Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 dün levent tüzemen bi laf etti koptum yaw "sınır kalkarsa ilhan cavcav 10 tane afrikalı getirir 50 bin dolardan ligin düzeni alt üst olur" :D harbi en çok cavcava yarar sınırsız yabancı :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Pekı rewonder brezılyanın ve afrıkanın ortalama oyuncuları(avrupaya gıdebılecek kadar ıyı olmayan oyuncuları)kendı lıglerınde leblebı cerez parasına oynarken sen kalklıs bızımkıler nasıl para kazanacak dıyorsun ??Nolucak o zmn bızım futbolcumuz ekmek aslanın mıdesınde dıyıp canını dısıne takıp calısacak su anda turkıyedekı oyuncularla aynı yetenektekı bır avrupalı futbolcu aynı parayı kazanabılmek ıcın essek gıbı calısıyor sence bu da haksızlık degılmı ?[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tabi ki cavcav'a inanılmaz yarar bu karar ve işin güzel tarafı Cavcav bunu hakeden bir kişi. Eğer adam hayatını Afrikalarda maç seyrederek geçiriyorsa çalışmasının karşılığını almalıdır.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bencede Geremi den sonra , Nijerya genç milli takımının yıldızı Isaac de dünya futbolu için önemli bir yıldız olacak gibi.Helal olsun ilhan Cavcava. PS:bide fener geldiğinde kale arkasını 44 milyon yapmasa daha çok sevecem :)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Zaten ticari kafa olarak türkiye liginde ilhan cavcav ile aziz yıldırım iş yapıyo gerisi normal +ları olmayan sıradan başkanlar :) Sınırlama olayına gelince bu olayın çok daha önce yapılması lazımdı ama zararın neresinden dönülse kardır.Öncelikle türk futbolcusu ne yapıcak,3 büyüklerdeki kluplerde oynuyan futbolcular anadolu takımlarına giderse anadolu klupleri bu paraları nasıl ödicek,türk futbolunun önü kesilcek gibi laflara cevabımı söyliyeyim hemen 1)Türk futbolcusu etini dişine takıcak avrupadaki futbolcu'yu örnek alıcak gerçek anlamda nasıl profesyonel olunur bunun bilincine varıcak ve maçlardan sonra alemlere gideceğine evine gidip dinlenicek yarınki idmanını veyahut maçını düşünücek kısacası Futbolu bir meslek olarak görücek. 2)3 büyüklerdeki futbolcu kadroda kalmak için daha çok çalışacak yerini sağlamlaştırdan sonra yan gelip yatmicak sürekli aynı tempoda %100 verimde çalışacak ha kadroya giremeyenlerde bu işin bilincine varıcak kendilerinin gerçek değerlerinin farkına varacak ve 1-2 milyon dolarlık adam olmadıgını anlayıp parası neyse onu alıcak.Birde sürekli deriz türk futbolcusu kaprislidir diye örnek veriyorum 3 büyüklerin birinde 1 milyon dolar alan bir futbolcu çok +sı olmayan bir futbolcu o paranın değerinde olmayan bir futbolcu bu sistemden sonra kapris yapma imkanı kalmıyacak ya bu klupte kalmak için canını ortaya koyucak yada 200bin dolara anadolu klubunde oynuyacak zaten oynamama gibi bir imkanıda olmuyacak hiç bir futbolcu boş kalmak istemez. 3)Türk futbolunun önü kesilecek diyen arkadaşlara soruyorum türk futbolunun ne önü varki kesilecek?bu arkadaşlar bu sistemle ileride türk futbolundan neler bekliyorlar bu türk futbolu bu düzenle avrupada zaferlerden zaferleremi koşacak? Bu sistemin gelmesiyle türk futbolundaki performans %100 artacaktır bunda kimsenin şüphesi olmasın bu performansın artma sebeblerinide yukarıda belirttim Özetlersek bu sistem ile gerçek türk futbolu ortaya çıkacaktır kendi sistemimiz kendi futbol mantelitemiz oluşacaktır o yüzden biran önce bu sisteme geçilmeli daha fazla beklemenin futbolumuzun zarar görmesinin hiç gereği yok.[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dr_mystere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 arkadaşlar bence bu konuda yapılan tartışmalar "kalksın mı, kalkmasın mı?" dan çok, kalktığında ne gibi düzenlemeler yapılmalı şeklinde olmalı. suyun akış yönünü değiştirermezsiniz. maalesef zaten bizim çocukluk dönemimizde olduğu gibi (ya da bizim öyle zannettiğimiz gibi) amatör ruhla top oynama dönemi kapandı. artık en beğendiğimiz oyuncular bile en önemli rakiplerimizde top oynuyorlar. (buna örnek olarak da revivo veya daha sonra karabükte oynarken bana "hayatımda yaptığım en büyük hata fenerden ayrılıp galatasaraya gitmekti" diyen hasan vezir). gelecek günlerde mutlaka sınırlama kalkacak ve bu tartışmalarda oluşacak fikirlerle ayağı daha yere basar sistemler geliştirilebilir. zaten sırf avrupa birliği muhabbetinden dolayı büyük ihtimalle yakın bir gelecekte (birliğe girsek de girmesek de) avrupa birliği yurttaşlarını yabancı olarak kabul edemeyeceğiz.[signature][hline]hep destek,tam destek! 100. yılında şampuan olanlar, 101.de de sonunuz aynı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 rewe, yabanci oyuncular oynadigi zaman mi turk futbolculari "aman kasmiyim nasi olsa onu oynatacaklar" diyecek yoksa su an "seve seve beni oynatacaklar baska alternatifim yok turkiyede" diyorlar. yanildigin nokta bu. elbetteki su an onlara mecbur olundugu icin kasma geregi duymuyorlar. oynamazken birisi onun yerine oynuyor diye "tamam ya bende oynamiyorum iste, onlar oynasin" der mi bi insan cok komik geldi bana. sen der misin bole bisi? selcuk ornegini verim, bana gore 3. ligte goztepede bile oynayamaz, ama fatih terim bile ilk 11 oynatiyor "gelecegimiz bizim" diyor. neden? alternatifi yok. su durumda alternatifi yok turkiye liginde fenerbahce icin yabancidan baska alternatif yok o bolgede selcuktan iyi. ama adam eksiklerini gidermiyor, ben bile 17 sene hergun 2 anteman yapsam selcuktan(6. yasinda basladigini dusunursek) iyi oynarim diyesim geliyor. cunku adam eksiklerini gidermiyor, hep ayni, bu da calismadigini gosteriyor. yabanci gelince "aman nasi olsa beni oynatmiyacak" diyip calismazsa birakin futbolculugu insanliktan istifa etsin bi zahmet cunku bole bi mantik olamaz. zaten appiah geldikten sonra 4-5 mac oynamadi hatirlarsaniz, zaten appiah da selcuk un yerine dusunuldu gecen seneki sistem icin. selcuk demekki senin dedigin gibi degilde antremanlarda calisti ve bu sezon 10 mac felan oynadi. ki zaten dikkat ettiyseniz gecen seneden daha iyi bir selcuk var bu sene. bunun nedeni de appiah transferi. umit ozat ornegide var zaten. fabianodan once milli takima bile cagirilmiyordu hatirlarsaniz. gecen seneki guzel performansindan sonra su an o da milli takimda. ben kural hakkinda olabilecek benim istedigim seyleri solim. olmasi gereken: ab uyesi futbolcular yabanci sayilmamali, her sene en fazla 1 ab disi ulke futbolcusu transfer etme secenegi. ayrica ilk 11de en fazla 3 ab disi ulke futbolcusu. kadroya 3 den fazla ab disi oyuncu alma secenegi, fakat 3 fazla olan her kontejyan icin federasyona para ya da onun gibi bisi. hic degilse olmasi gereken: yabanci sinirlamasi kalkmasa bile, su anki gibi ilk 11de 6 yabanciya arti olarak, kadroya istenildigi kadar yabanci alinmasi ya da 6+4 gibi 4 tane daha yabanci alinabilmesi. bu hem "turk futbolu kotuler mantigina uyuyor" cunku bu durumdan pek farki yok, yine ilk 11de 6 yabancidan fazlasi oynayamiyacak. avrupa kupalari icin isteyen kluplerde memnun olucaktir.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. [Bu mesaj Patos tarafından 07 Kasım 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bir de bu anadolu klupleri tuncaya necatiye 1-2 milyon dolar veremez diyorsunda. o olayda ole degil. veremez degil vermez. cunku hak etmiyorlar. ibrahim toraman, antepte 100-200 milyara oynarken, bjk transfer olunca neden 1.1 trilyon istiyor ve aliyor? cunku bjk nin ondan baska alternatifi olmadigi biliyor, yabanci kontejyanini defansta kullanmak yerine forvette kullanacagi felan biliyor. ama antepin bole bi zorunlugu yok, toramandan daha iyi olan boazizi yi 350 milyara oynatabiliyorlar. yabanci sinirlamasi kalktiginda, turk futbolculari da hak ettikleri degerleri kazanmaya basliyacak ve o zaman is kizisacak, ekmek degerli olucak ve daha cok mucadele edicekler, daha cok calisacaklar daha fazla kazanmak icin. tuncayda biliyor yabanci sinirlamasi olmadigi zaman su ana kadar 10 tane rothen gibi yildizlarin o bolgeye transfer edilecegini, ama su an eksikliklerini gidermek icin fazla calismasina gerek yok, cunku fbninde, turkiyenin de ondan baska sansi yok. alternatif ne kadar cogalirsa, rakabet, basari, performans her zaman artar, sadece futbolda degil her seyde boledir. ekleme: Lothrodelcigim senin solediklerini yazdiktan sonra okudum, ayni seylerden bahsetmisim ve cok sasirdim yani heh [Bu mesaj Patos tarafından 07 Kasım 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 valla kalkmalı...türk futbolcular adam oldularda aziz başkanmı almadı..tuncay gibi bir davarın yıldız olduğu takımla nereye kadar... yabancı futbolcular daha eğitimli daha disiplinli daha takım oyuncusu..bizimkiler gibi kompleksli değil.. tüm futbolcular yabancı olsa ne olur...türk futbolcuyu iyi oynadıda takımamı sokmadılar..gereksiz kuruntu yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Kalksında bu sefer serbest diye her türlü yabancı oyuncu gelcek halbuki türkiye ikinci ligi B kategorisinde bile onlardan daha iyi oyuncular olacak.sınırsız olunca sanıyormusun türkiye de 50 tane hagiler,anelkalar falan olcak?[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Bonjo, 07 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Sinan Engini dinliyorum şimdi çok doğru konuşuyor. Yabancı sınırı kalkarsa rekabet artar türk futbolcusu kendine daha çok bakar daha çok çalışır. Yabancı sınırı kalkarsa türk futbolcusu gider avrupada ekmeğini arar daha sağlam gurbetçiler çıkar. Türk futbolunun önünü açacaz gibi bahanelerle Fenerbahçenin , Beşiktaşın önü tıkanıyor bence.Parası olan yapacak transferini. Arsenal 27 yabancıyla oynuyor , schalke milan 20 ye yakın yabancıyla oynuyor.Biz 6 yabancıyla oynuyoruz adalet bunun neresinde? gs lılar demesin biz zamanında çıktık türk lerle aldık kupayı diye , kimse kimseyi kandırmasın o jenerasyon 100 yılda bir çıkar emre ler okan lar hakanlar. iyi bir türk jenerasyonu yakalıycaz diye senelerce bekleyeceğimize avrupada eşit şartlarda eşit yabancı sayısıyla mücadele etmemiz lazım. Rizespor , Kayseri , Erciyes , Trabzon , Fenerbahçe, Gençlerbirliği , Samsun , Vestel , Sivas , Denizli başkanlarının açıklamalarını dinledim herkes istiyor sınırsız yabancıyı.. Anadolu kulüpleride gidecek 50 bin 100 bin dolara yabancı getirecek , onlarında yolu açılacak , maddi açıdan kar edecekler. Herkes destekliyor bu sistemi artık federasyonda engel olamaz. Sınırsız yabancıya yavaştan alıştırın kendinizi. aynen katılıyorum hoja[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kalkmasın[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: tony_montana, 07 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: kalkmasın madalyanda var artık sen kalkmasın diyorsan kalkmasın :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eyw :D[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya bide şu var sanki şu anda 6 tane yabancının 6 sı çok yeteneklide al bakıyım 6 tane çok iyi yabancı o zaman gorelim ama sınırsız olunca yine saçma sapan oyuncular gelcek çöplük olcak tsl ama kalkmalı mı ? kalsada olur kalkmasada bence değişen fazla bişey olmayacak bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yabancı sınırlaması kalkarsa burada şimdi kalksın diye ortalığı ayağa kaldıranların ''Türk futbolcu neden yetişmiyor ?'' diye bağırışlarını duyar gibiyim . Ama çok geç olur..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 arkadaslar sirf "rakip takim" taraftarlari bir seyi istiyor diye, muhalefet olmayiniz. degisik fikirler, degisik ve radikal cumlelerle belirtilmez. "duyar gibiyim" diyecegine, bana savundugun fikiri acikla nedenlerini acikla. birinin sonradan "turk futbolcu" yetismiyor demesi icin ilk once su an turk futbolcu yetisiyor olmasi gerekiyor. su an bole bir durum var mi? turk futbolcu yetistirebiliyor muyuz? hayir. dersek dersek simdi deriz. zaten olmayan birseyin karar degistikten sonrada olmamasi o kararin yanlis oldugunu gostermez. bana de ki, bole bole bunu yaparsak bu olur sebebi de su. ne bilim benim aklima gelmiyor, "turk futbolcu yetismez" "turk futbolu geriler" demek icin bir sebep. zaten turk futbolcu yetismiyor, ama yabanci sinirlamasi olmayan ulkelerden bol bol yetisiyor. zaten turk futbolu geri, yabanci sinirlamasi olmayan ulkelerin hem ligleri bizden iyi hem milli takimlari, hem futbolculari. zaten turk futbolu ilerlemiyor, ama yabanci sinirlamasi olmayan ulkerin her gecen gun ilerliyor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reflection Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 futbol federasyonu başkanı , bu konu hakkında canlı yayında telefon bağlantısı ile acıklamada bulundu ; hemde bayağı ağır bir şart gibi ama guzele benziyor :) milli takımda oynama şartı ile kurallı şekilde yabancı sınırını kaldırabiliriz , dedi hihihi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bundesliga yabancı sınırlamasını kaldırdığından beri (yanlş hatırlamıyorsam 97 veya 98) Alman milli takımı Ballack dışında bir oyuncu çıkarabildi mi? + olorak İtalya,İspanya,İngiltere'de de yabancı sınırlaması bizimki gibi olmasada non-EU ve work permit(çalışma izni) durumlarıyla her yabancı futbolcuyu bünyelerine katamıyorlar..Tek örnek şu an Alman ligi sınır olmayışına ve hali de ortada bence Alman futbolunun...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya allah aşkınıza yabancı sınırı kalkınca türkiye ligi premiere lig mi olucak?Arkadaş doğru demiş sanki 6 yabancının 6'sı iyiymiş gibi yabancı sınırlaması kalksın diyorsunuz.Türkiye'de fenerbahçe'de dahi bir dolu iyi yabancı alacak imkan yok olsa alırdı herhalde..Yabancı sınırı kalkarsa Türkiye kalitesiz yabancı oyuncu çöplüğüne döner, türk oyuncuların kadro şansı bulması zorlaşır.Gereğinden fazla ödemeler yapıldığı futbolculara bir gerçek ama sadece türk futbolcular mı fazla alıyor insafa gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hala kalkmaması konusunda ısrarcıyım, benim büyük takımlardan çok küçük takımların uğrayacağı deformasyon korkutuyor. Bildiğiniz gibi büyük yakımlarda oynayan türklerin ÇOK AZ ı kendi alt yapılarından geliyor, gerisi deli gibi para verilerek alınmış adamlar. Biz bunun çözümünü dışarıdamı arayacağız bence yanlış. Siz zaten bunu serbest bıraktığınızda alt yapı diye bişi kalmazki, adamlar ona önem vericeklerine cavcav gibi adamlar gider dışarıda futbolcu avlar getirir zaten. Türk futbolcusu kendine bakar vs vs palavradan başka bişi değil. Siz kolaya gelicek diye ordan burdan adam alıcaksınız adam kendinden çok daha az paraya daha iyi oynayan adamlarla nasıl rekabet etsinki zaten. Ücretleri makul bir fikata indirtseniz bile birçok kimse formasını kaybeder. Zaten böyle birşey olursa milli takımı unutun klup bazlı başarıya endekslenin.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kalkması Türk - Yabancı arasındaki rekabeti arttırır, e bu da futbola yarar sağlar düşüncesindeyim.[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kalkması Türkiye futbolunu gelişmesini saglıycaktır ayrıca avrupada bizi temsil eden kuluplerimizde rakipleri gib güçlü kadrolara kavuşucaktır yalnız bence bu olayın tek sakıncası bizim ligimize biraz hasar verbilir.Şöleki; fb malüm baya zengin,Aziz Yıldırım neden bu acıklamayı 3-4 yıl once yapmadı çünkü bugunku finansa sahip deildi.Eger bugun bu yasak kalksa fb süper olmasada(henry,eto)allstar seviyesinde (xavi,davids,rise vs) oyuncuları kadrosuna katacaktır ama sadece fb katbılecek buda diger takımlarla olan farkı iyice artıracaktır.bence diger kuluplerınde ekonomisi biraz duzelmesını bekletıkten sonra bu sınırlama kalkmali (tabi gs ekonomisi düzelebilirmi :) bir gs olarak hiç ümidim yok ama)..[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Abi dun muhabbeti oldu bi futbol programinda sanirim atv denkideydi. Premier ligde milli takimda %75 oynamasi gibi bi zorunluluk varmis. Bizdede %75 olmasinda %25 olsun mesela. ama boyle biseyler olsun. Turkiye yabanci futbolcu coplugu olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kalkmamalı Zaten Türkiye'de futbol gelişmiş değil.Her ne kadar sıralamada 11. 'de olsa ülkemiz 3 Takım dışında başka takım yok Türkiye'de. Bu takımlarda zaten sürekli yabancı alıyor yabancılar futbolcu bizimkiler karpuzcu gibi.Eğer sınır kalkarsa takviye olarak aldıkları Türk futbolularında yerine yabancıları alacaklar takımlarda Türk kalmayacak... Sonra Türk futbolu nereye gelişecek. Zaten bu dönemde gelişmesi imkansız.Masa Başı Futbol olmaz.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar