ValerJ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bugunku macta İlker denen o da.lama ne yumurtlucak cok merak edıorum.
PZero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 la ilahe illallah ilker yasin ilker yasin gidiyo millete baq ya adam napsın yenilince bahane hazır ilker yasin[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ilker yasin olmasa Türkiye dünya şampiyonuydu lol[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16
ValerJ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 allahım sen anlama ozurlu patıcık insanını koru yarabbi
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 televizyonu camdan aşağı atmak için bi neden[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Gökhan Telkenar sunarsa süper olurda ilker yasin sunarsa radyo+tv takviyesiyle izlerim ben.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 maç 1-0 ken bu söylenir gittik dünya kupasındayız diye arkasından 5 tane yeriz. Fistanın taktik güzel ama o adamın şom ağzını kapamaya yetmiyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Fistan, 12 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Gökhan Telkenar sunarsa süper olurda ilker yasin sunarsa radyo+tv takviyesiyle izlerim ben. gökhan daha beter yaw kanald sux. ercan taner den başkası yalan bu alemde.[signature][hline]SéuL Roì
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ilker bu maça ii gider. ciddiyim çok. *!kaçar*[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
zamo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sanıyorum Show TV de yayınlıycakmış maçı.Akıl sağlığım için ordan seyredicem ben.[signature][hline]Work Hard.Play Harder.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lol Bülen Karpat nası olur? :D Şaka bi yana Orhan Ayan'ın üstüne tanımam, adam sadece anlatmıyor, yorumluyor da. Eğer o öldüytse NTVdeki spikerler de iyi.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
-wook Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ercan tanerin ustune tanımam =) @aktiftablet bulent karpatı allah dusman basına vermesin =)[signature][hline]39
tellos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Allah için ilker yasın bugun pek masum:)[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ilker baba bizi bırakma fln diye tezahürat yapsak bırakır mı acap?[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 daha maç başlamadan rıdvana 2 kez engin dedi ayrıca çok kötü anlatıyor hikmet denen adam bundan beter zaten allahtan ikinci maç staddayız...
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ilker in anlattığı her maç yeniliyoruz yanlız. 1 kere kazara yensek çıkıp kanal D uğuru felan diyecek bizde topluca geberticez herifi =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya adamda ruh yok ya! gayet basit anlatamıyo![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yorum yapmaktan maçı anlatıcak vakit bulamadı kendisi malesef... bide gebermiş eşşek gibi[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !!
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben kendisini Bursada'ki özdilekte alışveriş yaparken görmüştüm keşke bu dediklerinizi canlı söyleseydim adam ruhsuz yahu:/
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 allah belasını versin[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Futboldan nefret ettirdi herif..Sürgüne falan gitse ne güzel olur yetkililer artık sessiz kalmasın İlker Yasin'i artık Flash TV'de amerikan güreşi yorumlarken görmek istiyorum...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Patos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 adam kanal d nin spor muduru :p elestirilerinizi buraya degilde, mail vs. yolu ile kendisine ve kanal d e yapsaniz bi sonuc cikar bence.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.superpoligon.com/oku.asp?id=15400 buyrun
Öne çıkan mesajlar