Sensible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Evet. Birtek benim başıma mı geldi acaba bu?..[signature][hline]N i g h t w i s hKerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 genel instance sisteminde bu tarz bi durum var, bi kaç kez strattan düşmüştüm bende taren mill e mi ne atmıştı acayip bi durum, nasılsa gitmez arada görünmez engel vardır dedim atladım düştüm öldüm çok fenaydı :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben hem wsg'de hem ab'de düşüyorum bazen fear effect yiyince, blizz'in bug düzelttiği yok ki..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 banada olmustu aynısı sam'in dedigi gibi feardan gitmistim bende[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bana ve o an ABdeki herkese olmuştu bu olay :P sonra herkes eastern plaguelandsdeki mezarda çıkmıştı spirit res yapmak sorunda kalmıştık[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Buda diğer bir aptal bug.[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sensible bisi soracagaim, konuyla pek alakasi yok ama. Su sag alt kosede AB nin haritasini o sekilde gostermeyi bir addonlami sagliyoruz yoksa Wow'da kendiliginden o ozellik varmi?[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tebrikler harita icin mapteki bg ikonuna sag tikliyoruz, gerce benimki acilmiyo patchten beri, addonla cakisiyo heralde...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Minimap teki BG simgesine sağ tıklıyorsun açılıyor.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tesekkur ettim cok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende bi kere düştüm mine de reslemdim hordelerin üzerine koşuyordum bir anda terrandan assa düştüm baya bi.. sonra mefta..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Sam, 06 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: ben hem wsg'de hem ab'de düşüyorum bazen fear effect yiyince, blizz'in bug düzelttiği yok ki.. blızzden teknı kacıklama var oncelıkle klavyenızı kontrol edın bakalım tuşlar bırbırıne gecıp sızı dunyanın dısınamı atmıs sonra modeme bakın modeme gıden kablolardan bırınde ufak bır egılme oluyorsa bu bug meydana gelıyormus kasa sıcaklıgı 40c yı gecen makınalarda dusmekle kalmayıp bıde kırmızı kırmızı oluyormus son olarak ISS nızı kontrol edın bazen ıss dekıler sızınle oynamak ıcın harıta dısına atıyor nasıl yapıyorlar bılınmıyor eger bu sorunalrın hıcbırı cozum vermesse yenı bılgısayar alın bır deneyın bakalım ıse yarıycakmı hatta mac alın[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Geçenlerde adamın biri yanımdan atla geçti lumb mill de.Aşşa atlarken entangle ladım havada enrangle kaldı.heh ss bile aldım[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu akşam alliance ezince bg bozuldu herkes bg da kaldı bg de kapanmadı mecburen loglayınca easterna düşüp öldüm not:kalimdor çökmüş dejavu[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar