Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cri rate leriniz nedir?

gglhf

Öne çıkan mesajlar

18.50 mele 23.50 ranged crit yüzdem. Geliştirneye çalışıyorum, ama 34 nasıl bi yüzdedir abi. Mümkünse BG lerde filan görüşmeyelim eğer horde isen.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon

[Bu mesaj Akairis tarafından 11 Kasım 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hp den attack power'dan kayıp veriyosun cirt rate istiyosan ama bol rage gain demek ms demek ww demek ss demek intim shout dfemek kır kafasını demek milletin güzel yanı[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Warriorden hiç anlamam ama dediğiniz gibiyse BG haricinde çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum (deliler gibi farm yapıp lvl kasmıyorsanız). Ortadaki HPde anormal şekilde düşükse dediğiniz gibi (4500 MT HP si olsa MC BWL değil Strat yapılmaz) bu buildde bir warirorun çok kaslı bi rogue dan farkı kalmıyor sanırım. Ama yinede crit rate inanılmaz o crit rate ile BG de çok yakılır fakat sağlam healer ister arkaya.

[Bu mesaj Akairis tarafından 11 Kasım 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Akairis tarafından 11 Kasım 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kaslı bi rogue'dan şöle farkı oluyo hide olamıyosun ama 25 yardda fark edilemden girerse sanyelr içinde heleki canı biraz azsa mage priest lock'u yamultuyosun genelde bitek mage'ler kurtuluyor hoba diye blink caktırkları içinreflex olarkada ileri doru basıyolar genelde sizin tarafın içind euluyorlar kendilerini,

stunun yok target secme lüksün yok rogue gibi onun yerine kalabalığa dalıp intim shout atma sansin var ki buda kalabalığı dağıtıyo arada healerlar ayıklıyor sizin randeg dps, herkez fear yiyip deli gibi koştururken sen rage acıp devam ediyosun biraz daha savaşmaya.

en sonuncusu ise biraz sansla cirtler arda arda geliyo sweeping acıp ww asıyorsun 1k ya yaklaşan 8 hit ucuşuyor ortalıkta.

bide cok cok nadir denk gelir öküz gibi kalabalığa sheidl wall acıp giriyorsun fark edilmezse shiedl wal actığın bütün herkez sana salıyo bu sırada senın taraf işini yapıyo[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior'la crit rate'i o kadar abartınca crit MS komik bir değer vurmaya başlıyor bu sefer. Ben açıkcası iyi bir silah alıp da arms/fury'ye dönersem (prot'um şu anda) %25'ten fazla yukarı çıkmayı düşünmüyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...