Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun mesaj

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bide derler ya ;

" Msjını okuyamadım,ama bu kadar uzun olduğuna göre güzel bişeydir!"

Uzun olan herşeyi güzelmi bulursun sen arkadaşım :D[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim..
MSN Space -> ßen..
Forumcular Ülkesi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaNNi, 11 Kasım 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
Uzun yazanların çogu boş boş bişiler salladığı için pek takmıyorum. Cevap ta vermiyorum.

ahaha[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar böyle olayları artık rutinleştirmeye başladı.Hatırlarsınız bi ara fıstık hastalığı vardı şimdide bu var işte bunun nedenide o aslında birinin yaptığı şeyi taklit etmeye çalışmak[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Bir iki kere uzun yazıp bu "okumadım ben çok uzun" cevabını aldığınızda veya yazdığınız uzun yazının tamamı okunmayıp sadece bir kısmı alıntılanıp sonra bu yazı evirilip çevirilip istenilen kıvam, şekil ve anlama geldikten sonra "sen bana hödö demişsin ulan!" yanıtını aldığınızda...Sol elinizin altında mevcut olan gücü kullanın! Dasaaa has meşe odunları! Uzun yazı okutturur, uzun yola götürür sussuz getirir! Dasaaa has meşe odunları. Zihni açar, beli toplar. Yorgunluğu ve ilgisizliği yok eder. Dasaaa has meşe odunları. Sol elinizin altında aradığınız güç! İstanbul-Ankara yönü Bolu Dağı 21.km giderken sağda, dönerken solda.

Şeklinde reklamımızı yaptıktan sonra asıl önemli olan kısmı belirtelim. Efendim bu hareket insanı yazmak soğutan 2nomerolu harekettir. Bence cezası sarı kart olmalıdır. 1nomerolu hareket "gereksiz" ve buna benzer anlamlar içeren saçma sapan cevaplardır. Klavye başında zaman geçirip, harcadığı değerli vaktinde bir şeyler paylaşmak isteyen ve bu sebeple bir şeyer yazan kullanıcı için olabilecek en büyük haksızlık, edilebilecek en büyük hakaret budur. Yo hayır abartmıyorum. Ben burada bir şeyler yazıyorsam ve sen altına sadece "uzun diye okumadım" yazıp yanına utanmadan bi de gülen surat koyuyorsan bu komik olmaz düpedüz andavallık olur.
Peki bu neyi gösterir? Türk halkının okumaktan nefret ettiğini biliyoruz zaten, bunun için kanıt aramaya gerek yok. Bu ancak dinlemeye bile tahammül edemeyen cahil takımının fazlalığını gösterir. Al sana duvar, al sana "okumaya üşendim ben" yazan kullanıcı! İkisinde aynı seviyede. Metreye vurursan işi duvar daha bi yüksek. Seni dış ortamın ağır şartlarından ayırmak gibi bir görevi de var. Peki bu okumayan ve bunu övünç haline getirip yazan dingilin görevi nedir? Yok! Arada anlamadığı konularda ahkam keser, yazdığın mesajı alıntılar altına "+1" kondurur, internetten copy/paste yaparak başlık açar... E adamın kendi anlatacağı bir şey yok ki! Kitap okumamış, gazete okumamış... bırak kitabı burada ki bilmem kaç bin vuruşluk, kısacık olan X'in mesajına "uzun ben okumadım" yazmış! E bu adam neyi anlatsın, neyi aktarsın sana... İçi boş, teneke gibi ses çıkartır arada sadece... Cahillik kötüdür, kurtarıverin kendinizi cahilliğin karanlığından diyeceğim ancak okumayabilirler bunu da. Kasmaya bile değmez aslında ancak ben uzun zamandan beri bu ve benzeri mesajların sıkıntısını çeken biri olarak yalnız olmadığımı görünce sarılıverdim klavyeye.
ha tabi mesajı okurken kendisini ilgilendirmediğini düşünen ve okumayı yarıda kesip altına gereksiz yazan, aslında kendisi gereksiz olan garipler de var. Ama onlar için yapabileceğimiz tek şey aileleri ile birlikte en yakın psikoloğa yollamak olacaktır.[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 11 Kasım 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dasaaa tarafından 11 Kasım 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gıcık Mode: ON

Chemical kusura bakma mesajın çok uzundu okuyamadım sorry:P:P:P
Gıcık Mode: Off

Şaka diyorum tabii ki:D Bence haklısın yani madem okumadın neyine yorum yazıyosun?

Git postunu başka bölümde kas dimi:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 11 Kasım 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
Topicin tamamını okuyan yok zaten.:D
Adamın biri topic açmış uzun biraz, atılan ilk cevap "b@b çok uzun okumadım sori" şeklinde.
Çok komiğime gidiyor:).
Lan madem okumadın niye mesaj atıyon:D, ne alakan var okumadıysan topicle? her açtığın topice mesaj atmak zorundamısın kardeşim:).
"Abi tikim var pardon topici açtım çok uzunmuş mesajın okumadım hatta başına bile bakmadım ama mesaj atmak zorundayım sry post kasm tartıya tık plz"

sana inat tüm topiği okudum :-)
said:
Keyzar, 11 Kasım 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
Baştan sona okuyan istisnalar var. Hatta okuduktan sonra onca gereksiz mesajı görüp, mesaj atma gereği duymayıp, sessizce ortamdan çekilenler de var...
tam beni tanıtmışsın :D[signature][hline]May The "K" Be With You
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eger topigin gidişatindan hoslanirsam, ya da konudan, her seyiyle algilamak için tum sayfalari okuyorum. Hatta forum durgun oldugunda, fii tarihin de acilmis olan 40 50 sayfalik konulari bile okuyorum. Her şey hakkinda bir fikir sahibi yapiyor sizi. Gusel bir olay. Herkesin dusuncesine onem verin, herkesin yazisini okuyun, size gore degilse dusunmeyin, sizin inancinizin aksine bişi ise, arkadasi kirmayacak sekilde aksini iddaa edin, ama sacmalama demek ; cileden cikartiyor, densiz diyoruz biz onlara. Onun disinda burada yazilan cizilen herseyi cogu kisi biliyor zaten, bilmiyenler ise zaten bu alandaki konularla ilgilenmedikleri için bilmiyorlar, bu nedenle oyle yapan arkadaslarin oms ile uyarilmasinin daha yapici olduguna inaniyorum..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GangstarsLan, 11 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
Bide derler ya ;

" Msjını okuyamadım,ama bu kadar uzun olduğuna göre güzel bişeydir!"

Uzun olan herşeyi güzelmi bulursun sen arkadaşım :D

Öhö Freud olsaydı şimdi okumayıp uzun yazı beğenenler ve üşenmeyip uzun yazı yazanlarla ilgili acayip yorumlar yapardı. :-D[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage

[Bu mesaj matematik tarafından 12 Kasım 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...