Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Role play destekleci scriptler (+ yapay zeka)

PainLover

Öne çıkan mesajlar

Cannon scriptin için teşşekürler .

Damage veriyor mu ?

Yapay zekadan kastım daha direk saldırı yapan npc'ler yerine daha zekice davranışlar sergileyen npcler .

Mesela konulardan birinde bahsedilen bazı örümcekler vardı . direk saldırıp öldürmek yerine playerın etrafına ağ örüp gitmiş . Bunun gibi şeyler .
Sosyal ağlarda paylaş

sorunsuz yapabilecegimiz ;
karsıdaki adam mage'se ona gore saldırı yapar warriorsa ona gore saldırı yapar.. büyü aldıgı zaman kendini çeşitli büyülerle korur... her gördüğü adama dalmaz.. eger kesemeyecegi kadar guclu bırıyse karsıdaki ona saldırmaz... hatta ona yalakalık yapmak için güzel büyüler falan atar. heal vs :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chernobel, 02 Kasım 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
sorunsuz yapabilecegimiz ;
karsıdaki adam mage'se ona gore saldırı yapar warriorsa ona gore saldırı yapar.. büyü aldıgı zaman kendini çeşitli büyülerle korur... her gördüğü adama dalmaz.. eger kesemeyecegi kadar guclu bırıyse karsıdaki ona saldırmaz... hatta ona yalakalık yapmak için güzel büyüler falan atar. heal vs :p

waow bak bu harikaymış =) özellikle yalakalık kısmı =)

bahsettiğim öneri scriptler kısmının linki : http://forum.paticik.com/view.php?id=122338
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şey olabilir. yaratıldıgında normal bir adam cıkar ve bu adam serbest dolasacagından gezinir, paso all come ceker tabi adam invisdir. adam kurtların efendisi oldugundan hep beraber dolasıyormuş gibi gosterilebilir..[signature][hline]Demek ölüm böyle bişeymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçek bir evlilik sistemi + normal playerlarlara yeni bir skill getirebilir mahkeme olacak.savcı hakim vb. skili arttıkça yükseleceksin.kademeler olacak.game masterlar bakan olacaklar gerçek hayata dönüştürüyorum tabii ki ben ama daha güzel şeyler çıkabilir ortaya.(role play serverlarda player kişisi fazla olmadığından dolayı skill koyulabilir ve gamemasterlar takip edebilirler )
Sosyal ağlarda paylaş

mi acaba sence kral mi bakiyordu herseye o zamanlarda bile mahkemeler vardi simdi benim savci hakim dedigime bakma eski caga uygun sekilde tasarlanabilir bir öneriydi benimkisi.ayrıca role play olan bir server varmı şu anda girip oynuyabileceğimiz ?
Sosyal ağlarda paylaş

tabi önerdiklerin biraz daha şekillendirilebilir..

Rp serverı bildiğim yok ama yakında açıcam ben inş.. 2 3 aydır bi proje üzerinde çalışıyorum bitti sayılır.. 56b stable version bekliyorum.. 0.57 çıkarsada fena olmaz :p
Baya güzel olcak gibime geliyo. yeri gelmişken biraz anlatayım :
oyuna tamamen ortaçağı lanse edicem.
orta çağa uygun bir harita buldum.
Avrupa (haçlı ) ülkesi - arabian ülkesi - japan ülkesi şeklinde 3 tane büyük ülke var 7 8 tane de normal şehir var. 3 ülkeye krallık sistemi yzdm. komutanlar falan olcak.. Sur örme , Sur yıkma , Kızgın yağlar :p vs yapıyorum. işgal sistemi aşamasındayım su anda.. vs vs bir sürü şey var daha. hepsini söylemiim :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...