gglhf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 benim cri rate wariror ile 34.40 sizin charlariniz cri rateleri nedir? lutfen buffsiz yazin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 rogue 23.40 ama combatta 30 küsür falan oluyo yani backstab bonus ambush bonus vs. 34.40 nedir yuh =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 benim shamanla 20+ bisidi tam hatırlayamiom. ama 34 ne demek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 berserker stance ile diyorsa gayet normal arms/fury için. benimki 23.31 filan sanıyorum earthshaker ile..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 % 35 civari ateş büyüleri ile magede[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nereden bakıyoruz crit rate lere ? bir add-on mu gerekiyor ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Spellbookda mouse'u attack'ın üzerine getir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Catform/Ravage ile 1630 açıldım dün bir mage'e[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ranged crit için bir formul var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 18.50 mele 23.50 ranged crit yüzdem. Geliştirneye çalışıyorum, ama 34 nasıl bi yüzdedir abi. Mümkünse BG lerde filan görüşmeyelim eğer horde isen.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon [Bu mesaj Akairis tarafından 11 Kasım 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 34 abarti degilki. warriorlarin öyle crit gidince ama str cok düsük oluyo ve hp 4500 ü gecmez[signature][hline]ben sabahsiz gecelerin kucaginda bir cilekes sen ümitler ulkesinin karanliginda bir günes -orhan gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 şu an gearım tam oturmuş değil (leg chest ve spaulders almam lazım) ama yinede ice barbed spear la 25.30 , berserkerdada 28.30 oluyo :) BG de ownluyorum resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hp den attack power'dan kayıp veriyosun cirt rate istiyosan ama bol rage gain demek ms demek ww demek ss demek intim shout dfemek kır kafasını demek milletin güzel yanı[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Warriorden hiç anlamam ama dediğiniz gibiyse BG haricinde çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum (deliler gibi farm yapıp lvl kasmıyorsanız). Ortadaki HPde anormal şekilde düşükse dediğiniz gibi (4500 MT HP si olsa MC BWL değil Strat yapılmaz) bu buildde bir warirorun çok kaslı bi rogue dan farkı kalmıyor sanırım. Ama yinede crit rate inanılmaz o crit rate ile BG de çok yakılır fakat sağlam healer ister arkaya. [Bu mesaj Akairis tarafından 11 Kasım 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Akairis tarafından 11 Kasım 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kaslı bi rogue'dan şöle farkı oluyo hide olamıyosun ama 25 yardda fark edilemden girerse sanyelr içinde heleki canı biraz azsa mage priest lock'u yamultuyosun genelde bitek mage'ler kurtuluyor hoba diye blink caktırkları içinreflex olarkada ileri doru basıyolar genelde sizin tarafın içind euluyorlar kendilerini, stunun yok target secme lüksün yok rogue gibi onun yerine kalabalığa dalıp intim shout atma sansin var ki buda kalabalığı dağıtıyo arada healerlar ayıklıyor sizin randeg dps, herkez fear yiyip deli gibi koştururken sen rage acıp devam ediyosun biraz daha savaşmaya. en sonuncusu ise biraz sansla cirtler arda arda geliyo sweeping acıp ww asıyorsun 1k ya yaklaşan 8 hit ucuşuyor ortalıkta. bide cok cok nadir denk gelir öküz gibi kalabalığa sheidl wall acıp giriyorsun fark edilmezse shiedl wal actığın bütün herkez sana salıyo bu sırada senın taraf işini yapıyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 %22 crit ratem var. str ve attack power lazım,yeterli bir crit rate warrior için IMO[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Dunemaul warrior crit rate'im %35,85[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 29.11% :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Rogue'ye gore gayet iyi?[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 main hand brutality blade ile o :P normalde 27.28% daggerlarla.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 11 Kasım 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 MT ye 50% chanela regrowth critlerim agroyu alırım[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Warrior'la crit rate'i o kadar abartınca crit MS komik bir değer vurmaya başlıyor bu sefer. Ben açıkcası iyi bir silah alıp da arms/fury'ye dönersem (prot'um şu anda) %25'ten fazla yukarı çıkmayı düşünmüyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gglhf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Heaven, 11 Kasım 2005 03:46 tarihinde demiş ki: Dunemaul warrior crit rate'im %35,85 wow cok iyi ama 35.85 buffsiz cok zor gibi bi ss koyarsan sevinirim bizim guild foruma yazacam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Hunterda 22 priestte 5 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 mage 5 paladin 5 o_O[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar