ruby Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Akhyls, 04 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki: evet bunu biliyorum cunku babaannem 99 depreminden beri kayip.. hastaneler morgalr kayıp buroları mezarlıklar aklınıza gelebilecek heryere baktık ama yok .. maası birikiyo evi duruyor ve artık buna bi çözüm gelmesi gerekiyor... burda babaannemi aradım ama tanıyamadım ... bi mezarı bile yok :(( çok üzüldüm umarım bir şekilde bulunabilir :( bu siteler de bu nedenle bir çözüm olabilir belki ama yine de tck fln sormaları gerek ki,önüne gelen açamasın.çok etkilenenler de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Asgard, 04 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki: said: ruby, 04 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki: bakacaktim,siteyi açtim ama bakmadim,bakarsam bayılırım burda,zaten her şeyden tirsiyorum bu aralar biliyosunuz. ama onları nete koymak büyük saçmalık!! akli dengesi yerinde olmayan biri-söylenildigi gibi- bu resimleri gördüğünde kim bilir neler düşünür neler yapar:o bakmayın böyle şeylere yaa deil ama yine de bi tck fln sorsunlar en azından ki önüne gelen girmesin. hem tanınmayacak durumda olanlar da varmış,o ne oluyor peki?tanımak mümkün değilken nesine baksın insanlar,iğrenç ztn sizede bakın nolur bakın demiyorki ruby adamlar cekmisler koymuslar yani bakan kisinin ruh saglıgını onemsemek emniyet guclerine gore deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Akhyls, 04 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki: evet bunu biliyorum cunku babaannem 99 depreminden beri kayip.. hastaneler morgalr kayıp buroları mezarlıklar aklınıza gelebilecek heryere baktık ama yok .. maası birikiyo evi duruyor ve artık buna bi çözüm gelmesi gerekiyor... burda babaannemi aradım ama tanıyamadım ... bi mezarı bile yok :(( çok büyük geçmiş olsun ya :(( umarım bi şekilde bulabilirsinz...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biraz ters oldu yazdıgım ya :S yanlış yaptım neyse anlayan anlasın bi daha yazmıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BartSimpson Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 oo[signature][hline] :tup: kıraç :tdown: ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bakarken ürktüm[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhyls Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tesekkür ederim arkadaslar.. evet bu siteye baktim ama sonucsuz kaldi ki hepsine bakamadim gerci.. gercekten etkilenebilir insan benim bakarken sadece midem kalkti ama eminim yataga girince hepsi bir bir gözümün önünden gececek o resimlerin.....[signature][hline]"Dünya mavi... Ben o kara lekeyim... Ben bu dünyaya ait değilim... Böyle olmasını ben istemedim ... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi izmir-konak'taki ölülerden ikisi sırıtıyo ya korkuyom ühühüüh :([signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 04 Kasım 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bi kötü oldum 2005-bayan diyip ilkine bakınca kapattım[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 şu saatte kadını gördüm yerimden hopladım. [spo1=+18 (cesed resmi değil)]http://www.egm.gov.tr/asayis/images/kbcresim/178.jpg meraktan spoiler açanlar tekrar düşünsün diye url sini koydum[/spo] [Bu mesaj cna tarafından 05 Kasım 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 neyse ki linkleri okumadan yorumları okuyorum hiçbirini açmadım açmıycam merak edip resimlere de bakmıycam ooooh iğrenin siz[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 vay vay vay ne hizmetmiş abi bu bea. rotten.com yapmışlar iyice olayı[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Gözü çıkarılmış insanlarda var %100 organ mafyasıdır[signature][hline]Est Sularus Oth Misthas Quis custodiet ipsos custodes ? ---------------------- uhr-miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arkadaşlar uplamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: uhrmiller, 05 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Gözü çıkarılmış insanlarda var %100 organ mafyasıdır 100 d 100 katılıorum onların işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok güzel uygulama fakat.. [spo1=çok iirençç]balıkesir-bandırma[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çok güzel bi sistem bence.. çocuk mocuk diyosunuz..bi çocuk öyle sitelere zaten giremez ..onun disinda devlet uyariyi yapiyo...ki bence son ihtimal bu... herseyden once shownomercy gibi sitelerden gorur[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bakın bakem ben varmıyım orda isim: zırtapoz seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hoşuma gimedi çok azının resmi var bi de çok komiğime gitti adı sanı belli değil resmi yok hiç bi özelliğini yazmamışlar cesedin bi tek diyo istanbul zeytinburnu da bulunmuştur diye he iyi buldun da ne buldun a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evet yaw kolu koymuslar ordan nasıl cıkarıcan kimligi:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya kol bacak resmi var. kendi bacaım olsa anlamam[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Resimler tabiki hoş değil ama bence doğru bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 abi ya piskopat mıyım neyim son biriki saattir resimleri inceliyom falan arşiv yaptım güzel bi de şu nedir diye sormak istiyorum etkilenenler girmesin bakmasın BAKMAAAA! BAKMAAAA!BAKMAAAA!BAKMAAAA!BAKMAAAA! resim:http://www.egm.gov.tr/asayis/kbcdetay.asp?id=534 BAKMAAAA! BAKMAAAA!BAKMAAAA!BAKMAAAA!BAKMAAAA! SORU: bu velet niye mavi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya yazmaya usendim de sole hemen tık yapıcağım sekılde gonderırsen bı bakıımm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 morarmıstır hacım ondan:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar