Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 macfrenzy diye bi adamın son forum günüymüş lan. bi dahada yazmamış
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Prawler said: ki inanılmaz dengesiz bir olay benimki 2 ay sigara içmem 1 gün boyunca 1 paket falan içiyorum sonra salona gidiyorum tıkanıp kalıyorum Kurtuldum aslında bu cigara illetinden ama trip olduumuzda içiyoz işte ne yapalım..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [b][i][email protected][b][i] adamın her postunda hayatının üzücülüğüne ufak da olsa bir ayrıntı yakalayabiliyorsunuz muazzam bişey ya.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Yaşıyor mu ki acaba. Adam depresyonun eş anlamı.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Aron-Caldwell said: ahaah kadın gögüsü :) aahhahah simdi bu adamı indirsek altından kadın gögüsümü cıkar :D[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Flames Rullz Pop,hiphop,rap SUXBen burada takıldım.
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Blackice said: Yok ben tanıyorum bu arkadaşı... Bunun arı sokmasına alerjisi vardı geçenlerde de bi kovan dolusu arı musallat olmuştu ondan bunların hepsi kanmayın buna :) ------------------------------------- Çok estetik vücutlu body builderlar da var ama bu gerçekten gördüğüm en kötüsü... bicep ve tricepler özellikle kas değilde gerçekten şişmiş veya iltahaplıda ondan öyleymiş gibi duruyor... Ayrıca şu adama hasta olucak pek fazla kız tanımadım şu zamana kadarda...[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... orjinal blackice karizmaymış
Öne çıkan mesajlar