Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemada patlamış mısır yerken çıkan sesi bastırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çıtır kıtır" sesini envai çeşit efekt kullanarak bastırma yöntemidir.

şoyle oluyor:

-komedi filmi:filmde gülünecek yeri 2 saniye önce kestirdikten sonra ağıza bir veya birkaç patlamış mısır atılır.insanlar gülmeye başlayınca mısır yenilebilinir.yalnız dikkat edin onlara uyup siz de gülmeyin. boğulursunuz.

-gerilim filmi:geren müzik girince el çabukluğuyla mısır ağza atılıp yenir.sinemadaki diğer kişilerin gerilmekten sizin mısırı duyacak takatleri kalmaz.

-macera filmi:en kolay mısır yenilecek film türüdür.silah kullanılan sahnelerde silah patlamasıyla aynı senkronu yakalayıp mısırınızı afiyetle yiyebilirsiniz.

-romantik film:en zorudur.yememek en iyisidir.

-korku filmi:en tehlikelisidir.canavarın çıkacağı yeri iyi kestirip,tam çıktığı an mısır ağza hızla atılır ve yenir.yalnız siz de korkarsanız mısır nefes borusuna yuvarlanır.aman dikkat edin.[signature][hline]Aslında..
Mesaj tarihi:
En iyisi kimseyi takmadan yemek.Ben hiç sinemada patlamış mısır yiyor diye azarlanan birini görmedim.[signature][hline]Work Hard.Play Harder.
Mesaj tarihi:
ben filmin en güzel yerini patlamış mısır sesiyle bölenlere sövüyorum ( içimden :D )[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
Mesaj tarihi:
ağzımı kapatarak çiğniyorum ben ses çıkmıyo:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 09 Kasım 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fede, 09 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
ben filmin en güzel yerini patlamış mısır sesiyle bölenlere sövüyorum ( içimden :D )

Aynen ben de. Azcık boğazınız dursun be, sinemada da bi şey yemeyiverin, ölür müsünüz diyorum hatta :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
bi an topic'in başlığını görünce kendimi ekşi sözlükte gibi hissettim :S:S
harbiden çok faydalı bi bilgi oldu saol :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
said:
zamo, 09 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
En iyisi kimseyi takmadan yemek.Ben hiç sinemada patlamış mısır yiyor diye azarlanan birini görmedim.

bizim arkamıza bikere arkadaşla otururken sarhoş bi adam gelmişti dedi eğer onları sinema başlayınca yerseniz sizi döverim falan dedi iyi eyvallah dedik sarhoş çünkü ne dediğini bilmiyor ağzıda rakı kokuyor bide yaşlı garip bi tip,sora yanındaki kızlara şey dedi onları yiyecekmisiniz dedi tip tip kızlar evet ondan sonra bide ceviz kırcaz sakıncasımı var diye oturtmuştu falanda yazık adama,genç biri söylese gözünün yaşına bakmam yani..[signature][hline]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
bende genelde yemem sinemada ama yediğim zamanda muzik başlaması bekliyorum ya da işte oyle atraksişyonlu sahneleri yoksa kendimde rahatsız oluyorum zaten sesten :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
En faydalısı;

patlamış mısırlar ağza öyle kürekle doldurur gibi atılmaz, teker teker yenir, ayrıca çiğnenmez ayıptır birazcık dilinizle bastırırsınız o pofuduk kısmı tükürükle erir, geri kalanıda arka tarafta hafifçe ezer yutarsınız.

Bu yöntemle;
Hem filmde ani bi hareket olursa mısırlar boğazınızda kalmaz, hayati riski yoktur
Hem mısırlar daha uzun süre yenir, tadı çıkarıla çıkarıla yenir,
Hem mısırı paylaşıyosanız arkadaşınız daha 5 tane mısır yemeden siz bütün kutuyu bitirmemiş olursunuz(en gıcık olduğum şeydir:D)
Her bölümde ara verildiğinde koştura koştura mısır almaya gitmeniz gerekmez, 3 saatlik bi film boyunca 1 kutu mısır rahat yeter
Hem ses çıkmaz
Hem milletin canı çekmez
Hemde ne biliim işte insan gibi yemiş olursunuz...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
ben öyle zevk alıyorum zaten çatur çutur yicen mısırı:D[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
said:
fede, 09 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
ben filmin en güzel yerini patlamış mısır sesiyle bölenlere sövüyorum ( içimden :D )

acaba banada sövüolarmıdır? :)
Mesaj tarihi:
said:
PrudenT, 09 Kasım 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
normal yiyince çok belli olmaz da ağzını 1,5 m açıp da *şLAAP şLUapPps* diye yiyenler için yararlı bilgiler

efekti süper özetlemissin, hayran kaldim =)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Mesaj tarihi:
sinemaya ilk gittiğimde patates,köfte ekmek yemiştim..
hatırlayanlar içinde film"as good as it gets" yani benden bu kadardı..
hiç mısır yemedim sinemada..
hiç de sevgilim olmadı..ühüöü:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Mesaj tarihi:
said:
ShadowFury, 09 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
En faydalısı;

patlamış mısırlar ağza öyle kürekle doldurur gibi atılmaz, teker teker yenir, ayrıca çiğnenmez ayıptır birazcık dilinizle bastırırsınız o pofuduk kısmı tükürükle erir, geri kalanıda arka tarafta hafifçe ezer yutarsınız.

bilimsel yaklaşımların hastasıyım =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
  • Yeni Oluştur...