Gerab Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ATV 13.00 haber bülteninde şu bilgiğimiz ablalardan biri haber sunuyo arkasındaki makinadaki eleman ogame oynuyo ehüehü :horace:[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ehehehehe..Bi kere de ben CNN Türk de görmüştüm adam arkada kıçını kaşımıştı:)[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Hmm. Paylasım için teşekkürler ancak bunu açmışlardı sanırım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oha açmışlarmıydı ben şimdi gördüm diom kim açtı :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 "Menkul Kıymetler'e geçersek alfatron gezegeninden 14 kruvazör gönderilmiş... Hı? Ne?"[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Yuhh bea :) Adam UO fln oynamıyo Allah'tan . "Eveettt gündem haberlerine geçmeden önce 1 sn sevgili izleyiciler GZ'ye giriyorum. Hahh tamam şimdi, Allah ibne gardladı, OoOoO reklam girin ya gitti +15." :lol:[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 uzhxucxdshdsahdah[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 uzhxucxdshdsahdah? tamam.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 azuahah ogame çılgınlığı... :P edit: aslında bir bakıma iyi, yani atv haber "haberin merkezi" ya :D halkın içinden haberler yapıolar ya. halk nabıo gençler nabıo, gençleri anlamak için onaların oyunlarını oynuyorlar. bir nevi kalhın nabzını tutuyorlar :P bu arada uyuzum atv ana habere söylemeden geçemedim :D [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage [Bu mesaj muzcu tarafından 11 Kasım 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 süper ya, ben orda çalışıyo olsam haber saatlerinde devamlı eçip geçip el sallarım tutamam kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ;)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 CNNtürk de Kısa saçlı zayıf bi eleman var sürekli görüyorum onu o da çok oynuyor bakıyor falan. Ya bide Şu atv haberde adamın kafasına kağıt atıyorlardı onun linkini bilen varsa yollasın şuraya ya[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: AthleT, 11 Kasım 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Yuhh bea :) Adam UO fln oynamıyo Allah'tan . "Eveettt gündem haberlerine geçmeden önce 1 sn sevgili izleyiciler GZ'ye giriyorum. Hahh tamam şimdi, Allah ibne gardladı, OoOoO reklam girin ya gitti +15." :lol: :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ahahhahaahh sonucta oda bi insan..[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bu olay bayadan beri var hatta ben adamı baya takip ettim filo felan yolluo uzun haberler öncesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ultima Oynasa harbi geyik olurdu -Pişşt... Mehmet text i yollamadın... -Dur ya dur wyrm i kesicez zaten beş dakka bekle -Ama haber...!?!? -Koymuşum habere.Ulann pk lar bastı yardıma gelin yaa[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar