Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doom

Laorx

Öne çıkan mesajlar

film den konu olarak bisi beklemerek gittim..istedigimi fazlasıyla verdi..bazı yerlerde hoplattı bazı yerlerde stres oldum bazı yerlerde gaza geldim..sonucta cok guzel bi 2 saat gecirdim..

bi de sunu konu hakkında yorumunuzu alabilir miyim?

[spo1=soru]bizim cavus gaza geldi hepsini oldurun mantıgıyla bazılarıda karsı cıktı adamı kotu adammıs gibi gosterdiler anlamayamadım olayı?o kısaca sure icinde adamları ayıklama gibi bi sansları yoktu?hepsini oldurmek en temizi degil mi?[/spo]

bi de adamlardaki fenerli tufekleri gorunce doom a baya kufur ettim ne eziyet cekmistik ya karanlıkta fener i ac yaratık gorunce silah i cıkar pfff...

ya bi de su olaya biraz kıl kaptım ii tamam adamsuperhuman oldu da silahı da superweapon mi oldu 3 kisi saydırırken olduremiyolardı adam 3-5 kursunda oldurdu hepsini :)easy mode da oynuyodu galba :)
Sosyal ağlarda paylaş

puhaha filme gittik 2 arkadaş süreyaya millet kız arkadaşıyla gelmiş ilk 10 dakkadan sonra kızlar öğürmeye başladı tabi bazılarıda fırsattan istifade baya bi iş götürdüler :D. bu filme kızla gitmenin amacı nedir zaten anlamadım gerçi onlarda 2. yarıda yok oldular film acayip güzel olmuş özellikle fps sahnelerinde manyak gaz oldum yalnız filmde çok kötü bir film hatası var veya bana öyle geldi en başlarda bi prof.( canavarlar tarafından ısırılmış) kafesten fareyi alıp kıçından tutup kafasını azıyla koparıyo ekran profa tekrar döndüğünde prof farenin kuyruğunu içine çekiyo ben koptum orda ama mantıklı bir açıklama gelirse bilemem :D[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

Berbat bir filmdi hayatımda gordugum en kotu filmler sıralamasında 3. lüğe yerleşti 1. likte hala kurtlar imparatorlugu denilen bişi var (film demeye 1000 şahit)

bir oyunun konusu anca bu kadar değiştirilip bok edilir ve Hollywood tekniği bu kadar iğrenç bir biçimde kullanılır... Amaçsızca "Fuckin'" diyen bir güruh... Dünya elden gidecek filmin sonunda adamlar "Marine şerefi kavgası" yapıyorlar. bu nedir ya sakın gitmeyin zamanınıza ve sinirlenize yazık.

Asıl oyunun konusu Marsta Cehennemin kapısının bulunması ve cıkan zebaniler, imp, zombi falan
burda biyolojik deney olmuş haa... o zaman ne derler

ULAN BU FİLMİN DOOMU NERDE .????[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand
Sosyal ağlarda paylaş

bu topicin başlarındaki milletin gazı yüzünden neredeyse gidecektim filme, neyseki sabretmişim. Filmin o kadar iyi olduğuna şaşırdım çünkü. Şaşıırmakta da haklıymışım. :D En fazla divxini seyrederim meraktan. budur...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 30 Ekim 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

filme daha yeni gidebildim...

müzikleri superdi. Özellikle fps sahnesi vede karl urban ve rock ın dövüşü çok iyiydi. Konu daha mantıklıydı.

Kısaca bence film oyundan daha güzeldi.

Bu arada BFG silahının efekti çok iyiydi. Rock ın silahı görüp de big fucking gun demesi vede bunu altyazıda büyük giren silah diye çevirmeleri çok komikti...[signature][hline]May the force be with you, always!
Sosyal ağlarda paylaş

filme bugün gittim. çok güzeldi ya gerçekten sevdim, süper aksiyondu bence. filme girerken biraz kasmak zorunda kaldık, 18 sınırından dolayı beni gıcık ettiler. doumgünüme iki gün vaaaar dememe ve nüfus kaıdımı göstermeme rağmen uğraştırdılar:P fps sahnesi çok iiydi, onun dışında yaratıklar iiydi, konu güzel bağlanmıştı, müzikleri mükemmeldi, oyununu oynamadm ama oynamak istiorum en kısa zmnda:) tavsiye ederim herkes izlesin cidden iiydi:)
ps:: karl urban hastasıyız, filmde çok cooldu 'the reaper':):)[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 05 Kasım 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
kız arkadasımla gittim kız 30 dk dan sonra offleyip pufflemeye basladı ama en sonunda oyundaki gibi yapmıslar bole sadece silah gozukuyo fln hos olmus:)

Aha bende kız arkadaşımla gittim çok eylendik . Film görsek olarakta , oyundan uyarlanma olarakta geçekten çok güzeldi .. Daha uzun olabilir .
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
sinemadayken kaçırmıştım, ucuzlukta dvd'sini buldum da bugün seyrettim. film gayet güzel başlıyor ve doom 3'teki mekanları güzel yansıtmışlar, canavarlar filan mükemmel yapılmış. ama oyuna sadıklığı orada bitiyor maalesef, konudan çok sapmışlar. haliyle beğenemedim filmin ortasından sonra konunun alakasız şekilde sapmasını. ismen ve şeklen doom olmuş ama orada kopuyor konu, 2005 model aliens yapmışlar sanki. neyse gene de konu değişikliği hariç fena değildi, oyuncular gayet yeterliydi.

sadece izleyenler okusun

rock abimizin bir anda kötü adama dönüşmesi hoşuma gitmedi doğrusu ve çok yapay geldi. esas oğlanmış gibi duruyordu o laboratuarda mahsur kalan insanlar kısmına kadar. o rolü reaper'a yüklemeleri anlamsız olmuş.

dvd'de doom serisiyle ilgili mini belgesel var, carmack ve willits filan konuşuyor o daha hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...