ValerJ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bugunku macta İlker denen o da.lama ne yumurtlucak cok merak edıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 la ilahe illallah ilker yasin ilker yasin gidiyo millete baq ya adam napsın yenilince bahane hazır ilker yasin[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ilker yasin olmasa Türkiye dünya şampiyonuydu lol[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValerJ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 allahım sen anlama ozurlu patıcık insanını koru yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 televizyonu camdan aşağı atmak için bi neden[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Gökhan Telkenar sunarsa süper olurda ilker yasin sunarsa radyo+tv takviyesiyle izlerim ben.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 maç 1-0 ken bu söylenir gittik dünya kupasındayız diye arkasından 5 tane yeriz. Fistanın taktik güzel ama o adamın şom ağzını kapamaya yetmiyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Fistan, 12 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Gökhan Telkenar sunarsa süper olurda ilker yasin sunarsa radyo+tv takviyesiyle izlerim ben. gökhan daha beter yaw kanald sux. ercan taner den başkası yalan bu alemde.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bi Murat Kosova olcak simdi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ilker bu maça ii gider. ciddiyim çok. *!kaçar*[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sanıyorum Show TV de yayınlıycakmış maçı.Akıl sağlığım için ordan seyredicem ben.[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lol Bülen Karpat nası olur? :D Şaka bi yana Orhan Ayan'ın üstüne tanımam, adam sadece anlatmıyor, yorumluyor da. Eğer o öldüytse NTVdeki spikerler de iyi.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ercan tanerin ustune tanımam =) @aktiftablet bulent karpatı allah dusman basına vermesin =)[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Allah için ilker yasın bugun pek masum:)[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ilker baba bizi bırakma fln diye tezahürat yapsak bırakır mı acap?[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 daha maç başlamadan rıdvana 2 kez engin dedi ayrıca çok kötü anlatıyor hikmet denen adam bundan beter zaten allahtan ikinci maç staddayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ilker in anlattığı her maç yeniliyoruz yanlız. 1 kere kazara yensek çıkıp kanal D uğuru felan diyecek bizde topluca geberticez herifi =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya adamda ruh yok ya! gayet basit anlatamıyo![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yorum yapmaktan maçı anlatıcak vakit bulamadı kendisi malesef... bide gebermiş eşşek gibi[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben kendisini Bursada'ki özdilekte alışveriş yaparken görmüştüm keşke bu dediklerinizi canlı söyleseydim adam ruhsuz yahu:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 allah belasını versin[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Futboldan nefret ettirdi herif..Sürgüne falan gitse ne güzel olur yetkililer artık sessiz kalmasın İlker Yasin'i artık Flash TV'de amerikan güreşi yorumlarken görmek istiyorum...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 adam kanal d nin spor muduru :p elestirilerinizi buraya degilde, mail vs. yolu ile kendisine ve kanal d e yapsaniz bi sonuc cikar bence.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.superpoligon.com/oku.asp?id=15400 buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar