Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yonlendirme Siteleriyle Uğraşmaya Son!

Davion

Öne çıkan mesajlar

Bu Siteyi Arkadaşlarınıza Önererek Kredi ALıyorsunuz.Toplam Krediniz 8$ olunca Panelden belirttiğiniz Domaini Kayıt Ediyorlar.İstediğiniz name Server a yönlendirebiliyorsunuz.Sadece Bir Yıllık Kaydediyorlar.Daha Sonra Detaylı Anlatım Ekleyeceğim.Size www.adiniz.com,org,net,biz,info,biz,us,name uzantılı domain veriyor.Bu sitenin çalışması şöyle...

Günlük hayyatta kazandığımız paralar gibi değil de reklamlara tıklayarak ve siteyi arkadaşlarımıza tanıtarak para kazanıyoruz.Bu kazandıklarımızla da www.optinom.com adresinden de istediğimiz şekilde domain veya web alanı alıyoruz.Ben daha şahsen alamadım ama siteyi epey gezdim tozdum. Zaten size verilen control panelinde de yeterli paranız olduğunda Claim a Reward veriyor yani paranızı kullanabiliyorsunuz...

Burayı Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe seçeneği var bakalım nasıl olacak ;)

Bu arada kayıt için bu linki tıklamanız lazımmış arkadaşlar aman deyimm..

Link[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar
Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4

Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

insight çok zekisin hemen başladın milleti kandırmaya, inanmayın :D davion sen de yapmışın aynısını, tıkırdatmadım nıahıah. bu arada tıklayınca değil arkadaşınız da üye olursa para kazanıyorsunuz.

direk http://www.ezyrewards.com
adresinden girin, bunlara kanmayın sakınnn :-) para kazandırtmayın :D

[Bu mesaj PrudenT tarafından 12 Kasım 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haşaaaa..![signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar

Sosyal ağlarda paylaş

Beyler akıllı olun ya.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Sosyal ağlarda paylaş

Alın benden ben feyk açar sizden alırım =)[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...