Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emniyet Mudurlugu Ceset Goruntuleri yayinliyor... (18+)

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

said:
Akhyls, 04 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
evet bunu biliyorum cunku babaannem 99 depreminden beri kayip.. hastaneler morgalr kayıp buroları mezarlıklar aklınıza gelebilecek heryere baktık ama yok .. maası birikiyo evi duruyor ve artık buna bi çözüm gelmesi gerekiyor... burda babaannemi aradım ama tanıyamadım ... bi mezarı bile yok :((

çok üzüldüm umarım bir şekilde bulunabilir :( bu siteler de bu nedenle bir çözüm olabilir belki ama yine de tck fln sormaları gerek ki,önüne gelen açamasın.çok etkilenenler de olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 04 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
said:
ruby, 04 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
bakacaktim,siteyi açtim ama bakmadim,bakarsam bayılırım burda,zaten her şeyden tirsiyorum bu aralar biliyosunuz.
ama onları nete koymak büyük saçmalık!! akli dengesi yerinde olmayan biri-söylenildigi gibi- bu resimleri gördüğünde kim bilir neler düşünür neler yapar:o
bakmayın böyle şeylere yaa

deil ama yine de bi tck fln sorsunlar en azından ki önüne gelen girmesin.
hem tanınmayacak durumda olanlar da varmış,o ne oluyor peki?tanımak mümkün değilken nesine baksın insanlar,iğrenç

ztn sizede bakın nolur bakın demiyorki ruby adamlar cekmisler koymuslar yani bakan kisinin ruh saglıgını onemsemek emniyet guclerine gore deil:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akhyls, 04 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
evet bunu biliyorum cunku babaannem 99 depreminden beri kayip.. hastaneler morgalr kayıp buroları mezarlıklar aklınıza gelebilecek heryere baktık ama yok .. maası birikiyo evi duruyor ve artık buna bi çözüm gelmesi gerekiyor... burda babaannemi aradım ama tanıyamadım ... bi mezarı bile yok :((

çok büyük geçmiş olsun ya :((
umarım bi şekilde bulabilirsinz...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkür ederim arkadaslar.. evet bu siteye baktim ama sonucsuz kaldi ki hepsine bakamadim gerci.. gercekten etkilenebilir insan benim bakarken sadece midem kalkti ama eminim yataga girince hepsi bir bir gözümün önünden gececek o resimlerin.....[signature][hline]"Dünya mavi...
Ben o kara lekeyim...
Ben bu dünyaya ait değilim...
Böyle olmasını ben istemedim ... "
Sosyal ağlarda paylaş

abi izmir-konak'taki ölülerden ikisi sırıtıyo ya korkuyom ühühüüh :([signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

[Bu mesaj PrudenT tarafından 04 Kasım 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şu saatte kadını gördüm yerimden hopladım.

[spo1=+18 (cesed resmi değil)]http://www.egm.gov.tr/asayis/images/kbcresim/178.jpg
meraktan spoiler açanlar tekrar düşünsün diye url sini koydum[/spo]

[Bu mesaj cna tarafından 05 Kasım 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ki linkleri okumadan yorumları okuyorum

hiçbirini açmadım açmıycam merak edip resimlere de bakmıycam
ooooh iğrenin siz[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

vay vay vay ne hizmetmiş abi bu bea. rotten.com yapmışlar iyice olayı[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bi sistem bence..
çocuk mocuk diyosunuz..bi çocuk öyle sitelere zaten giremez ..onun disinda devlet uyariyi yapiyo...ki bence son ihtimal bu...
herseyden once shownomercy gibi sitelerden gorur[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

abi ya piskopat mıyım neyim son biriki saattir resimleri inceliyom falan arşiv yaptım güzel bi de şu nedir diye sormak istiyorum etkilenenler girmesin bakmasın
BAKMAAAA! BAKMAAAA!BAKMAAAA!BAKMAAAA!BAKMAAAA!
resim:http://www.egm.gov.tr/asayis/kbcdetay.asp?id=534
BAKMAAAA! BAKMAAAA!BAKMAAAA!BAKMAAAA!BAKMAAAA!

SORU: bu velet niye mavi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...