Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence mimikleri çok uygun ama sesini ve vücudunu kullanış şekli televizyona uygun deil. Daha çok tiyatro gibi geldi :D Ata Demirer daha bi oyuncu duruo mesela. Gazanfer Özcan ve eşini oynayan yanında zaten 2 sininde esamesi okunmaz ama Ata Demirerin ses mimikler yardırıo ortalığı.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Fazlasıyla bi GAG havası var, Gülse Birsel yazıomuş zaten bunun da metinlerini falan galiba, ben beğenmedim pek yani. Ata Demirer de olmasa.. Süper herif :)[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
guzeldi gibi. ama gag in eski bolumlerinden bisuru alinti vardi, botox esprisi gibi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Nasıl ilk Türk sitcomuymuş o öyle ben de onu anlamış değilim. Çocuklar duymasın ne oluyor?

Gülse Birsel ilk GAGı sunduğunda da ne zaman hangi kameraya bakacağını bilemezdi. Donuk donuk konuşurdu ki o zmanlar az laf çok reklam ile geçiiştiriyolardı olayı. Sonradan kadın açıldı şimdi nerdeyse reklam vermiyecek duruma geldi. Yeterki kadın konuşsun reklama ne gerek bvar diye düşünüyor seyirci.

Henüz stand-upa başlamadı mı daha Gülse Hanımlar? Kesin başlayacaktır.
Mesaj tarihi:
çok hoşuma gitti yaaa
hele ata demirer bitiriyor olayı
baya beğendim yani
onu bende duydum gürse birselin yazdığını güzel olmuş yane
:D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
Aslında başta çok soğuk bi dizi gibi geldi espriler falan kötüydü ama sonunda açıldı bölümün Güzel yani!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Ya ben pek sevmedim yane umduğum gibi çıkmadı çok kötü değildi süperde değildir ve gerçekten hafiften tiyatro havası vardı...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
Gülse Birselin büyük bi hayranıyım çok seviyorum o kadını...Sırf onun için izlerdim ama o dane atv birde Atayı getirmiş :)
izlemeyipde neyapacaksın?[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
-NaMeLeSs-, 23 Nisan 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
cukuturko

heh süperdi ya
hele orda şey dedi
sen sus makarna,çukuturka ye kendine gel!!
yarıldım:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
Çok komik dizi ya.
Ata demirer ayrı bir komik zaten.
Gülse birsel daha ayrı bir komik
dizide apayrı bi komik olmuş.

(Volkan 2 bölüm önceki deli kadınla yattıktan sonra kadın evlenmek ister...)
Volkan: Ulan kırkyılda bir çapkınlık yaptık ihale bize kaldı iyimi?[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
Ya can sıkıntısı sırasında izledim ilk. Fena değil. Öyle çok güzel gemedi bana, kendine de bağlamıyor seyirciyi ama can sıkıldığında falan izleniyor arada, idare eder...

Yanlız bu Ata Demirer'in o kadar bir yeteneğini, artısını göremedim ben izlediğim 4-5 bölümde... Bilmiyorum çok sıradan geldi o kadar övgüden sonra fazlasını bekliyordum?[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
  • Yeni Oluştur...