninda 3k dengi bi manan var atlaya ziplaya keserler adami :) ama şu var güzel oynayan paladin çok uzun süre dayanabiliyor veyahut soc crit yanina renocking bomb veya hatali cs resist ölürsün öldürürsün dönelim konumuza Her classin counter class i var lafi mazii oldu artık herkez oynamayi biliyor her class bufflandi alindi verildi vs güzel oynayan yener bunun classla bi ilgisi kalmadi ha item tesir eder eyw ama dediğim gibi bırak artık bozuk plak gibi şaman über pala sux modunu allahın aşkına... ps:yeni uyanmişim şimdi bakdimda baştan sona imla katliami olmuş uyku sersemligine verin. [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 14 Kasım 2005 07:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sam resme bak ve artık Shaman gerçeğini gör... Bu arada imza deneme :) Tıkla bakim cikiomu //Edit: Cikiomuş :p [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthiefhttp://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg[Bu mesaj Regalya tarafından 14 Kasım 2005 08:03 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Regalya tarafından 14 Kasım 2005 08:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1 sayfa cevap yazdım mesaj gitmedi su an usenyiorum sadece same sunu solucem Elemental Tree: 11: Clearcast : % 10 sansla 1 atak buyusu beles 21: Elemental Fury: Atak buyulerinde crit bonusu 2 katina cikar 31: Elemental MAstery: 5 min cd. next dmg speel % 100 crit Enhanc: 11 : 2 H mace ve Axe Resto: 21 : NS : Next Nature spell instant burdan bana hem 1600 cl vuran hemde insta heal atan hemde 2 h wep kullanan shaman yapabilirse sam tebrik edicem baskada lafim yok matematik sorunu cozsun[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 unutmadan her turlu karsilastirmada shaman in base dmg ile 31 talentla gelen pala abilty akrsilastirilirken nature denen dmg turunun resistancesi oldugunu hunterlarda bunu arttiran bir ability oldugunu holy denen dmg in ise ressisti olmadigi goz ardi edilmesin lutfen[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar