Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BOSS Drop item siLmişLer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya gittim evin yakınındaki kafeye baktım dupemusta +8 mirage ının birir silinmiş dieri duruo ama kendi yaptığı +7 chitinlerden eldiven ve botunu silmişler bu mu dupe wipe yaf :([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
Mesaj tarihi:
said:
yalaninizi, 09 Kasım 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
said:
[b]yalaninizi, 09 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
benim kasa charım hala blocklu ve sadece gb var bide shell setim vardı +7 sadece bir part silinmiş gerisi duruor ama trade blockda duruor nasıl kalkcak bu trade block ?
[/b]

abi bi fikri olan varmı

o sekilde trade blockta olan adamlar biliorm ve trade block kalktiginda tum GBlerini silmishlerdi.
ama 3 hafta boynca trade blockta kalmish biri war bildigim en fazla sure olarak[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

Mesaj tarihi:
yalaninizi ; sitede trade block un nasıl kalkacagı acıklandı yani arastırmaları bekleyecen[signature][hline]64 paper mage
np :12xxxx
clan :ChEtE
server :cypher
açılacak ( banned )
Mesaj tarihi:
ee ii ozmn biraz olsun temizlenmiş. neyse alıştık artık bu tür wipelara.

dupe wipelarda zararı minimuma indirmek için kendi itemlarınızı kendiniz upg. edin. upg. için drop olarak geldigine emin oldugunuz itemları seçin. piyasadan uzak durmaya çalışın. bunlara ragmen gidiyorsada yapılacak birşey yok.

tabii bu sistemin tersinide yapabilirsiniz. dupe it all the way fln.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
yaw hasmezcim bilsek up yaparız tabe ama up bilgim 0 hatta - +7 platelerimi bilem zor yaptım sanki satın alsam daha ucuz olurdu gibime gelio :([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
Mesaj tarihi:
dc oldum banlandikmi naptik bi o eksikti Lol...[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / TryAgain
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
Mesaj tarihi:
said:
angelusy, 09 Kasım 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
butun unıqe ler ve lycoan staff larım sılındı hemde bosstan cıkan ıtemler huhh gel de yenıden ks cko zor

DUPECIYIM DIE BAGIR OLM SEN LYCOAN STAFF LARIM SILINMIS DIORSUN

Omg[signature][hline]Impossible İs Nothing

Np: 210 k
Mesaj tarihi:
soulslayerdan ve aponh dan shell partlar gitmis sanırım[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / TryAgain
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
Mesaj tarihi:
said:
ironi, 09 Kasım 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
abi kitties de ki cogunun uniqleri duruo adamlarda ki butun silahlar duruo aglayanlara bak cogu biz

Valla Kitties de item ı gitmeyen adam yok.Kelly nin hiç bişiyi kalmadı mesela ve herkes bi sürü item kaybetti.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
TaLkative, 09 Kasım 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
said:
angelusy, 09 Kasım 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
butun unıqe ler ve lycoan staff larım sılındı hemde bosstan cıkan ıtemler huhh gel de yenıden ks cko zor

DUPECIYIM DIE BAGIR OLM SEN LYCOAN STAFF LARIM SILINMIS DIORSUN

yuh ne alaka sadece 1 unıquı mı olur bır charda birrrr
2. clandan cıkan bır eleman verdıgımız staffı clana gerı verdi bende asıst oldugum ıcın bende kaldı hakeden bırıne verecektik oda sılınmıs.
3. caps lock neden acık ???????

Omg
[signature][hline]64 paper mage
np :12xxxx
clan :ChEtE
server :cypher
açılacak ( banned )
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 09 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
KiMBUPiSLiK onlar gidenler mi kalanlar mı?

kalan 1 ruby ring 1kukry belt 1 cyristal belt

diger saydiklarim gidenler 2 ayri charimdan gidenler bunlar dupe diil aldigim Adamlarin ismi Ve ss side var cünkü biliyodum böyle biseyin basima gelecegini[signature][hline]n00b
Mesaj tarihi:
SoulSlayer Talos a geldi bizlie beraber helmeti botu filan yoktu ve :herakles: ile beraber daldılar ve 2 kere yattı soulslayer kutu bizde drop: belt of life[signature][hline]Chars ::Anubis:: 62 , ::Kronos:: 60:: , :_:Dragon:_: 61
Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 09 Kasım 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
Kimbupislik, sen zamanında legit itemlara sahip olmadığını " evet kardeşim ben yapıyorum, size ne?" gibilerinden yazarak beyan etmemiş miydin zaten?

Evet[signature][hline]n00b
Mesaj tarihi:
merak ettiğim birşey daha var.
şimdi bu item ve parları silinen arkadaşlar ortada cıbır mı dolaşacaklar?
dolaşmayacaklarsa geri nasıl elde etmeyi düşünüyorlar?
yani artık sizleri merchantlarda otururkenmi göreceğiz düşük al pahalıya sat modunda?
yada boss peşinde koşarken mi ?[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR
lvl:5X sin
cln:pro_soft
NP:+-100
Nation:El MOrad
Mesaj tarihi:
said:
NAYTONLAYN, 09 Kasım 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
merak ettiğim birşey daha var.
şimdi bu item ve parları silinen arkadaşlar ortada cıbır mı dolaşacaklar?
dolaşmayacaklarsa geri nasıl elde etmeyi düşünüyorlar?
yani artık sizleri merchantlarda otururkenmi göreceğiz düşük al pahalıya sat modunda?
yada boss peşinde koşarken mi ?

delirip dupe yapmaya kasarken olacak cogu insan.
benm kasadaki para duruomush onlarla eksikleri tamamlicam bi turlu sonra da gerisin zamanla.
zaten fazla oynayamiorm[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

Mesaj tarihi:
said:
KiMBUPiSLiK, 09 Kasım 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
x2 +1 warrior earrng

glas Belt

+1 roc

+1 lycaon pendant

lycaon +7

+7 3 parca Warrior Shell (2 si kendi upgradem)
+7 Raptor (kendi upgradem)

lol sen complate iken bi spikeye 1700+ dammage alıordun simdi papersin ve 800-900 dammage alıosan duper olduunu ki kendinde sölemişdin kimsenin aglamasına gerek yok
  • Yeni Oluştur...