Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ciddi kişiliğinin yanında muhteşem eğlenceli bir yanıda vardı. Hep bize böyle gülümsese keşke... [signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .[Bu mesaj Angelotti tarafından 10 Kasım 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Gidiyor, rastgelmez bir daha tarih eşine; Gidiyor on yedi milyon kişi takmış peşine! Gidiyor, sonsuz olan kudreti sığmaz akla; Gidiyor, göğsünü çepçevre saran bayrakla. Gidiyor, izleri üstünde birikmiş yaşlar; Gidiyor, yerde kılıçlarla eğilmiş başlar. Gidiyor, harbin o en korkulu aslan yelesi; Gidiyor, sulhun ufuklarda yanan meşalesi! Yine bir devr açacakmış gibi en başta o var; Haykıran seste o var, sessiz akan yaşta o var. Siliyor ruhunun ulviliği fani etini, Çiziyor ufka batan bir güneşin heybetini. Büyüyor, gökten inip toprağa yaklaştıkça; Büyüyor gitgide gözlerden uzaklaştıkça.[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. [Bu mesaj LonelyWolf tarafından 10 Kasım 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 atam atam sen uzulme turk genclıgı ılerde ustune dusen vazıfeyı yapıcak vatanına sahıp cıkıcaktır cumhurıyetı sen kurdun ve yasatıcak olan gelecegımızı koruyacak olan bız genclerız[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Sabrina, 10 Kasım 2005 09:41 tarihinde demiş ki: Saygıyla, sevgiyle, özlemle anıyorum. [signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Saygıyla anıp Allah'tan rahmet diliyorum.bide dün atv ana haber bultenınde kurtuluş savaşını orijinal goruntuleri vardı ajip duygulandım izleyince içimden iyiki TÜRK'üm diyesim geldi.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 :( Atam rahat uyu diyemiyorum.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hepimiz öluceeez...ataturk bile öldu iste... reankarnasyon da yok isteee...yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ALLAH cezamı verecek uyuya kalmışım :([signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Şu anda burdan bu yazıyı yazıyorsam biliyorum ki onun sayesinde. Gelmiş geçmiş en değerli insanlardan biri Atatürk. Etrafımızdaki yılanlara boynumuzu eğmeyelim, başımız hep dik yürüyelim Atatürk'ün izinde. Daima çalışalım. Allah rahmet eylesin. Saygıyla anıyoruz.[signature][hline]she's my alien "Mest" new album "Photographs!" www.mestcrapp.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 atam izindeyiz..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Eeyyyy Ulu Önder Atatürk Bilesin ki Senin İzindeyiz...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hem üzücü, hem sevindirici bir gün benim için. Çünkü aynı zamanda doğum günüm. Ne biçim iştir arkadaş bu.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Muhallebi, 10 Kasım 2005 14:12 tarihinde demiş ki: Hem üzücü, hem sevindirici bir gün benim için. Çünkü aynı zamanda doğum günüm. Ne biçim iştir arkadaş bu. benim kankanında doğum günü bugün:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mekanı cennet olsun.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: tellos, 10 Kasım 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Saygıyla anıp Allah'tan rahmet diliyorum.bide dün atv ana haber bultenınde kurtuluş savaşını orijinal goruntuleri vardı ajip duygulandım izleyince içimden iyiki TÜRK'üm diyesim geldi. [signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Nur icinde yatsın dunyaya gelen ender ileri goruslu insanlardan biriydi. Varlıgımızı sana borcluyuz ATAM....[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 İyi ki yaşamıyo Ata'm. Yaşasaydı da üzüntyüe bağlı bilimum hastalığa yakalanır, acı içinde ölürdü zaten. Her şeye rağmen, yine de rahat uyu Ata'm...[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bugün dersanedeydim. dersanem kızılay'da (ankara).pencereden bakıodum. siren çalmaya başladı. sokaktaki herkes saygı duruşuna geçti. doğal olarak bende saygı duruşundaydım. ve bu sırada karşı sınıftaki en yakın arkadaşım olan kişinin resmen öküz gibi gülme sesleri geliodu kulağıma. adamlar geyik yapıolardı o siren çalarken. sonrasında keşke saygı duruşunda dursaydın sende fln dedim. sonuçta 10 kasım boru diil bu. o da umursamadığını söyledi. o an gerçekten üzüldüm. normalde vatanına aşırı bağlı vatanı için ölebillicek biri gibi durmuorum ama o an bu vatanın bizim ellerimizde olduğunu düşünüp üzüldüm. keşke Atatürk'ün bıraktıklarına biraz olsun sahip çıkabilsek. bütün türk gençliği iyi ki benim en yakın dostum gibi deil. en azından buna sevinebilirim. tam olarak 'Ata'm izindeyiz' diyemesem de 'Ata'm izindeyim' diyebilirim. huzur içinde yatsın Atatürk...[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 okulda sirenler çalındığında çok tuhaf oldu içim. atam izindeyiz...[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 iyiki yaşamıyosun.bugunleri görsen kimbilir ne halde olurdun[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Saygıyla Anıyoruz.. Radyoda dinlemiştim okula gelirken...Atamızı Sadece birgün anmak yetiyormu ?Atam izindeyiz derken gerçekten yerine getirebiliyormuyuz?Geriye dönüp baktıgında bıraktıgm neslin benim istedigi gibi bi nesil oldugunu düşüşdürüp ruhunu şad ettirebiliyormuyuz?Az çok da olsa tabiki demek istiyorum..Ama türkiyenin ve insanların haline bakınca..Bu sorulara cevap vermek biraz zorlaşıyor gibi...[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. [Bu mesaj GangstarsLan tarafından 10 Kasım 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ataturkumuzu rahmetle anıyoruz..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Rahat uyu Atam Tüm varlığımı bilgiye adamış biri olarak izindeyim Gelişme uğruna kaybedilen benlikler yüzünden, ülkeyi yönetenler (sömürenler) yüzünden, Eğitimi kalitesizleştirenler yüzünden üzülme Atam, Senin devrimlerini halen hatırlayanlar var ve gün gelecek bu ülkeyi kurtaracak olanlar yine onlar. Halen Damarlarımda asil kanımız akıyor Atam ve son damlasına kadar bu ülke için harcamaya hazırım.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ATAM İZİNDEYİZ[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar