Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun mesaj

Chemical

Öne çıkan mesajlar

"ya mesajını okumadım" "çok uzun okumadım"
diye mesajlar çok komiğime gidiyor. ironisi var böyle.
Ya şimdi düşünüyorsun
bir topic açılınca konu sapmaması lazım değilmi?
Ve topicin başlığı ile ilgili olmalı.
Peki şimdi "mesajı okumadım sry" şeklinde mesajlar, forumdaki bütün mantık ve ahlakın tamamen ters düşmesi değilmi?
Böyle komiğime gidiyor. Birine bişi söylersin önemli "ya dinlemedim" derler ya. hem sinirlenirsin niye dinlemiyon dersin, hemde gülme tutar.
Forumlarda daha beter birşey bu. Şimdi forumun ahlakında var, topic ile ilgili mesaj yazmak lazım şekilde, herkez bilir (umuyoruz).
Hem konu ile ilgili değil
Hemde dalga geçiyo. Yani açıklanamıyan bir şekilde bi saçmalık var bu işte:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok oyle değil işte(bazen ben de yapiyorum hemen savunayım) topici acanın sorusu yada anlatmak istedigine cevap vermek benim yaptıgım, arada 1500 kişi birbirine laf sokmus, geyik yapmıs, okumam işte onları. sayfaya goz ucuyla bakıp onemli bişeler yazılmıs diye ararım, sonra "tum topici teker teker okumadım" diye başlarım yazmaya(eger benim bahsettiğimden bahseden ve benim gormedigim bir mesaj varsa "paraşüt" demesinler diye)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehue yok o şakaydı canım :)

Şimdi senin söylediğin "Okumadan mesaj atanlar tipi"ne iki örnek var. Biri dory'nin söylediği, ki bence o doğru birşey, dağılmış konuyu tekrar yola getirmeye yönelik bir çaba.

Ama bi de ilk mesajı okuyup konunun (tartışmanın) geri kalanını okumadan lak diye 5. sayfaya yorum yapanlar var ki, konu almış başını gitmiş olsa da, en başa föndürüyolar, karmaşa oluyo, o konuda haklısın.

Ayrıyeten, 2 kişiyle aynı anda aynı espriyi yapmışım, tiksindim kendimden...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Topicin tamamını okuyan yok zaten.:D
Adamın biri topic açmış uzun biraz, atılan ilk cevap "b@b çok uzun okumadım sori" şeklinde.
Çok komiğime gidiyor:).
Lan madem okumadın niye mesaj atıyon:D, ne alakan var okumadıysan topicle? her açtığın topice mesaj atmak zorundamısın kardeşim:).
"Abi tikim var pardon topici açtım çok uzunmuş mesajın okumadım hatta başına bile bakmadım ama mesaj atmak zorundayım sry post kasm tartıya tık plz"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

ya en kotu olan da sey, biri kasıp saatlerce yazar ugrasır anlatır didinir parcalar kendini, altına "okumaya usendim b@b" veya "ne gereksiz" der[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

dory haklııın aynen ole =)...[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun yazanların çogu boş boş bişiler salladığı için pek takmıyorum. Cevap ta vermiyorum.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Chemical, 11 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
Maaaadem okumadın, niye mesaj atarsın arkadaş?

vasıfsız bir insan olduğu için
yani israf birazda
senle birlikte aynı havayı soluyup suyu tüketiyor ama üretimi yok.

benimde hiç ama hiç sevmedigim bir olay bu. arada chemden düzgün eleştriler duymak sevindirici :)[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

bazen okumana gerek yok seni nelerin beklediğini tahmin etmek için zeki olmak gerekmiyo
adam acıyo aşık oldum diye bi topic okumadan anlıyo insan nolduğunu .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...