Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güven Duygusu

fede

Öne çıkan mesajlar

aileme ve bi iki arkadasıma guveniyorum sadece.biricik aşkınızada guvenmeyin bence pek(aldatma olarak anlamayın sırf)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 12 Kasım 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insanlara güven veriyorsanız güvenebilirsiniz diye birşey yok.
Karşındakinin ne zaman ne yapacağı hiç bir şekilde belli olmaz.
Güvenini sağlamak 3-5 günde olmaz.Aynı şekilde güvenmekte..[signature][hline]
M"etket"oonZ

Ya hep ya hiç olacak oooooo
Herşey belli olacak oooooo
Toplanalım bir araya oooooo
Bak buraya sıra bizde bak ne olacak...

Haydi yeteeeeeeer haydi...
Tam zamanı şimdi..
Haydi yeter haydi..
Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı..
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten kimseye körü körüne güvenmem her zmn bi açık kapı bırakırım ki bi yanlışta şok olup kafama vurmuyum diye.
her zmn biraz mesafe bırakmak iyidir.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

kazık yedikten sonra bi süre artistlik yaparım güvenmem sora yine güvenirim...bir nevi kısır döngü[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
bence çoğumuz bazen küçük bir detayı kaçırıyoruz.Olaylar hep kişinin kendisinde biter.Niye başkasına güvenmiyoruz?Açıklarımızın oldugunu dusunup ordan bıcak yememek icin di mi?Uzulmemek icin yani.O zmn sonucta biz kendimize guvenmiyoruz her darbede yıkılacaz diye korkuyoruz.Halbuki ayakları yere sıkı sıkı basabilen bir insanın başkalarına güvenmekten korkmaması lazımdır en kötüsü nolur?sana yalan soyler, aldatır vs sora hayatından defolup gider ne kadar zarar verebilirki ki bize, biz sağlam oldukça.Kendi aptallığıdır ihanet etmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Güven önemli ya. Tabi güvenecek insanı iyi seçmek lazım. Bir anda olmaz bu işler. Karşıyada eşit güven duygusu yaratabilmek gerekir, sağlam bir bağ kurabilmek gerekir. "Babana bile güvenme" olayı bu açıdan çok yanlış bence. Ben yıllardır güvendiğim insanlardan kazık yemedim. Sayıları çok az olabilir ama iyi seçmişseniz güven sağlanabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bir takım insan grubu hariç (böle fitne fücur tipler) siz bir adım attığınız zaman onlar da size gelir zamanla güven oluşur. şimdi düşündüm de bugün başım sıkışsa ya da birşeyler paylaşmak istesem güvenebileceğim çok insan var ve bu insanların hemen hemen hepsi zamanında bir şekilde birine ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmuşum. yani güven karşılıklı olduğu zaman hiçbir sorun çıkmaz gibime geliyor (istisnalar hariç).

he güven derken bazı konularda da sır tutmayı bilmek lazım.
'Sırrını söyleyene kadar sırrın senin esirindir. Sırrını söyledikten sonra sen onun esiri olursun'
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Genelde "hiçkimseye güvenme" lafı arkadaş veya güveneceği kişiyi seçmeyi bilmeyen, insan tahlili yapmakta başarısız insanlarca çıkarılmıştır. Açıkçası bu konuda biraz zeka biraz tahlil biraz da değerlendirmeyle çok rahat seçim yapılabiliyor. Şu anda sonuna kadar güvenip "al bu benim hayatım" diye kendi canımı emanet edebileceğim pek çok insan tanırım ve hiçbirinden de hiçbir kazık yemedim 10-12 seneyi aşkın süre boyunca, yemeyeceğimi de biliyorum. Zaten hayatım boyunca hiçkimseden öyle şu anda hatırlayabileceğim büyük bir kazık yemedim. Çünkü kime güvenip kime güvenemeyeceğimi hep iyi seçtim. Sadece yetenek analiz vs mi yoksa şansın da yardımı var mı bilmem ama bu konuda da çok başarılı olduğumu biliyorum. Güveneceğin insanı seçmeyi bilirsen sonuna kadar güvenmekte hiçbir sakınca yok ama seçmek her zaman kolay olmaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 11 Kasım 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
+++++
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...