Way Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 film den konu olarak bisi beklemerek gittim..istedigimi fazlasıyla verdi..bazı yerlerde hoplattı bazı yerlerde stres oldum bazı yerlerde gaza geldim..sonucta cok guzel bi 2 saat gecirdim.. bi de sunu konu hakkında yorumunuzu alabilir miyim? [spo1=soru]bizim cavus gaza geldi hepsini oldurun mantıgıyla bazılarıda karsı cıktı adamı kotu adammıs gibi gosterdiler anlamayamadım olayı?o kısaca sure icinde adamları ayıklama gibi bi sansları yoktu?hepsini oldurmek en temizi degil mi?[/spo] bi de adamlardaki fenerli tufekleri gorunce doom a baya kufur ettim ne eziyet cekmistik ya karanlıkta fener i ac yaratık gorunce silah i cıkar pfff... ya bi de su olaya biraz kıl kaptım ii tamam adamsuperhuman oldu da silahı da superweapon mi oldu 3 kisi saydırırken olduremiyolardı adam 3-5 kursunda oldurdu hepsini :)easy mode da oynuyodu galba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Direk headshot koydu hepsine, dikkat etmemişsin. :)[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ben de gideyim yarın.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 puhaha filme gittik 2 arkadaş süreyaya millet kız arkadaşıyla gelmiş ilk 10 dakkadan sonra kızlar öğürmeye başladı tabi bazılarıda fırsattan istifade baya bi iş götürdüler :D. bu filme kızla gitmenin amacı nedir zaten anlamadım gerçi onlarda 2. yarıda yok oldular film acayip güzel olmuş özellikle fps sahnelerinde manyak gaz oldum yalnız filmde çok kötü bir film hatası var veya bana öyle geldi en başlarda bi prof.( canavarlar tarafından ısırılmış) kafesten fareyi alıp kıçından tutup kafasını azıyla koparıyo ekran profa tekrar döndüğünde prof farenin kuyruğunu içine çekiyo ben koptum orda ama mantıklı bir açıklama gelirse bilemem :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 valla tek o degildi bir suru vardı en basit ornek bana gore bu yaratıklar tarafından ıssırılan tipleri bir ara zar zor tek tuk buluyorlar avlıyorlar sonra hepsi gaza gelip filmin sonunda ben gorunmedim film bitior diye hepsi zombie gibi bir kosuyorlar ustlerine[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 filmin basında ztn kaybolan 8 çalışan mı ne var hangisi koşsun..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yok yani o 8 calısan kaliteli elemandı herhalde saklanıyor atlıyor hopluyor sonradan ısırılanlar beyin kapasitesimi azdıda zombie gibi dumduz ilerliyor adamların ustune[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 film süperdi bence.doom3ü sistem yüzünden oyanayamamıştım ama çok eğlendim.bu arada rock o odadakileri öldür dedi velet yok öldürmem triplerine girdi fps modunda gördük ki o odadaki herkes öcü olmuş :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Berbat bir filmdi hayatımda gordugum en kotu filmler sıralamasında 3. lüğe yerleşti 1. likte hala kurtlar imparatorlugu denilen bişi var (film demeye 1000 şahit) bir oyunun konusu anca bu kadar değiştirilip bok edilir ve Hollywood tekniği bu kadar iğrenç bir biçimde kullanılır... Amaçsızca "Fuckin'" diyen bir güruh... Dünya elden gidecek filmin sonunda adamlar "Marine şerefi kavgası" yapıyorlar. bu nedir ya sakın gitmeyin zamanınıza ve sinirlenize yazık. Asıl oyunun konusu Marsta Cehennemin kapısının bulunması ve cıkan zebaniler, imp, zombi falan burda biyolojik deney olmuş haa... o zaman ne derler ULAN BU FİLMİN DOOMU NERDE .????[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu topicin başlarındaki milletin gazı yüzünden neredeyse gidecektim filme, neyseki sabretmişim. Filmin o kadar iyi olduğuna şaşırdım çünkü. Şaşıırmakta da haklıymışım. :D En fazla divxini seyrederim meraktan. budur...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 30 Ekim 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bence super bi film ve gayet eglenceli gidin gidin rock abimiz de oynuo super yani dadından yinmio :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yoo gayette güzel film bu kdrını beklemiyordum.. daha önce çok oyundan uyarlamalar gördük basarısızdı ama bu iyi... [Bu mesaj Luriel tarafından 31 Ekim 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 First Person çekimler olduğu doğru mu?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 evet son 15dklık bir fps modu var :) orda gaz muzikler ve house of dead tarzı bir oyun gorcen :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 filme daha yeni gidebildim... müzikleri superdi. Özellikle fps sahnesi vede karl urban ve rock ın dövüşü çok iyiydi. Konu daha mantıklıydı. Kısaca bence film oyundan daha güzeldi. Bu arada BFG silahının efekti çok iyiydi. Rock ın silahı görüp de big fucking gun demesi vede bunu altyazıda büyük giren silah diye çevirmeleri çok komikti...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 güzel film gidin tavsiye ederim.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 filme bugün gittim. çok güzeldi ya gerçekten sevdim, süper aksiyondu bence. filme girerken biraz kasmak zorunda kaldık, 18 sınırından dolayı beni gıcık ettiler. doumgünüme iki gün vaaaar dememe ve nüfus kaıdımı göstermeme rağmen uğraştırdılar:P fps sahnesi çok iiydi, onun dışında yaratıklar iiydi, konu güzel bağlanmıştı, müzikleri mükemmeldi, oyununu oynamadm ama oynamak istiorum en kısa zmnda:) tavsiye ederim herkes izlesin cidden iiydi:) ps:: karl urban hastasıyız, filmde çok cooldu 'the reaper':):)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oyunların filimleri genelde cok iyi olmuyo ama bakıp görücez...[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kız arkadasımla gittim kız 30 dk dan sonra offleyip pufflemeye basladı ama en sonunda oyundaki gibi yapmıslar bole sadece silah gozukuyo fln hos olmus:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Çok klasik olmuş.Ben pek sevmedim[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Asgard, 05 Kasım 2005 11:51 tarihinde demiş ki: kız arkadasımla gittim kız 30 dk dan sonra offleyip pufflemeye basladı ama en sonunda oyundaki gibi yapmıslar bole sadece silah gozukuyo fln hos olmus:) Aha bende kız arkadaşımla gittim çok eylendik . Film görsek olarakta , oyundan uyarlanma olarakta geçekten çok güzeldi .. Daha uzun olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben gittigimde yanimdaki kizlar konusuodu ya oyunun bi yerinde havalandirmaya girdim eleman bi anda bi cikti ucbucuk attim kizim ya of superdi falan modundaydilar cennette falan sandim kendimi...[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 sinemadayken kaçırmıştım, ucuzlukta dvd'sini buldum da bugün seyrettim. film gayet güzel başlıyor ve doom 3'teki mekanları güzel yansıtmışlar, canavarlar filan mükemmel yapılmış. ama oyuna sadıklığı orada bitiyor maalesef, konudan çok sapmışlar. haliyle beğenemedim filmin ortasından sonra konunun alakasız şekilde sapmasını. ismen ve şeklen doom olmuş ama orada kopuyor konu, 2005 model aliens yapmışlar sanki. neyse gene de konu değişikliği hariç fena değildi, oyuncular gayet yeterliydi. sadece izleyenler okusun rock abimizin bir anda kötü adama dönüşmesi hoşuma gitmedi doğrusu ve çok yapay geldi. esas oğlanmış gibi duruyordu o laboratuarda mahsur kalan insanlar kısmına kadar. o rolü reaper'a yüklemeleri anlamsız olmuş. dvd'de doom serisiyle ilgili mini belgesel var, carmack ve willits filan konuşuyor o daha hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 kes lan. yok kötü adammış yok olmamış felan. mis gibi de olmuş. herkes ille filmin başından beri "bakın ben kötü adamım, hadi vurun beni" edasıyla mı dolaşmak zorunda. bfg manyağı ederim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 uzaktan mı olmuş, yakından mı olmuş? (:P) konudan sapmasalardı bariz daha iyi olabilirdi ve evet, hulusi kentmen modundan pure evil'e dönüşmek absürd durmuş maalesef. hem ben doom'cu adamım senin aksine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar